ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Şirketteki bilgisayarımdan Pticik' e login olamıyorum. Giriş sayfasından Login ve password yazdığımda yine giriş sayfasına geri dönüyor. Şifre hatalı felan demiyor. Ancak mesajları atarken login ve pass girerek atıyorum ama maalesef patiye bağlı kalamadığımdan 2 günden önceki konuları da update edemiyorum arama da yapamıyorum ayrıca özel mesajlarımı da göremiyorum. Sanırım cookie' yi kabul etmiyor gibi bir şey var herhalde. Bunun basit bir ayarı vardı nasıl yapıyorduk. Diğer sitelere login olabiliyorum fakat ondan da exploreri kapattığımda açtığımda tekrar login olmama gerekiyor. Bu şekle razıyım da hiç login olamamak hoş olmuyor Patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bu arada iletim sistemi de win98 Mesaj Edit de edemiyorum anlaşılacağı üzere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 internet ayarları > gizlilik ayarı orta'ya indirirsen sorun çözülür sanırım. Ek: bu sorunsal değil ki..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 12 Eylül 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Zaten ortada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 şuna bir bakıver o zaman. http://www.cookiecentral.com/faq/#2.3[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Bakıverdim ama ccuk olmuyor bir turlu Tum coockielere izin ver dedim gene de ı-ıh İş sux İş bilgisayarı da sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 privacy->advanced de cookie ayarları var. onları bi de kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Herseyi kabul et dedim gene de olmadı Anlamadıgım neden fotokritik vs. bir çok forum ve siteye baglanabilirken Paticige baglanamıyorum Bir de su 2 gunu gecen konuları update etmeme kıllıgı çıktı hiç bir sey yazamıyoruz. Arama zaten yapamıyoruz. OFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Firewall var mı?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar