Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJKnın saha cezası FB maçına verilmiş.

Absolut

Öne çıkan mesajlar

said:
BlackRose, 10 Eylül 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
bu arada PFDK başkanı beşiktaşlıymış, yani kapatma da kapatma diye bastıran kişi, fenerbahçeli yönetici de istifa etmiş karşı çıktığı için :)

az önce gazetede okudum, böyle de "taraftar olup tarafsız" olan insanlar var demek ki ;)

nerden çıkardın beşiktaşlı olduunu?
gazte her şeyi doğru yazsaydı şu an kral bi ülkeydik.
bide o ayrılma olayını birkaç sayfa önce yazdım ayrıntılı bi şekilde okusanız ii olur.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 10 Eylül 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
Toplantılara katıldığını iddia eden arkadaş eğer anlattığın kadar tarafsız olsaydın son cümleyi kurmazdın ..

iddaa etmiyorum.. Katıldım diyorum dikkatli oku.. Tüm kimlik kartlarıda duruyor konuşmalarıda not almıştım zamanında.. rahat ol.. oturup bitarafımdan yazmıyorum bunları[signature][hline]Andoria Reloaded
www.andoria.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Anlattığına göre Gfb çok müthiş bir tribün kurmuş.. Tebrikler!!Baksanıza her toplantıya giden tribün adabı bilen(!) bir adam bile hala ''2 ekmek'' muhabbetini devam ettiriyorsa bence bu postun silinmesinden doğal birşey olamazdı..

Not:Toplantılara gitmediğini iddia etmiyorum.
[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil-----bir bjk taraftarı

[Bu mesaj SbNN tarafından 10 Eylül 2005 15:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

başka başlıkda kalmış ehuehuheossun bida c/p leriz
PFDK Başkanı Türkkan'a istifalı tepki

Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Beşiktaş-Diyarbakırspor maçında meydana gelen saha olayları ve taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı nedeniyle Beşiktaş'a 1 maç saha kapatma cezası vermesine tepki gösteren ve istifa eden kurul üyesi Avukat Zeki Çalışkan, PFDK Başkanı Adnan Türkkan'ı sert bir şekilde eleştirdi.

Çalışkan, Futbol Federasyonu'na gönderdiği istifa dilekçesinde, dün yapılan toplantıda üzücü olaylar yaşandığını ifade ederek, "Beşiktaş-Diyarbakırspor maçının olayları kurulumuzda tartışılmış, kurulumuzun 3 değerli üyesi mezkür dosya ile alakalı 1 maç seyirsiz oynama cezası verilmesi gerektiği, diğer 3 üyesi ise ağır para cezası verilmesi gerektiği yönünde görüşlerini açıklamışlardır. PFDK üyelerinin bu yönde oy kullanmaları üzerine PFDK Başkanı (Bugüne kadar PFDK kararlarında emsali olmamasına rağmen) PFDK'dan Beşiktaş-Diyarbakırspor maçı dosyası ile alakalı, asla seyircisiz oynama ve para cezası kararının çıkmayacağını, aksini düşünenlerin istifa etmesi gerektiğini, direnilirse PFDK'nın fesih edileceğini sert bir şekilde ifade etmiştir. PFDK Başkanının, kurul üyelerinin iradelerini hiçe sayarak ve adeta PFDK babasının çiftliği imiş havasındaki antidemokratik ve dayatmacı tutumu karşısında, kendisine saygısı olan bir insanın istifa etmesi gerektiğini düşünmekteyim"dedi.

Çalışkan son olarak, PFDK'nın mevcut durumunun ve anlattığı zihniyetinin devamının Türk futboluna zarar vereceğine inandığını ve ifade ettiği nedenlerden dolayı PFDK üyeliğinden istifa ettiğini söyledi.

Öte yandan PFDK üyesi Mehmet Reşat Bostan'ın da gergin geçen dünkü toplantıda istifa ettiği öğrenildi.

Kaynak: AA[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReDDoG, 10 Eylül 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
nerden çıkardın beşiktaşlı olduunu?...

said:
BlackRose, 10 Eylül 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
...az önce gazetede okudum...PFDK başkanı beşiktaşlıymış...

bak yazıyo nerden çıkardığım
doğrudur, kesindir demiş miyim? gazetede okuduğumu yazıyorum heyecana gerek yok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 10 Eylül 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
Anlattığına göre Gfb çok müthiş bir tribün kurmuş.. Tebrikler!!Baksanıza her toplantıya giden tribün adabı bilen(!) bir adam bile hala ''2 ekmek'' muhabbetini devam ettiriyorsa bence bu postun silinmesinden doğal birşey olamazdı..

Not:Toplantılara gitmediğini iddia etmiyorum.

Kaçakçı,mafya diyen insanlar bana gelip böle hede hödö çekmesin kıllanmaya başladım artık.. daha 2 yukarıda uyuşturucuydu kaçakcıydı mafyaydı diye sayıklıyodunuz siz ya? Kendiniz ediyosunuz sonra seviyeden bahsediyosunuz..

Hiç yoktan biz küfür ettirmiyoruz, hiç yoktan adam öldürtmüyoruz rahat ol..[signature][hline]Andoria Reloaded
www.andoria.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şunu soruyorum : (Kronosun silinen postu ile ilgili)

Bir taraftar grubunun ne gibi bir para kazanamama kaygısı olabilir ?[signature][hline]Tek İstediğimiz Eşitlik ; Başka Birşey Değil-----bir bjk taraftarı

[Bu mesaj SbNN tarafından 10 Eylül 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Taraftar grubu olayı diyosun açıklayaylım;

GFB Bir taraftar grubudur.. GFB nin alt gruplarıda var bu gruplar para kazanmak isteri.. Nedenmi çünkü kendini tanıtmak ister herbiri tribünde farklı yerleri olur farkli tshirtler bastırırlar, reklamlar yok kartlar yok, afişler hede hödösü yüzünden para kazanmak isterler.. Daima grubu ilerletmek isterler biz bunları aşırı kısa sürede geçip tribünü daha iyi avrupalılaştırmak bahsederken diğerleri hala buralarda kampanyalar düzenlemekle meşguller..[signature][hline]Andoria Reloaded
www.andoria.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiltaş ve temiz şampiyonlukları ve şerefli ikincilikleri diye bir terane tutturmuşsunuz gidiyorsunuz.

Hatırlatayım hemen

said:
Alaattin Çakıcı Beşiktaş şampiyon olduktan sonra telefonda Sinan Engin'e demiştiki...
Sinan'cım hiç mi payımız yok bu şampiyonlukta

Hakemlere telefon açan büyük mafya babası Aziz Yıldırım mıydı?
Yada Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili'ye küfredenler Yıldırım Demirören'in adamları değil miydi?
Yada Yıldırım Demirören Ulusoy federasyonundan kiminle akrabaydı ve sadece Federasyonun bileceği şeyleri telefonda dinliyordu?
Bırakın allahaşkına neyin ne olduğunu sizde biliyorsunuz da ağlamaktan konuşacak haliniz kalmamış.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SbNN, 10 Eylül 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
Serdar Bilgili bu klübün tarihindeki tek kara lekedir..
Bilen bilir küfürlerin sebebini..

en ufak şeyde kaçıp , işlerden elin ayağını kesmeside bunun kanıtıdır..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu tartışmaların sonu gelmez...
Ben bi Beşiktaş taraftarı olarak cezayı haklı ama ağır buluyorum. bu cezayı ilk bize verdiler ama son da biz olursak işte orda bir problem var demektir BJK taraftarı bir ankette sorulan ''Takımınız için ölürmüsünüz??'' sorusuna % 50 den fazlası (ne yazık ki) evet cevabını vermiş. B u sadece BJK taraftarına özgü değil tabi Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının çoğunluğu olmasada bu cevabı verenler var. Böyle taraftarlarda BJK olsun FB olsun GS olsun veya başka bir klüp olsun bunlara çok para ve puan kaybettirir...
Açıkçası BJK yöneticilerinden bazılarının tahlihsiz açıklamalarıda gerçekten beni üzdü, bir yöneticiye sorulan ''Sahada olan olaylar ve sahaya atılan yabancı maddeler var , ne diyeceksiniz??'' cevap da çok enteresandı ''Eee butür olaylar hep oluyo zaten sahaya atılan cisim yabancı değil davul clipsiymiş'' böyle bir camiya için tahlihsiz bir yorum değil mi sizce??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...