Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HAPİSHANEDEN NASIL CIKCAM?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
WaLLa arkadaşın canı sıkılmış galiba. Eee malum oyuna girilmiyo..Walla iyi gülmüştür.Herhalde.. Yada sazanları saymıştır...Bazen avcı awlanıyor..[signature][hline]Name : AeneisF
Server : Ares
NP :1xxxx
LvL :61
Job : Arch Mage
Mesaj tarihi:
said:
Malach, 11 Eylül 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
POLİS rumuzlu bir oyuncu bu arkadaşı arenada biçmiş.Ardından "güvenli bölge" de doğmuş.Oyun da laga girmiş kıpırdayamıyor.

ahaha adam basılmış yani :D:D[signature][hline]Viva La SémiH

Mesaj tarihi:
Abi Bu adam Savaşa girip Ölünce KO da kalıp sora Oyundan düşüp KE ye girince bir Bugla karşılaşıp Ordaki Hapiste kalmış olması Gerçi Biras Uç noktada düşündüm ama olsun :D
Mesaj tarihi:
Zincire vurdular mı seni?ne zmn idam edecekler seni acaba :D:D seni gidi kapkaççı seniii, vur kaç yok öle:D:D O yeşil olan şeylerde lazer geçmeye çalışma bulurlarsa öldürürler seni :D:D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum
What do you do?
Yat the u you do

[Bu mesaj DjHellioN tarafından 11 Eylül 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BADDAL, 11 Eylül 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
said:
cast_du_it, 11 Eylül 2005 17:46 tarihinde demiş ki:
polis bi daha gelmedi.Beni içeri koydular.sonra o yok oldu.
Kimse sorsam cvp vermedi.Sucum ne benim?

koptum yaaaaaaaaaa adaam polis diyo arenaya da hapishane
ehehehehe :D:D:D:D:D

ya abicim anlatıcaksan anlat:d anlatmıcaksan bu kadar geyik yazı yazma kardeşim ordaki guarda git sağ tıkla üstteki seçeneği seç bu kadar[signature][hline]LuciferTR
lvl 61
kasar hood
xgenon(human)
np:50xxx
clan:judges
Mesaj tarihi:
kardeş sen kç senedir ke(ko) oynuyorsun 1 2 yıl war mı yoksa bugün mü başladın :) walla kardeşim bile ordan çıkabiliyo,ne adamlar war ya ağa bide senin level kaç 55lvl+ falansan rezil oldun ya :D
zuahahahahahahahahahhahaha
Mesaj tarihi:
oLm ne hapishanesi La ? savaşmı ne hapishanesi :D ahahah[signature][hline]Nick : Fukara
LVL : 60
Job : ELEMENTAL LORD
NP : 12xxx
Server : Diez
Nation : Karus
Mesaj tarihi:
fckr bu adamın dilinde hapisabe =arena sakın gülme walla adam onu dmek istemiş ben gülmeye başlıom sabaha anca susarım ZUHAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaaamaauıauahahahahhahahahahhahaaa
Mesaj tarihi:
zuhahah :D ben de koptum ya...görünce topici aklıma ilk uo oynayan bi eleman yanlış yere açtı topici heralde die düşünmüştüm :) ama açıp okuyunca 5 dk boyunca kesintisiz güldüm :D suçunu da soruyo ya bu kadar olur :D[signature][hline]Name: Legionaer
Level: 4x
Class: Blade
Nation: El Morad - Barbarian
Clan: Army of Allah (Leader)
Server: Ares
Mesaj tarihi:
Ya abi dalga geçmeyin insanlik hali. bak simdi ortada duran sisko adamin yanina git ve adama sag tikla sonra ciddi bir sekilde cikan yerde hapishaneden c1kmak istiyorum tusuna bas ne yapman gerekeni söler belki sucun agirdir beklersin kim bilir :D :D :D
Mesaj tarihi:
abi olur ama bu kadarda olmaz gercekten gülmekten altıma işedim.abı hapıshane polis sucum ne falan kopardı benı.

merak edıyorum herkez bişeyler yazmıs bari çıkmayı başarabildinmi kardesss.yani 1 hafta beklemişin pes yaniii
Mesaj tarihi:
kardeş
hapisaneden çıkıp
sonrada
ya beni salı pazarına attılar
millet domates hıyar satıyo imdat savaş alanı nerde deme koparım :D :lol:[signature][hline]Name: Chuda_tr
clan: chAngE
Server : Ares
Lvl: 5x
np: x :D
  • Yeni Oluştur...