AeneisF Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 WaLLa arkadaşın canı sıkılmış galiba. Eee malum oyuna girilmiyo..Walla iyi gülmüştür.Herhalde.. Yada sazanları saymıştır...Bazen avcı awlanıyor..[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :1xxxx LvL :61 Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Malach, 11 Eylül 2005 17:50 tarihinde demiş ki: POLİS rumuzlu bir oyuncu bu arkadaşı arenada biçmiş.Ardından "güvenli bölge" de doğmuş.Oyun da laga girmiş kıpırdayamıyor. ahaha adam basılmış yani :D:D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 FBI gibi çözdün Valla helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kendimi ve 2-3 doğru şekilde açıklayan arkadaşı sazan olarak görmüyorum,ha dalga geçtiysede gülenler sazan olur.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Nickine hiç mi bakmadınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Abi Bu adam Savaşa girip Ölünce KO da kalıp sora Oyundan düşüp KE ye girince bir Bugla karşılaşıp Ordaki Hapiste kalmış olması Gerçi Biras Uç noktada düşündüm ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Herkes nasıl dalga geçebileceğini bilse..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 paralel dünyalar koke[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Zincire vurdular mı seni?ne zmn idam edecekler seni acaba :D:D seni gidi kapkaççı seniii, vur kaç yok öle:D:D O yeşil olan şeylerde lazer geçmeye çalışma bulurlarsa öldürürler seni :D:D[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do [Bu mesaj DjHellioN tarafından 11 Eylül 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BADDAL, 11 Eylül 2005 17:48 tarihinde demiş ki: said: cast_du_it, 11 Eylül 2005 17:46 tarihinde demiş ki: polis bi daha gelmedi.Beni içeri koydular.sonra o yok oldu. Kimse sorsam cvp vermedi.Sucum ne benim? koptum yaaaaaaaaaa adaam polis diyo arenaya da hapishane ehehehehe :D:D:D:D:D ya abicim anlatıcaksan anlat:d anlatmıcaksan bu kadar geyik yazı yazma kardeşim ordaki guarda git sağ tıkla üstteki seçeneği seç bu kadar[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 KopTUM WALLHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kardeş sen kç senedir ke(ko) oynuyorsun 1 2 yıl war mı yoksa bugün mü başladın :) walla kardeşim bile ordan çıkabiliyo,ne adamlar war ya ağa bide senin level kaç 55lvl+ falansan rezil oldun ya :D zuahahahahahahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 oLm ne hapishanesi La ? savaşmı ne hapishanesi :D ahahah[signature][hline]Nick : Fukara LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 12xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 fckr bu adamın dilinde hapisabe =arena sakın gülme walla adam onu dmek istemiş ben gülmeye başlıom sabaha anca susarım ZUHAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaaamaauıauahahahahhahahahahhahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodriguez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Koptum Allahıma ya:D[signature][hline]İçiyorsak Sebebi Var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kopmamak elde mi :D bu arada cypherda iron bow,chitin bow+1+2+3+4+5+6+7 ytl ile alınır ankaradakilere duyrulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 puahah film gibi yaw :lol: :D:D [Bu mesaj Aware3 tarafından 11 Eylül 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bence Arenaya Davet EtmişLerdir : o))))) Korktu Yawrucuk Korkma bişi oLmaz Sadece Vuruşursunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tünel kazarak kaçabilm e yontemi var olmazsa bekçileri kafaya alırsın ole de kaçabilirsin ama en ii yontem tunel llllllllllooooooooolllllllll:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidey Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zuhahah :D ben de koptum ya...görünce topici aklıma ilk uo oynayan bi eleman yanlış yere açtı topici heralde die düşünmüştüm :) ama açıp okuyunca 5 dk boyunca kesintisiz güldüm :D suçunu da soruyo ya bu kadar olur :D[signature][hline]Name: Legionaer Level: 4x Class: Blade Nation: El Morad - Barbarian Clan: Army of Allah (Leader) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_hades Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya abi dalga geçmeyin insanlik hali. bak simdi ortada duran sisko adamin yanina git ve adama sag tikla sonra ciddi bir sekilde cikan yerde hapishaneden c1kmak istiyorum tusuna bas ne yapman gerekeni söler belki sucun agirdir beklersin kim bilir :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya siz de cevap verionuz. adam dalga geçio. pff[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi olur ama bu kadarda olmaz gercekten gülmekten altıma işedim.abı hapıshane polis sucum ne falan kopardı benı. merak edıyorum herkez bişeyler yazmıs bari çıkmayı başarabildinmi kardesss.yani 1 hafta beklemişin pes yaniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kardeş hapisaneden çıkıp sonrada ya beni salı pazarına attılar millet domates hıyar satıyo imdat savaş alanı nerde deme koparım :D :lol:[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar