Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi kartı güvenlimi

maxkin

Öne çıkan mesajlar

evet guzel bi soru bence e-bay e uye ol ve oradan odeme yap
KK her zaman sakat ! ayrıca onumuzde dolu ornekleri var odeme yapıp premium u alamaman gibi .. bi cok KK zede arkadasım var ...
E-bay diyorum ısrarla[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Sosyal ağlarda paylaş

bana da paypall mıdır nedir o daha güvenli demişlerdi
ama ben yine de üye olmadım ehuehu
paypall da kk ne bi şifre weriomuşlar bi de nnakit sınırlaması getiriomuşsun sonra da kullanıomuşsun :)[signature][hline]CLAN _Miqrop_æ.çç(aslında _Miqrop_™ idi ama)
clan leader benim
server diez
+45 aliyoruz isteyen PMlesin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
w00t, 12 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
evet guzel bi soru bence e-bay e uye ol ve oradan odeme yap
KK her zaman sakat ! ayrıca onumuzde dolu ornekleri var odeme yapıp premium u alamaman gibi .. bi cok KK zede arkadasım var ...
E-bay diyorum ısrarla

çok ozur duzeltme yapmak istiyorum e-bay degil paypal !! arkadaş yazınca dustu jeton bi kaç bira icince bole oluyo :D
ancak paypal e e-bayde gorup uye olmustum bende :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls
Ares/w00tabulous
Sosyal ağlarda paylaş

pay-bal yelık garantılı tek odeyecegın ekstrada 1-2 dolar bu ıs ıcın.ben ayda 40 a yakın premıum -nıght cash alıyorum ılk zamanlar kredı kartı ıle aldım sorun yasamadım,ama her an yasıyabılırsın,son olarak sımdı ayda lımıt koydular 3 den fazla bırsey alamıyorsun 3 kez kullandırıyorlar kredı kartını baskalarnada oldumu ?bılen varsa paylasırsa sevınırım .
Sosyal ağlarda paylaş

Forumlardan birinde denk gelmişti ama hangisi hatırlamıyorum:

Vatandaş Premium üyelik almak istiyor. Bilgileri girip son olarak öde tuşuna bastığında "sayfa görüntülenemiyor" hatası alıyor. Sonra oyuna girip kontrol ediyor premium üyeliği başlamışmı diye. Bakıyor ki başlamamış. Tekrar deniyor üye olmayı ve tekrar aynı hatayı alıyor. Tekrar bakıyor oyuna yine premium yok. Paypal dan ödemeyi iptal ediyor. Daha sonra Knight Online ın sevgili GM leri ödemenin iptal olduğunu görerek vatandaşı banlıyor.

Tam olarak böylemiydi hatırlamıyorum ama genel hatlarıyla olay bu şekilde gelişiyor.[signature][hline]DIEZ
Level 60 Mage ---> yabanza_TR
Level 60 Rogue --> yaba
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 sefer ban yedim premium muhabbetine

Forumlarını altını üstüne getirdim. Sonra pm geldi login olup siteden mesaj atarsam ilgileneceklerini söylediler. 6 saat sonra hesabım geri acıldı :P

Sorun: Banka ile arasında bir sorun çıkmış para benden transfer edilmemiş. Girip tekrar premium aldım :D
ama olan benim 2 günüme oldu.

Artık premium almaya korkuyorum ben. Ya açılmassa diye..

Ama bu kadar alan var o kadar insanın icinden bana denk gelmesi garip.

Şansızlığı çeken mıknatıs gibiyim :P[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...