Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Magic Online'da oynayan arkadaşların hepsinin gerek trade, gerek oyun oynamak açısından buddy listte olması bir avantajdır diye düşünüyorum. Oynayan arkadaşlar buraya Magic Online'da ki isimlerini yazarsa birbirimizi bulmamız daha kolay olur sanırım. Magic Online: /addbuddy Eldrist Not: Bunu Magic Online'da konuşabildiğiniz herhangi bir yerde yazabilirsiniz. [Bu mesaj Elderon tarafından 23 Ağustos 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 /addbuddy tunca[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 /addbuddy Enaxa[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- www.aedongames.com ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 /addbuddy odion /addbuddy clone2580[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 /addbuddy Erchivist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 /addbuddy Llollrindel her turlu kart, foil, booster, deck, item bulunur, olmayanlar kisa surede tedarik edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 /addbuddy duncan idaho Yeni başladım yardımlarnızı bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardoukar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 /addbuddy sardokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 /addbuddy rattata75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 /addbuddy Josidah[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 /addbuddy sham69[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 magic online beles deil dimi ya...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boNecloNe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 /addbuddy boNecloNe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Benim nickim Tyrian dı galiba.. Giriyordum bir aralar ama, hatta Zombie Deck 'imle en son tuncayı hacamat falan etmiştim diye hatırlamaktayım :) Yanlış hatırlıyor da olabilirim, eğer bulursam bir download linki magic online 'in, oynarım yine belki arada.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 marlon aranızdan birimi, he?? valla duyduğum kadarıyla mtgo da en büyük koleksiyonu olan o :) tüm IPA'in 4x foil seti varmış 8) arada auction roomda felan adı geçiyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Marlon, Yusuf diye birisi. Eski Saklikent'in sahibi. Gerçektende Arsivi var ;)[signature][hline]Albert Einstein 1912 yılında demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." Albert Einstein (1879-1955) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CedricGoldenaxe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sen baktin mi o arsive nerden biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ehu topici anca gordumde marlon yusuf abi olması lazım saklıkentin sahibidir kendisi yaklasık 20 tane accountu wardı en son binlerce kartlı wardı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 17.08.2005 THE GREAT OBSESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: sharky, 16 Ocak 2005 02:03 tarihinde demiş ki: Benim nickim Tyrian dı galiba.. Giriyordum bir aralar ama, hatta Zombie Deck 'imle en son tuncayı hacamat falan etmiştim diye hatırlamaktayım :) Yanlış hatırlıyor da olabilirim, eğer bulursam bir download linki magic online 'in, oynarım yine belki arada. reca ediyorum kapatalım bu konuyu =p[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Wicked Priests - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yok mu bu aralar benle oyun atcak mtgodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 @sharky: artık pek bakmıyosun buralara galba ama senle rövanş istiyorum baya gelişti elf deckim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ya ben oynuodum bi arada çok pahalıya geldiginden bıraktım mtg onlinedamı öyle? o kadar abartı degilse bende indireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 sonunda account açtırabildim :) /addbuddy stranin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyroblast Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Selamlar, Azmodai, kardeşimle beraber yaklaşık 7 senedir MTGO'da Marlon adı altında dealerlık yapıyoruz. Halen de web sitemizden ve oyun içinde çalışan botlarımızdan trade yapmaktayız. Geçen süre içerisinde kimseye hiç bir kötülüğümüz dokunmadı, hakkımızda kötü kim ne demiş çok merak ettim doğrusu. Konuyu lütfen açarsan ve bu olayı "çamur at, izi kalsın" olarak bırakmazsan sevinirim. Ortada birşey varsa cevap vermek isteriz. Teşekkürler Alp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sildirdim mesaji, tanimadan etmeden yorum yapmak yanlis oldu evet. Camur atmak falan da degildi maksatta iste, istanbulda yillar once bi kac bebenin lafi aklimda kalmis buraya da yazdim olmamis. kusura bakmayin gg. bu arada mtgo nicki Azmodaii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar