Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkesin Gozu Aydın Beklenen Oldu Turklere IP Ban!!!!!

KaSiMPaTi_1

Öne çıkan mesajlar

bu konu daha once de cokca tartısıldı oyun forumlarında. ares e falan deneme amaclı atacaklarını soyluyip duruyorlardı insallah gerceklesmez bu olay. kasanlara yazık ben zaten olmusum[signature][hline]status: blocked
server: diez
job: mage
nation: karus
level: 6x
np: 35xxx
clan: yok onu bulamadım işte :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaSiMPaTi_1, 12 Eylül 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
Şu anda oyuna girdiginizde server bolumunde bir doluluk oranı gorunuyor ve nerdeyse kimse yok oyunda....

Öle gozuksede su anda Ares Serverde olan İspanyol arkadaslar var ve butun yabancılar oyunda...

Böyle birşey yok ve olmıyacak zamanında server a giripte oynayan 1 kaç şanlı kişi dışında herkez offline.

Bizim klandan kimse giremiyor şu an ve nerdeyse tek Türk benim klanda ;)[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:81xxx
Sosyal ağlarda paylaş

Çok guzel peki bir yıgın su anda oyunda iken bizim niçin giremedigimizi acıklayabilecek birisi varmı? The_Hunos klanındaki ispanyol arkadaslar aresteyiz diyorlar... [signature][hline]Name: HuRR1CaNe
Nation: Arch Mage
Job: Paper Flame/Ice
Level: 65
Clan: w00tabulous
Server: Ares

[Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 12 Eylül 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaSiMPaTi_1, 12 Eylül 2005 00:45 tarihinde demiş ki:
Çok guzel peki bir yıgın su anda oyunda iken bizim niçin giremedigimizi acıklayabilecek birisi varmı?

yukarıda kaldı ama bi post attım look at plss
and dont worry be happy[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Sosyal ağlarda paylaş

Eveeeeeeettt, forumdaki pisliği de temizledikten sonra gelelim sorunlaraa...

HEa bu arada alan yetkilileri hakkında atıp tutmaya başlayan çok insan oldu, ayıb olüyör. Çizerin heeee :)

neyse konuya geri dönersek. Şu an için IP ban gibi bişe söz konusu değil, oyuna giremeyen bir çok yabancı arkadaşımız var. Zaten bunun gibi bişe söz konusn olursa mutlaka yazarım...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...