KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Şu anda oyuna girdiginizde server bolumunde bir doluluk oranı gorunuyor ve nerdeyse kimse yok oyunda.... Öle gozuksede su anda Ares Serverde olan İspanyol arkadaslar var ve butun yabancılar oyunda...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hmm. bugün quakenete girdiğimde de turktelekom üzerinden bağlanan arkadaşları servera almayacaklarını açıklayan ufak bir g-line mesajı almıştım. dediğin doğru olabilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu konu daha once de cokca tartısıldı oyun forumlarında. ares e falan deneme amaclı atacaklarını soyluyip duruyorlardı insallah gerceklesmez bu olay. kasanlara yazık ben zaten olmusum[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 böyle birşeyi göze alamazlar bence oyuna en çok yatırımı yapan biz TÜRKLERİZ bence bize ip ban gelirse adamların kazandıkları para %70 düşer haksız mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya Hurricane cim yok ole bişey bizim eski clan uyesi achemenes fransız ve oda oyuna giremiyo ve bana dedigi KE down ve kendi arkadaşlarıda giremiyomuş fransızlarada bann koymuslar :P :D[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya abi alakası yok bekleyin biraz..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 nerden aldin bu bilgiyi cok meraklandim.. dogruluk payi olabilecegini dusunuyorum kendi adima.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: KaSiMPaTi_1, 12 Eylül 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Şu anda oyuna girdiginizde server bolumunde bir doluluk oranı gorunuyor ve nerdeyse kimse yok oyunda.... Öle gozuksede su anda Ares Serverde olan İspanyol arkadaslar var ve butun yabancılar oyunda... Böyle birşey yok ve olmıyacak zamanında server a giripte oynayan 1 kaç şanlı kişi dışında herkez offline. Bizim klandan kimse giremiyor şu an ve nerdeyse tek Türk benim klanda ;)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Çok guzel peki bir yıgın su anda oyunda iken bizim niçin giremedigimizi acıklayabilecek birisi varmı? The_Hunos klanındaki ispanyol arkadaslar aresteyiz diyorlar... [signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 12 Eylül 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 haklısın oyuna en cok parayı dupe item icin biz turkler veriyoruz. adamlar goze alamaz bu olayı yoksa baska nereden kazanacaklar o kadar parayı[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yarabbiimmm sen büyüksün.İnnnnşallaahhh.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: KaSiMPaTi_1, 12 Eylül 2005 00:45 tarihinde demiş ki: Çok guzel peki bir yıgın su anda oyunda iken bizim niçin giremedigimizi acıklayabilecek birisi varmı? yukarıda kaldı ama bi post attım look at plss and dont worry be happy[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şimdi ben anlamadım bu konu doğrumu yalan habermi çok berak ediyorum bunu sormamın nedeni doğru olup olmadıgını anlamadım bi kısım doğru diyo bi kısmıda inanmayın yalan haber diyo ne iş ?[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şu anda estonya ve yunanistandan arkadaşlarla konuştum bu topic üzerine; söyledikleri ortak şey ''all server's down''[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hollandadan arkta öle dedi[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Şuan Cypher mıdır nedir, onda online yazısı gördüm ve sanırım serverlar düzeliyo...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 onlar inanma bende yarın saattir bakıyorum bi online oluyo bi offline dönüyo sakat durum :D[signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Knight Online Ranking Forumlarindeki yüzlerde yabancı insandami yalan soyliyor gormuyormusunuz sayfalarca topicler var kimse servere giremiyor diye :)Sahsen ben ban yedigimize inanmıyorum ama olabilir olsada buyuk ihtimal acarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ewet malesef yine offline oldular :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Eveeeeeeettt, forumdaki pisliği de temizledikten sonra gelelim sorunlaraa... HEa bu arada alan yetkilileri hakkında atıp tutmaya başlayan çok insan oldu, ayıb olüyör. Çizerin heeee :) neyse konuya geri dönersek. Şu an için IP ban gibi bişe söz konusu değil, oyuna giremeyen bir çok yabancı arkadaşımız var. Zaten bunun gibi bişe söz konusn olursa mutlaka yazarım...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 peki dier serverlar nerde ? Server Status LoginServer Online Ares 1 Offline Ares 2 Offline Ares 3 Offline Beramus 1 Offline Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline[signature][hline]CLAN _Miqrop_tm clan leader _Miqrop_AmidoN server dies +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 server sık sık 10060 veriodu tedirgin oluodum paticik te biri buna ip ban demişti ama hollandadan ark ta 10060 hatası alıomuş[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya ben almanyada ark la kuzenle konustum oda giremiyor mus ya inş bu gece düzelir :( valla sabah 9 a kadar bekleyecem sonra da okula gitcem inş 9 a kadar serverlar düzelir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya neden anlamak istemionuz ki IP ban die bi mevzu yoqmuş şu an işte belki sabaha gireriz oyuna[signature][hline]CLAN _Miqrop_tm clan leader _Miqrop_AmidoN server dies +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Git Yat olm nie beKlion sabaha Kadar Zaten düseldE mutlaka bi Sorun olur göçer yine Değmez Ben yaTar hadin ii geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar