Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

piercing?

Duke_Guybrush

Öne çıkan mesajlar

bi aradım 4tane falan konuş çıktı piercing le ilgili ama bunlar sonunda sapıtmış tartışma vs. olduğu için onları kullanmak istemedim ve yeni bi konu açtım.
şimdi merak ettiğim şey şu, piercing i olanlar ne gibi problemlerle karşılaşıyolar?(ör:okul,enfeskyon vb) aranızda piercing yaptıran biri varsa ve cevaplarsa çok sevinirim.[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

benim arkın dilde kaşta var okula fazla problem olmadı hatta hiç olmadı desem yeridir.kaşında problem olmadıda dilde bi kaç gün şişti fln ama sonra geçiyo(hadi canım) ama dili tavsiye etmem güzel gözükmüyo bana göre yapıcaksan kaşına yaptır[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır...
Hayatta Beşiktaş!

Sosyal ağlarda paylaş

okuldan okuluna deişir sorun çıkıp çıkmayacağı, enfeksiyon ise iyi bi yerlere yaptırırsın olmaz genellikle ama mesela kulağına yaparsan mutlaka 3 ay tak hiç çıkarmadan çıkararırsan daha önce zırt pırt kanayıp durabiliyo kabuk tuturyo felan rahatsız bi durum tabi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

Aman dilinize yaptirmayin. Ka$ ma$ tamamda dil felaket problemli. cok pisman oldu butun yaptiranlar. mumkunse hic yaptirmayin. vucudunuza zarar vermeyin. baska yollarla`punk` olun. Bigun kalktiginizda `iyk bu ne ben ne yaptim ahhgajfla` demek zorunda kalmayin. vucudunuza zarar vermeyin. ha birde hava alaninda o kontrol cihazi otuyordu en son. haberiniz olsun.[hline]blinded by fear of life
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 2 kız düşürmek için piercing fln yaptırmak gereksiz yani kız gelip kaşındaki tele takılıcaksa defolsun gitsin
Doğal haline takılması bence en güzeli ama yok illede yaptıracam ben tarz meselesi diyosanız ilk olarak temiz biyerde yaptırmaya dikkat edin derim yaptırırkende mikrop fln kapmayın paraya kıyıp en kaliteli yeri bulup yaptırın.
Dilinize yaptırmamanızı tavsiye ederim okulda bir arkadaştan bana gına gelmişti sürekli mavi irenç birşeyle gargara fln yapıyodu okulda da sorun oluyodu kaşlarına yaptıranlar yara bandıyl gezmek zorundaydı müdür görünce kızıyodu yara bandı ayağı fazla uzun sürmedi "çıggar bagayım o bantı gaşşına tel taktın dimi çeggip gopparacam senin gaşını zateen leyynn"

Ama şunuda önerebilirm ki örneğin benim kaşımda bi çizik war kızların pek bi hoşuna gidiyo piercingmi yaptırdın fln diyolar ben hayır diyorm ozaman biraz bozuluyolar gerçi ama sadece kaşımda vardı çıkardım imajı vererek kaşınıza atacaınız bi çizikle kurtarabilirsiniz hem sıkılınca kaşınız uzar =) benimki malesef uzamıyo başka bi sebepten dolayı kalmış hiç farkında deildim sanırım bi yara fln wardı orada koparmıştım fln ama rahatsız deilim =)))

[Bu mesaj Vodan tarafından 30 June 2003 06:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

herkese teşekkürler. yannız benim amacım "punk olmak" diyil. benim hoşiuma giden bi görüntü oluyo o yüzden istiyorum. üstelik bana göre kolye,yüzük vb. takılardan hiç bi farkı yok. ben de kaşıma yaptırmayı düşünüyorum. ne kadara mal olduğunu biliyo musunuz peki? mümkünse temiz bir yerde ve titanyum malzeme kullanarak yaptırsam ne kadara çıkar onu söyleyin.[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
En güzel kulaktır.. kaşına yaptırma orda sinirler olduğu için sakat olabiliyor abim ilk yurtdışında yaşamaya başlamadan önce takmıştı kulağına kaşınada taktırıcaktı ama mimikler falan oluyor haliyle o yüzden sonucu iyi olmayabilir kulak en güzeli bence :)[hline]
KinGpiN
the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...