cast_du_it Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 slm herkese bi polis bana bişey yolladı OK dedim.Beni hapse attı. Hapishanede herkes kavga edior.Ama hapse düşeni hemen cıkarıyor GM ama ben 1 haftadır burdayım. Bir sürü oda var ortada yeşil bi duvar ama geçilebilior. nasıl cıkcam hapisten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kaçıcan[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ehehehehehe noobb[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Abyss olmasın? :) Başka birşey gelmedi aklıma.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cast_du_it Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kaççaktım bi arkadasla adam beni ekti.paramı aldı kaçtı. KURTARIN BENİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 MALACH arkadaş arenadan nasıl çıkacağını soruyor ehee nasıl girdiysen öle çıkcan canım :D:D:D:D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Treador Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zzzzzz :D anlamadım xD[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x np::D Clan:ExCise +8 bow dusurdum sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sayılı gün çabuk geçer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: cast_du_it, 11 Eylül 2005 17:43 tarihinde demiş ki: slm herkese bi polis bana bişey yolladı OK dedim.Beni hapse attı. Hapishanede herkes kavga edior.Ama hapse düşeni hemen cıkarıyor GM ama ben 1 haftadır burdayım. Bir sürü oda var ortada yeşil bi duvar ama geçilebilior. nasıl cıkcam hapisten? Yanlış zaman, yanlış forum. İnsanların kafası zaten bozuk buralarda bence hemen kaybol ortalıktan.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bizim arena (battlefield) olmasın ora ok tuşuna basınca ışınlıo hani :-P[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gm e donunu indir kaçırır seni[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arenada kalmıs arkadas,bak ortaya ilerle,npc lerin oldugu yere,orada sisko göbekli bi tip var.Adını unuttum,ona tıkla,i want to get out falan var ona bas.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cast_du_it Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 polis bi daha gelmedi.Beni içeri koydular.sonra o yok oldu. Kimse sorsam cvp vermedi.Sucum ne benim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 orada iri yapıLı bi amca var Birşey Barrel mi ne :D ona tıkla sonra Yes.I want go out a tıkla[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Orda bi NPC olcak(bilgisayr charı oyuncu olmayan adam) ona git konuş çık[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Lexius, 11 Eylül 2005 17:45 tarihinde demiş ki: gm e donunu indir kaçırır seni Daha nazik anlatılamazdı :)[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cast_du_it Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kaç gün olduguda yazmıor.Yinde muhabbet var. ama saat 12 den sonra kimse olmuor.Sıkılıorum. Diez deyim. Bana coin getirin. aç kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: cast_du_it, 11 Eylül 2005 17:46 tarihinde demiş ki: polis bi daha gelmedi.Beni içeri koydular.sonra o yok oldu. Kimse sorsam cvp vermedi.Sucum ne benim? koptum yaaaaaaaaaa adaam polis diyo arenaya da hapishane ehehehehe :D:D:D:D:D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paket olsa?[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aç kal da açıkta kalma biyerini üşütürsen gm düzgün yiyemez ayıp olur :D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya bu bizi dalgaya aLıyor ya :)[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:Yeni Clan Aranıyor Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 üstünDe trina piece İLe yakalanırsan sonucu böyle olur ziyarete Gelip hangi Serverdasın heal mana fln getirim Selit Yengeninden çok çok selamı Var mauhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 birisi kafa buluyor sanırım ? Eğer kafa bulmuyorsan cevap: Işınlı bi kafes var, ışınlardan geçebiliyorsun. I şınlı kafesin içine gir orada kel bi tane guardian olacak. Yaklaş ona mousenin sol tuşuna bas sonra sağ tuşuna bas. Çıkan yazıdan Yes... i seç ve kurtulursun. Bi dahada polislerle ugraşma.[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 olm bn sana kaç defa kaçak kukri lerle yakalanma dedim :D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 POLİS rumuzlu bir oyuncu bu arkadaşı arenada biçmiş.Ardından "güvenli bölge" de doğmuş.Oyun da laga girmiş kıpırdayamıyor.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar