maxkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ya millet K. Kartı ile üyelik alcam da güvenliğinden emin değilim. Sonra başıma bişey gelmesinden korkuyorum. Ya da para yı çekip "hadi len "demelerinden. Bir bilginiz var mı ?[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1-2 hafta sonra üye ol (olcaksan)ama bence bu oyuna para ödemeye deymez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1-2 hafta sonra ol dememin sebebi hem oyuna giremiyorsun 1 hafta boşa gider hemde şuan pramium alanlar hep sorun yaşior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evet guzel bi soru bence e-bay e uye ol ve oradan odeme yap KK her zaman sakat ! ayrıca onumuzde dolu ornekleri var odeme yapıp premium u alamaman gibi .. bi cok KK zede arkadasım var ... E-bay diyorum ısrarla[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxkin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Tamam da sonradan bir kolpa yapmazlar dimi. Malum Türk'ün Türk'den başka dostu yok[signature][hline]KINOVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bana da paypall mıdır nedir o daha güvenli demişlerdi ama ben yine de üye olmadım ehuehu paypall da kk ne bi şifre weriomuşlar bi de nnakit sınırlaması getiriomuşsun sonra da kullanıomuşsun :)[signature][hline]CLAN _Miqrop_æ.çç(aslında _Miqrop_™ idi ama) clan leader benim server diez +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: w00t, 12 Eylül 2005 00:33 tarihinde demiş ki: evet guzel bi soru bence e-bay e uye ol ve oradan odeme yap KK her zaman sakat ! ayrıca onumuzde dolu ornekleri var odeme yapıp premium u alamaman gibi .. bi cok KK zede arkadasım var ... E-bay diyorum ısrarla çok ozur duzeltme yapmak istiyorum e-bay degil paypal !! arkadaş yazınca dustu jeton bi kaç bira icince bole oluyo :D ancak paypal e e-bayde gorup uye olmustum bende :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 @789: Allah belanı versin defol get lan,sie git mal mısısın nesin bebesindir kesin onu biliyom[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben tek bişi biliom ya risk yada bi arkadaşı[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolarTes Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 pay-bal yelık garantılı tek odeyecegın ekstrada 1-2 dolar bu ıs ıcın.ben ayda 40 a yakın premıum -nıght cash alıyorum ılk zamanlar kredı kartı ıle aldım sorun yasamadım,ama her an yasıyabılırsın,son olarak sımdı ayda lımıt koydular 3 den fazla bırsey alamıyorsun 3 kez kullandırıyorlar kredı kartını baskalarnada oldumu ?bılen varsa paylasırsa sevınırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kredi karltları Turkiye genel mudurlugu var buranın yaptıgı anlasmalar var her satıcı ve alıcı ile Turkiyenin koydugu sınır 3 o sebepten 3 kez alım yapabiliyorsun[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bnde dusunuodum kk falan ama oyunun su halini gorduktun sora su an para odeyenlere bile aciyorum..yazik walla....[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 haklısın şu an bu oyuna para yatırılmaz[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 su an yanbi bunu benzeri bu oyun olsa vericem para o hale geldim..beynimi yikadilar sanki...offf ya bu nedir kafayi yicem...kafam guzel hala ke oynucam die ugrasiom:(([signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yabanza_TR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Forumlardan birinde denk gelmişti ama hangisi hatırlamıyorum: Vatandaş Premium üyelik almak istiyor. Bilgileri girip son olarak öde tuşuna bastığında "sayfa görüntülenemiyor" hatası alıyor. Sonra oyuna girip kontrol ediyor premium üyeliği başlamışmı diye. Bakıyor ki başlamamış. Tekrar deniyor üye olmayı ve tekrar aynı hatayı alıyor. Tekrar bakıyor oyuna yine premium yok. Paypal dan ödemeyi iptal ediyor. Daha sonra Knight Online ın sevgili GM leri ödemenin iptal olduğunu görerek vatandaşı banlıyor. Tam olarak böylemiydi hatırlamıyorum ama genel hatlarıyla olay bu şekilde gelişiyor.[signature][hline]DIEZ Level 60 Mage ---> yabanza_TR Level 60 Rogue --> yaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben 2 sefer ban yedim premium muhabbetine Forumlarını altını üstüne getirdim. Sonra pm geldi login olup siteden mesaj atarsam ilgileneceklerini söylediler. 6 saat sonra hesabım geri acıldı :P Sorun: Banka ile arasında bir sorun çıkmış para benden transfer edilmemiş. Girip tekrar premium aldım :D ama olan benim 2 günüme oldu. Artık premium almaya korkuyorum ben. Ya açılmassa diye.. Ama bu kadar alan var o kadar insanın icinden bana denk gelmesi garip. Şansızlığı çeken mıknatıs gibiyim :P[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo.. --------- Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar