Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 bi aradım 4tane falan konuş çıktı piercing le ilgili ama bunlar sonunda sapıtmış tartışma vs. olduğu için onları kullanmak istemedim ve yeni bi konu açtım. şimdi merak ettiğim şey şu, piercing i olanlar ne gibi problemlerle karşılaşıyolar?(ör:okul,enfeskyon vb) aranızda piercing yaptıran biri varsa ve cevaplarsa çok sevinirim.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Bak arkım yaptırmıştı diline diline yaptıranlar baya uzun bi süre katı yiyecek tüketemiyorlar hep sıvı çorba felan gibi o yüzden çok zorluk çektirmişti bide tabiki ilk hafta çok ağrımıştı[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Blind- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 benim arkın dilde kaşta var okula fazla problem olmadı hatta hiç olmadı desem yeridir.kaşında problem olmadıda dilde bi kaç gün şişti fln ama sonra geçiyo(hadi canım) ama dili tavsiye etmem güzel gözükmüyo bana göre yapıcaksan kaşına yaptır[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır... Hayatta Beşiktaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 evet dilindeyse bi de konuşmada zorluk çekiyosun pepeleşiyon :)[hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Bence yaptırma. Bana çok itici geliyor. Ama tabi zevk meselesi.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 okuldan okuluna deişir sorun çıkıp çıkmayacağı, enfeksiyon ise iyi bi yerlere yaptırırsın olmaz genellikle ama mesela kulağına yaparsan mutlaka 3 ay tak hiç çıkarmadan çıkararırsan daha önce zırt pırt kanayıp durabiliyo kabuk tuturyo felan rahatsız bi durum tabi[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Aman dilinize yaptirmayin. Ka$ ma$ tamamda dil felaket problemli. cok pisman oldu butun yaptiranlar. mumkunse hic yaptirmayin. vucudunuza zarar vermeyin. baska yollarla`punk` olun. Bigun kalktiginizda `iyk bu ne ben ne yaptim ahhgajfla` demek zorunda kalmayin. vucudunuza zarar vermeyin. ha birde hava alaninda o kontrol cihazi otuyordu en son. haberiniz olsun.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 efenim piercing falan boş işler üfff[hline]Get Down On Your Knees.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 titanyum fln olmasına dikkat etmek lazım. öyle deldiriim karizma oliim bitsin deil olay.biraz titiz davranmak lazım iltahaptan fln korunmak için. param olsa kaşa düşünüodum şu an param var ama caydım :)[hline] icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 kaşındaki piercingi ilk bir hafta hiç çıkarmazsan herhangi başka bişey yapmak için çıkarınca hemen kapanmaz, iki gün filan alıyo tamamen kapanması ama dilde hemen kapanır[hline]LOSING IS THE NATURES WAY OF SAYING YOU SUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 kaştaki piercing yüzünden futbol performansın düşer mesela silth sol kaşına yaptırttı soldan kafa vuramıyor ehe[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bence 2 kız düşürmek için piercing fln yaptırmak gereksiz yani kız gelip kaşındaki tele takılıcaksa defolsun gitsin Doğal haline takılması bence en güzeli ama yok illede yaptıracam ben tarz meselesi diyosanız ilk olarak temiz biyerde yaptırmaya dikkat edin derim yaptırırkende mikrop fln kapmayın paraya kıyıp en kaliteli yeri bulup yaptırın. Dilinize yaptırmamanızı tavsiye ederim okulda bir arkadaştan bana gına gelmişti sürekli mavi irenç birşeyle gargara fln yapıyodu okulda da sorun oluyodu kaşlarına yaptıranlar yara bandıyl gezmek zorundaydı müdür görünce kızıyodu yara bandı ayağı fazla uzun sürmedi "çıggar bagayım o bantı gaşşına tel taktın dimi çeggip gopparacam senin gaşını zateen leyynn" Ama şunuda önerebilirm ki örneğin benim kaşımda bi çizik war kızların pek bi hoşuna gidiyo piercingmi yaptırdın fln diyolar ben hayır diyorm ozaman biraz bozuluyolar gerçi ama sadece kaşımda vardı çıkardım imajı vererek kaşınıza atacaınız bi çizikle kurtarabilirsiniz hem sıkılınca kaşınız uzar =) benimki malesef uzamıyo başka bi sebepten dolayı kalmış hiç farkında deildim sanırım bi yara fln wardı orada koparmıştım fln ama rahatsız deilim =))) [Bu mesaj Vodan tarafından 30 June 2003 06:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ehe bende de var öle bir ki yarık :) küçüklükten kalma :) hatta teoman gördü benden özendi de kaşına çızık attırttıydı[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 herkese teşekkürler. yannız benim amacım "punk olmak" diyil. benim hoşiuma giden bi görüntü oluyo o yüzden istiyorum. üstelik bana göre kolye,yüzük vb. takılardan hiç bi farkı yok. ben de kaşıma yaptırmayı düşünüyorum. ne kadara mal olduğunu biliyo musunuz peki? mümkünse temiz bir yerde ve titanyum malzeme kullanarak yaptırsam ne kadara çıkar onu söyleyin.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 kolye ve yüzükten farkı taktınmı hayatının sonuna kadar izini taşımak zorunda olman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 iz denilen şeyde yapılan yerde tüy çıkmaması olayıdır misal kaşına yapıp sora çıkarırsan ufak bi kısımda kaşın çıkmaz bida tahammül edilemicek bişi diil kesinlikle[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 En güzel kulaktır.. kaşına yaptırma orda sinirler olduğu için sakat olabiliyor abim ilk yurtdışında yaşamaya başlamadan önce takmıştı kulağına kaşınada taktırıcaktı ama mimikler falan oluyor haliyle o yüzden sonucu iyi olmayabilir kulak en güzeli bence :)[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 piercing?$u dirkleri daggerleri vs icine alan silah grubumu?[hline]Leathas Level 42 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 piercing yapttttırmayın size yıldırım çarpar canlı örnekleri bile var galiba öyle oluo ben bu gun swordun yanında bi tanede +10 ac veren bi piercing buldum nwn oynarken :) yararlı yanii bazıları resistance fln da sağlıo[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar