lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 evet fatih akın'ın senaryosunu yazdığı sinan akkuş yönettiği merakla beklediğim film.duvara karşı kadar iyimidir bilinmez ama fragmandan oldukça hoş gözüküyodu.korktuğum tek şey sansür olayını abartmaları.işallah bu yüzden filmin tadı kaçmaz. saat: 20.00 kanal d [signature][hline]couple of dreams... [Bu mesaj ranCid tarafından 10 Eylül 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 güven kırac ta oynuyo güsel bi film[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Film çok küfürlüyse boka dönüyor tv'de.. Tecrübem var oradan biliyorum ikide bir biip biip insan bir süre sonra keşke hiç izlemeye başlamasaydım diyor yani ....[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil-----bir bjk taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 pıppp lemek bi yana cogu sahneleri kesio tv gostermıo bile[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bişey sorucam o film çok yakın bi tarihte vizyona girmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Evet Türk filmleri her zaman öyle anında veriliyor tv ye[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aa evet. merak ettim izlerim diyordum ama tv'de yayınlandığını unutmuşum. hadi cnbc-e'de yayınlasa keyifle izlerdik de, kanal d, show tv, atv gibi kanallar o filmin ağzına ediyor resmen. yok küfürlü sahneleri "biiipp"le (artık bip yerine "sus"uyor o ayrı mesele), yok sevişme sahneleri kes at, yok öpüşme sahneleri kes at, yok kanlı sahneleri kes at, yok şiddet içeren sahneleri kes at, yok ayıp sahneleri kes at... anlamsız saçma sapan birşey izlemiş oluyorsun. illet oluyorum tv'lere bu konuda...[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 cok kufurlu degil, sevisme sahnesi de yok. izlenebilir yani televizyonda.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 insallah[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ben şeyi merak ettim, KAykaya biniyoya orayı merak ettim :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 İzleyen varmı? Güzel birşeye benziyor, sibel kekilli ye de rol verilmiş=) Son zamanda yapılan türk filmlerine göre güzel birşey[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 güzel filmdi ya.. son sahne çok bomba özellikle :)[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yunanlı ablanın uzo ile İbo'nun sigarasını yakması güzeldi. :tup:[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 çok eğlenceli filmdi, sinemada gitmiştik ve o zaman filmin çoğu bölümünde bütün salon birlikte "kopmuştu" =) popüler kültürden yola çıkılarak yapılmış, ancak gerek duruşu gerek eleştirilerini ironiye çevirme açısından oldukça özgün bir filmdi. bu arada, güven kıraç almanca bilmemesine rağmen almanca senaryo ile oynayarak -tamamını ezberlemiş- epey takdir toplamıştı. ayrıca sibel kekillinin konuk oyuncu olarak ufak bir rolü vardı. [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 10 Eylül 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Kaçırdık yine.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bendee unutum off fransa macını izliyodum :([signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sağlamdı baya,[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sinemadada kaçırdım, televizyondada. umarım tekrarını kaçırmam. oldukça merak ediyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 güzeldi baya.[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bende keşke sinemada kacırmasaydım dedim kendi kendime baya iyidi cunki[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 çok iyiydi be ardındanda bi ''herşey çok güzel olacak'' patlattım bitti olay zaten[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 filmin 30 saatini kaçırdım.misafirler geldi.of be.piç ettiler filmi.:([signature][hline]couple of dreams... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: ranCid, 11 Eylül 2005 03:21 tarihinde demiş ki: filmin 30 saatini kaçırdım.misafirler geldi.of be.piç ettiler filmi.:( sen günü kaçırmışın gibi geldi=))))) 30saat uheahuea neyse güzel filmdi ellerine sağlık yapan çeken ve sunanların[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yarım saat.gece gece uçmuşum gene:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 çok çok güzeldi bence özellikle ibo'nun reklamlarını sabırsızlıkla bekledim =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar