Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw su siteyi verip durmayin artik..sanki bi ise yario..serverlar bi saniyemi acilio sanki..surekli degisio..giriyom gene ayni,server online gozuktumu...bide bazen connecting please wait yazisi cikio ama yalandan ok e basilabiliyo..resmen kafa buluyo sanki....offf offf[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende..
CARPE DIEM!
Mesaj tarihi:
ya o verdikleri siteyede giremiyorum şu an site açılmıyo şu anda oyunada giremiyorum oyuna girebilen varmı bare şimdi soruyim :)[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez
Mesaj tarihi:
Arada bir online göstermesinin nedeni serverların arada bi açık olması.

Belki test yapıyorlar. Belkide sunucuyu çalıştırdıklarında tüm karakterleri tek tek yüklüyor. Error mesajlarını görüyorlar. Yada item wipe ediyorlar ara sıra acma gereksinimi duyuyorlar. Yada bir hatayı çözmeye çalışıyorlar. Yada bu internetin aptallığı biz öyle görüyoruz. Öyle düşünmek istiyoruz belkide (ben öyleyim çalışıyorlardır diye düşünmek icin kendimi zorluyorum :P )[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi.
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 12 Eylül 2005 03:00 tarihinde demiş ki:
diablo angel sen :darkvane: sin demi ?

evet : DarKVaNe : benim 2. charım[signature][hline]ID: Diablo_Angel

[Bu mesaj Diablo_Angel tarafından 12 Eylül 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
resmi forumlarda yazanlardan ve de burada arkadaşlarından haber veren insanlara bakarak ve de yakınmalar doğrultusunda; Asya dan avrupa'ya, afrika 'dan amerika'ya birçok insanın(milyarlarca :D:D) oyuna giremediği anlaşılmaktadır.kasma,yat uyu boşwerrrrrr(yada nette sörf yap uğraşıp fazla sinir hastası olma) :D:D:D:d[signature][hline]Ölümün bile zevkini çıkar..........
Mesaj tarihi:
said:
Densiz, 12 Eylül 2005 02:59 tarihinde demiş ki:
Arada bir online göstermesinin nedeni serverların arada bi açık olması.

Belki test yapıyorlar. Belkide sunucuyu çalıştırdıklarında tüm karakterleri tek tek yüklüyor. Error mesajlarını görüyorlar. Yada item wipe ediyorlar ara sıra acma gereksinimi duyuyorlar. Yada bir hatayı çözmeye çalışıyorlar. Yada bu internetin aptallığı biz öyle görüyoruz. Öyle düşünmek istiyoruz belkide (ben öyleyim çalışıyorlardır diye düşünmek icin kendimi zorluyorum :P )

densiz ne alaka yaw??refresh e basiyorum ve offline gozukuo yani saniyeligine mi online yapiolar??:)) bence hepimiz siyirmaz isin sonu bari bakirkoye ek bina yapsinlar bence..premiuma para verenler pamuk eller cebe:PP[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende..
CARPE DIEM!
Mesaj tarihi:
he ya cs 16 bile varmış

Oyunlar klasörünü acmayalı uzun zaman olmuş. Masa üstümde bi KO var oyun olarak o kadar.

Bu gecelik CS oynayabilirim.

1 server adresi söylermisiniz bu saatde dolu olan. cs 16
(PM den söylerseniz sevinirim)[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Mesaj tarihi:
suan login dahil hepsi offline. Belkide server ı acıcaklar

@NumeroUno33

Bazen online oluyorlar arkadaş ondan bahsediyor diye cevap verdim. Hatta bazen biraz daha uzun acık kalıyor. Oyuna girebilen bile oldu bi 10sn sonra tekrar dc olmuş.[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Mesaj tarihi:
said:
Densiz, 12 Eylül 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

buna hasta oldum :D:D:D[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
sana o topic i bulayım :)=[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Mesaj tarihi:
said:
Diablo_Angel, 12 Eylül 2005 03:01 tarihinde demiş ki:
said:

evet : DarKVaNe : benim 2. charım
dün sabaha karşı apos yapıoduk ordaki küçük light mage bendim :p[signature][hline]( 10061 )
Lvl62
CamthalionTasardur
Elemental Lord
Karus
Mesaj tarihi:
arkadaslar herkesin cani sikilio belli 3-5 mesajdan sora is chate donuo:)) oyun var ama ke istiyom benn...su an ke forumda yabancilara cvp yaziom bende sikintidan..[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende..
CARPE DIEM!
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 12 Eylül 2005 03:09 tarihinde demiş ki:
said:
Diablo_Angel, 12 Eylül 2005 03:01 tarihinde demiş ki:
said:

evet : DarKVaNe : benim 2. charım
dün sabaha karşı apos yapıoduk ordaki küçük light mage bendim :p

:D o ufacık minnacık light mage sendin dimi evt hatırlıyom hatta arada bir aposlara aoe yapıyodun :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
said:
Densiz, 12 Eylül 2005 03:12 tarihinde demiş ki:
sıkılıyorsan şu imzadaki linke tıkla ve oku

densiz allah razi olsun gulmekten oldum kendime geldim walla...o topicin basini okumustum ama sonlari okumamistim kacirmisim...hepiniz eziksiniz..hahaha[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende..
CARPE DIEM!
Mesaj tarihi:
Server Status
LoginServer Offline
Ares 1 Offline
Ares 2 Offline
Ares 3 Offline
Beramus 1 Offline
Beramus 2 Offline
Beramus 3 Offline
Cypher 1 Offline
Cypher 2 Offline
Diez 1 Offline
Diez 2 Offline
Xigenon 1 Offline
Xigenon 2 Offline
:(:(:(:(:(:(:(:(:(
yeter artık ya :([signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/

bu siteden 1299 patchını şimdi indiriyorum sadece bişiy ögrenmek istedim hemde başka bi konu açmamak için buraya yazdım offical sitemi ve güvenilirmi ? keylogerdan tırsıyorumda[signature][hline]ID: Diablo_Angel
  • Yeni Oluştur...