LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 vatan sevgisi bencildir. ne ana ne baba ne yar dinler. onu da önce Allah'a sonra kendine emanet ederim.[signature][hline]There is no emotion; But I feel anger There is no ignorance; But I don't care about the pain There is no passion; But still it burns There is no death; But I die every day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Yelkenlimle birlikte onu acık denizlere kimsenin bulamayacagı yerde saklarım....[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Lonely, 12 Eylül 2005 01:29 tarihinde demiş ki: o savaşa benden önce gider, beni birilerine emanet etmeye kalkar. dimi aşkım? Doğru. Gerçekten aşıksa nasıl bırakabilir ? Onu düşünmekten kahrından gider.Onunla birlikte gitmeye kalkar[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Allah'a emanet olsun.[signature][hline]Bir insana yorum yapmak için tanımak gerekmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Masteis, 12 Eylül 2005 12:12 tarihinde demiş ki: said: Lonely, 12 Eylül 2005 01:29 tarihinde demiş ki: o savaşa benden önce gider, beni birilerine emanet etmeye kalkar. dimi aşkım? Doğru. Gerçekten aşıksa nasıl bırakabilir ? Onu düşünmekten kahrından gider.Onunla birlikte gitmeye kalkar ya bırakın bu romantik ayaklarını :P kadının kızın ne işi var cephede. zaten canın burnunda bide onu mu düşüncen. ay ayağıma taş battı ay yoruldum. öyle bişey olsa (allah korusun) hiç bi sevdiğimi yanımda istemem. zaten bi dünya kadar sorumluluk var üzerinde bide sevdiklerimi korumaya çalışamam[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Valla ben ölmeden onun acısını cekmek istemem eğerki öleceksek ilk ben öleyim,biraz bencillik oluyor ama kaldıramam yani atom bombası patlatırım[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Prawler, 12 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki: baldız baldan tatlımıdır? hayır ekşidir[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 turk kadınını kime emanet ederiz ? aağğğ kurtuluş geldi aklıma ama savaş cıksada cıkmasada allaha emanet hadi esen kalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yanımda götürürüm=9[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ahah sevgilim yok mutluyum[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: 2pac, 12 Eylül 2005 02:34 tarihinde demiş ki: said: Ronaldinhoavci, 12 Eylül 2005 02:30 tarihinde demiş ki: said: 2pac, 12 Eylül 2005 01:27 tarihinde demiş ki: evet allah korusun savaş cıktı diyelim sevgilinizi kime emanet edersiniz tecavuzcu coşkuna emanet ederim sana etmem :D ayol ben napcam sanki puahhaha [signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Prawler, 12 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki: baldız baldan tatlımıdır? Eet tatlıdır :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 14 troll Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar