Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 yaz boyunca frp oynasak haftada 3-4 defa fln bi kaç eleman bulsam iyi olcak bi kaç kişide war zaten hadi msglarınızı bekliyorum önceden pek bi tecrübem yok.bi arkadaşla 4 ay fln oynadik o da onun word ünde!players hand book siparişi werdim(türkçe)oda gelir güzel bi oyun yapsak...yaş 15 her yaş tan elemani bekliyorum! icq:163898974 mail:[email protected][hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Walla Almanya'ya gitmesem ben direk ordaydım ama kusura kalma artık...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bu arda bi hödüklük yaptim yer belirtmeyi unuttum istanbul-kadiköy![hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ben olabilrim de nerde oynıycaz bi de benim bi arkadaşım var adam pek frp oynamadı da (ama d&d,ww fln) yine de hayalgücü ve tatktikleri fln iyi o da gelebilir mi ben ona phb'mi veririm öğrenir[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Vallahi ne yalan söliim daha önce hiç masaüstü FRP tecrübem olmadı. Anladığım kadarıyla zaten ortam bana göre Oyuncun El Kitabını biraz kurcaladıktan sonra eğer kabul ederseniz bende aranızda bulunmayı isterim. Bi de Kadıköy civarı olması benim için biçilmiş kaftan oldu.[hline] Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Khanum, 13 July 2003 13:51 tarihinde demiş ki: Vallahi ne yalan söliim daha önce hiç masaüstü FRP tecrübem olmadı. Anladığım kadarıyla zaten ortam benim seviyeme göre [Yanlış anlamışsam benden tecrübelilerde özür dilerim.;) ]Oyuncun El Kitabını biraz kurcaladıktan sonra eğer kabul ederseniz bende aranızda bulunmayı isterim. Bi de Kadıköy civarı olması benim için biçilmiş kaftan oldu.[hline] Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! [hline] Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: _UndyinG_, 12 July 2003 21:08 tarihinde demiş ki: Walla Almanya'ya gitmesem ben direk ordaydım ama kusura kalma artık... ahah aynı kaderi paylaşıyoruz. :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Khanum we birvip sizi şeçtim niahahaha fln tmm ozmn bana bi icq larınızı werin bi arakdaş DM fln ayarlicaktı!icq dan konuşuruz birvip arakdaşinida getir ama hödük olmasin!lütfen:) iyi ya çok eylenicez bu arada sizin yaşlar kaç küçük kalmiyalımda ortamda!ehe:)[hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 yaa ortamda küçük kalmıyacaını bil ben varken çünkü ben 14 yaşındayım arkadaşım hödük deil aslında çok baba adamdır ama dediğim gibi yane hiç oynamışlıı yok ama eğitirim nası olcak nerde olcak? icq:177623958[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Arkadaşlar karakterlerinizi şimdiden düşünüp ne olacağınızı yazarsanız... Ona göre party'e başka adam lazım mı değil mi karar vermemiz gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 eğer yer varsa ve zamanlar uyarsa ben de gelebilirim sadece haberleşme sorunumuz var pek bir deneyimim yok(hatta hiç diyebilirim) 15 yaşındayım[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Natural_Jedi, 13 July 2003 21:34 tarihinde demiş ki: Khanum we birvip sizi şeçtim niahahaha fln tmm ozmn bana bi icq larınızı werin bi arakdaş DM fln ayarlicaktı!icq dan konuşuruz birvip arakdaşinida getir ama hödük olmasin!lütfen:) iyi ya çok eylenicez bu arada sizin yaşlar kaç küçük kalmiyalımda ortamda!ehe:)[hline]No job No school No money NO PROBLEM Al benim icq : 151362108 Thief yada Fighter karakterlerimden biriyle oynayabilirim. Bu arada yaşım 19 :lol:[hline] Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 icq:79431820 bi haber verirseniz sevinirim[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 khanum varsa ben kessin varım hep şu da var benim de bi çırağımı görmem lazım yane *khanum'a döner* hee bu arada arkadaşımla konuştum olur dedi ama nerde olucak nası olacak bi de DM var mı ayarlayalım bi DM oynayalım ben walla gnome ilizyonist olurum ya da drow fighter neyse bi oynayanları yazın da[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: Bivrip, 14 July 2003 13:14 tarihinde demiş ki: khanum varsa ben kessin varım hep şu da var benim de bi çırağımı görmem lazım yane *khanum'a döner* hee bu arada arkadaşımla konuştum olur dedi ama nerde olucak nası olacak bi de DM var mı ayarlayalım bi DM oynayalım ben walla gnome ilizyonist olurum ya da drow fighter neyse bi oynayanları yazın da[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel :lol: Sen önce mail'ına attığım sorulara cevap ver :lol: Konuyu açandan bu mesajım adına konuyu saptırdığım için özür dileirm[hline] Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 tamam arkadaşlar yavaş yavaş herkeze yetecek kadar war raistlin sende gel DM ile konuşcam kadiköyde MASK diye bi yer war orda oynariz! beni icq dan bulun konuşalim herkez ne olucağini fln söylesin yada özel mesaj atip telefon numaralarinizi fln yazin![hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Mask ya da Marakeş'te oynarız farketmez... Ben halfling olacam thief... ilk defa Dwarven Fighter'dan vazgeçiyorum; Volfi cinnet geçirir bunu okusa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ben oynarım natural da ingilizce oynicaksak oynarım.mekan yakın bana,en küçüğünüz ben olucam sanırım (yaş 13) . DM yoksa dm olabilirim (hep dm oldum zati çok az player olarak oynadım) ama seve seve half-orc barbarian da olabilirim. Icq'ma aldım nick'im booker T[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 baya eleman bulundu 5-6 kiş fln olduk yeter heralde bu kadar![hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Herkes oynamaya hevesli ve oldukça hazır görünüyo ama herkes bişeyi unutmuş görünüyo ; Ne zaman oynamaya başlıyacaz ?[hline]Ben süper bi sazanim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 cts, 12.30, Karaköy İskelesi Şifre "miyauv" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 ya işkeleye gelip miyaw lamiyalım ya :)) düşünsene:)[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Arkadaşlar bir adet DM aranıyor. Bulanların... DM'imizin küçük bir tatil sorunu olduğu için gelemiyor. DM olmak isteyen birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arawn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Bivrip'in DM'liğini hiç görmedim ama DM'lik yaptığınıda biliyorum eğer son ana kadar bi DM bulunmazsa bence Bivrip DM olabilir. [Bu benim fikrimdir başkaları ne der onu bilmem][hline] [b]ICQ » 151362108 Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Birvip gelemeyeceğini söyledi. Başka bir DM... Lütfen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar