bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 menu de guildi devret butonu yaptim . Target tan sonra ne yapmaliyim MEMBER=,,1,,0,1,0 boyle bisi gordum arama da MASTER icin de gecerli bi dizilim varmi ?? MASTER=,,1,,0,1,0 felan :) guzel duruyo ya calisirmi bilinmez[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternity Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bole bir butona ne gerek war kı? Zaten oy sistemi war istedini master yap sora diğer masterde istmiosa cıksın gitsin :)[signature][hline]İmza : Barmak Bassam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Arkadaş Oy Sistemini Kapattı. Guildeki Adamlar Bir Olup Guildi Çalıyo Diye :D[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hatalı mantık ama guild = birlik adamların yaptıgı da isyandır. cok oyu alan guild sahibi olur. bu yüzden kendi yandaşın oldugu adam sayısını her zaman fazla tutacaksın. tabi bu işin rol kısmı. ----- emin olmamakla beraber bu guild dialoguna onbutton=@x if ( > 2) src.masterbastir src.tag.masterguild else src.message page at!! endif buda her hangi bos bi yere. [function masterbastir] newitem i_masteritem new.equip [itemdef i_masteritem] id i_gold type t_eq_script name master degis tokus on=@equip target kimi mastiracan? on=@targon_char try uid..master src.sysmessage mastir bastirildi. remove not: hatalara göre çözümler üretilir sanırım.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 member değişkeni writable değil diye biliyorum, return edildiğinde guildmasterın ismini geri getirir zaten uidsini değil? yanlış mııym?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 dogrusun şimdi denedim olmuyor. daha iyi bir çözüm üretmek gerekirse oy verme işlemini sadece gm ler yapar boylece guildmaster i da gm değiştirebilir.[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 oy verme sadece gmler veremiyor yani oy vermek icin ilk once uye olmak gerekiyor .. Bronx sen bilirsin yaw nerdesin :) yada baska bilken biri pilizzz..[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: bosphorus, 06 Eylül 2005 16:56 tarihinde demiş ki: Bronx sen bilirsin yaw nerdesin :) yada baska bilken biri pilizzz.. Şimdi Bunu Demen Ayıp Oldu.. Birinin Yardım Edicegi Varsada etmez bence[signature][hline]www.stormuo.com www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 özür valla bu konu asalara gidio ama :p up up piliiz cozelim su olayi ..[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya bilen kimse yohmu lutfen bi yardim piliz...[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rbrt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 [spo1=kodlar][function newmaster] src.sysmessage @68,3,1 Hangi guildin masterini degistireceksiniz? targetf f_mastercheck [function f_mastercheck] if ( == i_guildstone) src.sysmessage @68,3,1 Yeni masteri secin. targetf f_newmasterg endif [function f_newmasterg] try uid..member ,,2,,0,1,0[/spo][signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 56b kullanıyorsa tabi. ama 55 e uyarlanabilir ozaman. try uid..member ,,2,,0,1,0 gibi[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Ultimatr.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rbrt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yukarda yazdığım 55 402 için geçerli...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Tcpip, 05 Eylül 2005 19:53 tarihinde demiş ki: on=@equip target kimi mastiracan? on=@targon_char try uid..master src.sysmessage mastir bastirildi. remove :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ı ıh olmadi sadece member yapiyor o komut baska bir sey yapmiyor ben master olmasini istiyorum nasil yapabiliriz ?? 401 kullanıyoruz biz ondan kaynaklanabilirmi ?? bu arada serverda version deistirdik 402 yaptik orijin hatasi vermeye basladi clientimizde bunu nasil cozumleyebiliriz ??[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rbrt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 401'de denemedim çalışmıyor olabilir ama 402'de master yapıyor(ortadaki 2'yi 1 yaparsan normal member yapar), orijin hatası hiç duymadım :(...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ya iste Orijin fln yazio tam hatirlamiom hatayi ama sole soliim kimse giremiyor server a herkes disconnect yiyor ... 401 den 402 ye gecmemiz gerek diye dusunuyorum .. Onu halledersek iyi olur valla yardimlariniz icin tesekkurler ..[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 blowfish ayarları yanlış olabilir veya sphere.ini deki clientversiondan bişey olmuştur.[signature][hline]feyyyk 20 Ağustos 2005 18:32 tarihinde demiş ki: ehm... ben feykim ve proxy kullanıorum bilginize... Apache 21 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki: nfsye evlenılmez soyle okkalı bı de_dustta cekısmenız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bencede devretme sistyemiyle bi alakası yoktur[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Arkadaslar 402 de denedim olmuyor bu guilde uye olmayan birini tam uye olarak ekliyor sadece Lutfen bilen biri yokmu Uye olan yada olmayan birini sadece Master yapacak ...[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar