TahtaBacak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Aradım bulamadım meraklandım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Göremezsin, sadece kendin hesaplarsin. 5% taban oluyor, bunun üzerine her int 0.01% artiriyor. Üstüne de itemlardan gelen + % crit esyalarini ekle[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya da damage meter aç 3-4saat instance kas ordan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 5% tabani ilk defa duydum iyiymis :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Titan Panel'e eklenen bir add-on vardı bunun için. Curse Gaming adresine git, sol tarafta en çok download edilenler bölümünde Titan Panel olması lazım, bunu seç. Karşına çıkacak sayfada, Titan Panel'i anlatan yazı içinde, 2 tane link olması lazım. Bu linkler Titan Panel'e eklenecek, built-in olmayan add-on'ları listeler. Bunlardan bir tanesi senin istediğin ama hangisi olduğundan şu anda emin değilim.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Direk addon var mı başka bişiye bağlı olmadan görebilcemiz[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Benim bildiğim yok.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Blizz sevmiyo mage yi ilerde blizz , priest lock diğer casterlar için çıkarcak ama mageyi göstermicek[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hatta şöyle ki , her 100 int için 1% ekle , itemleri fln ekle , sonra içinden 100% çıkar bulursun, hani bizim critleri nerfledi ya blizz :P[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eheuheu evet öle yapıcna doru çıkıyo keşke zamanında ss almış olsaydım hangi patch hatırlamıyorum ama sol üstte crit sans dmg falan loglayan bişi vardı onda düşme olmuştu :D[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ayrıca rallying cry of the dragonslayer falan var ama onları sayar mısınız bilmiyorum :)[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar