Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aferim aslanlarım.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

said:
Baggio, 08 Eylül 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
digerini de indirirler. 4 yildansa 4 gun almis olur iki sitenin imhasi. Allahtan hala vatanseverler var da vakit ayiriyorlar boyle seylere.

Bu arada adamlar yalan da söylüyorlar,siteyi hackledik demiyorlar,sanki demoktratik yollarla ele geçirmiş numarası yapıyorlar.

Eğer,daha öncede dediğim gibi,site demokratik yollarla kapatılsaydı, site kapanmıştır özür dileriz gibi bir yazı çıkardı,Atatürkçü düşünce grubunun sitesine link değil.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

2 drieolf v gazenfer
konuşmaya deyecek adamlar diilsiniz.

driolf ananı s.... diyen birine gel yap diyosn ve bunu gururla gelmş forumda yazıyosun aferin sana, hıı unutmadan bi ara hatırlat geliim!![signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Sosyal ağlarda paylaş

neden konuşmaya değmiyor muşuz?
orda "gel yap" dememin sebebi yapmasının imkansız olduğunu,sadece lafta kalıcağını ikimiz de bildiğimiz için bunu demesinin ne kadar saçma olduğunu belirtmek içindi.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

bütün topic boyunca bana hakaret etmekten başka bişey yapmadınız. biriniz de çıkıp adamların bu sitenin aynısı 50 tane site açmasını neyin engelleyeceğini söyleyemedi henüz.

sen gidersin bi ay uğraşıp bir site hacklersin, adamlar 20 dakikada 50 tane site açar 10 dolar karşılığında. bu mu sizin akılcı çözümünüz?

oysa ki o sitede "ırkçı yaklaşımından dolayı kapatılmıştır" diye hosting firmasının, ya da sözü geçen bir otoritenin mesajı yer alsa böyle mi olurdu? anca pata küte barbarca sağa sola saldırmışlar, böyle olmuş işte. hiç bir hosting firması ırkçı içerik barındırmaz, barındıranlar blackliste alınır, ne mailleri gider adam gibi, ne de herhangi bir yerde listelenir. "hönaaargh" diye saldırmadan önce bi düşünmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya insanlar tuttugu takim icin rakip takimin taraftarini dovuyor, olduruyor.
Ataturk icin herhangi bir insan gibi konusmussunuz. Bizim biz olmamizin sebebi, mukemmel bir insan icin site hacklenmis, birsey mi bu?!? Evet HELAL OLSUN!!!
//
@ Gazanfer; bahsi gecen site mustafakemal.de yani sahsin adini, soyadini tasiyan bir domain ismine sahip bir site. Arama yapanlarin bu siteye ulasmasi cok kolay. Isteyen kalkipta abidikgubidik.com'da Ataturk'u kotulesin, o siteye ulasmak mustafakemal.de'ye ulasmaktan cok daha zor. Iste bu nedenle bu siteye bu kadar cok yogunlasildi. Yoksa Ataturk'u kotuleyen tek site degil bu yani..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]

[Bu mesaj Crane tarafından 08 Eylül 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Drigeolf, 08 Eylül 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
ne yapılıyordu ki sitede,neden böyle birşey yaptılar?
ayrıca birşey varsa hukuki olarak değil kesinlikle hackleyerek çözmüşlerdir,düşünün bir Atatürk karşıtı bir sitesiniz,kabul ettiniz suçlamaları, yasasl işlem yapıldı, adamların sitesine link verirmisiniz,orada yazılanları yazdırır mısınız? hayatta yapmazsınız,içeriği silersiniz,kısa bir olayları açıklayan yazı yazarsınız ama bu mesajı yazmazsınız,ben hack kokusu alıyorum.

kardeş bilgisayar bilgin ne kadar senin? pek fazla oldugunu sanmıyorum yasal işlem yapıldıktan sonra site kapatılmıştır boşta kalan siteyide bunu yapan arkadailar satın almıştır hele onu geçelim boyle onun bunun çocuklarını hackleseler ne yazar?
Sosyal ağlarda paylaş

Karsimizda hit toplamaya calisan reklam sitesi yok!Karsimizda Ataturk'e saygisizlik yapan bir kac capulcunun hazirlamaya calistigi bir site var.Bu siteyi yasal yollarla kapatmamiz IMKANSIZ!neden ? Belcika'da ve Danimarka'da bildiginiz gibi pkk icin yayin yapan kuruluslar var.Avrupanin en bilinen ulkeleri bunlara goz yumuyorsa kici kirik bir siteyimi onemsiyecekler?Bazen dusunuyorum paticik public bir forum acaba icimizde Ataturk'e dusmanlarda varmi diye dusunmuyor degilim?Yada hakkaten gozumuz iyice gormez olmus.Bir dogru vardir o dogruyu herkez savunur suan oldugu gibi...Diger seklini savunan ise susar oturur.[signature][hline]Who can explain?
Sosyal ağlarda paylaş

şu girdiğiniz tartışmaya bakın. yazık vallaha. laf dalaşı, sidik yarışı yapıcam derdinde takmılar at gözlüklerini öyle düşünmeseler bile altta kalmamalıyım diye yazıyorlar belki. ey herşeyin kurallarla, etik ahlak çerçevesinde yürüyüp gittiğini sanan pollyanna insancıkları. insan haklarını savunanların işlerine gelmeyince ne haltlar yediklerini görmüyor musunuz, politika diye masa başında dönen oyunları farketmiyor musunuz, bu homosapien kılıklı maymunların provake edildikleri hatta bırakın onu eğitimlerinden silahlarına kadar yardım aldıkları belli değil mi, çıkarsız dostun olmadığını öğrenemediniz mi dün dost bugün düşman olanlardan?
yapmayın etmeyin. hadi ota boka bişey bulup paso sidik yarıştırıyorsunuz bari bu konularda az kafanızı çalıştırın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu Atatürk düşmanlığıyla filan bir ilgisi yok mantıklı düşünmek deniyor buna,birşeye hüeaaargh diye böğürüp saldırmadan önce düşünmek,mantıklı hareket etmektir.

düşünelim,
Artık 100. kez yazıyorum aynı şeyi ama anlamak mı istemiyorsunuz anlamadım.

1. Site Türkçe,siteye yabancılar erişse bile birşey anlamazlar.Türk dediğin kişi eğer internete erişimi var olan bir insansa,ilköğretim mezunu ve üstü seviyededir. İlkokul 1. sınıfta Atatürk'ün hayatı öğretilmeye başlanır,şimdi bu eğitimi almış birisi,ailesi normalse(militansa ailesi zaten bu siteye gerek yok :)) Atatürk'ü tanır.Bu site Türkleri etkilemez yani,yabancılar zaten anlamazlar.
2.Siteyi hackleyerek ve üstüne üstlük Atatürkçü bir siteye link vererek,bir yabancının o siteye eriştiği zaman o linki görmesini sağlıyorsunuz,normal bir Türk için bu durum tabii söz konusu olmaz ama bir yabancı rahatlıkla Atatürk'ü Türk Hackerlarının bir simgesi, atta bir diktatör,faşist lider zannedebilir. Sonuçta onun adına site hackliyorsunuz,ben site hackleyen bir adamı tanımasaydım,aklıma böyle bir siteden sonra Atatürk deyince hackerlık gelirdi.
3.Siteyi hacklediniz,bu siteyi 100 kişi biliyordu diyelim, hacklenen elemanlar bizi "Atatürkçü faşistler hackledi" diye bilimum forumlarda ağlayacaklar,buda siteye doğal bir ziyaretçi sağlayacak,bu kişiler Hacklenmiş siteyi,Atatürk resmini görüp,ağlaşmarı dinleyecekler ve 2. maddede yazdığım gibi kafalarında Diktatör adına hack yapan "Atatürkçü faşist" bir grup kalıcak ve aklına Atatürk dendiği zaman bu yanlış düşünce gelecek.

Hadi Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarını düşündünüz,siteyi kapatmaya karar verdiniz, hacklediniz.Bari dediğim gibi insanların kafasında yanlış bir Atatürk imajı kalmasın diye "Hacked by Hebele HAXXOR TEAM" gibi birşey yazarsın,insanlarda aa siteyi hacklemişler der gelir geçer.

Demek istediğimin hepsi bu kadar,ne olur bir okuyun ondan sonra fikirlerimiz uyuşmadığı için bana "cahil", "Atatürk düşmanı" ve "vatan haini" yakıştırmalarınızı yapabilirsiniz.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyenin eğitim durumu ortada. kolay kandırılabilinecek cahil insan kaynıyor etraf. o yüzden herkes gerekeni öğreniyor kimseyi kandıramazlar diye yaklaşamazsınız bu olaya. artık internete bağlanmanın da ne yaşı kaldı ne eğitimi internet cafesinden osundan busundan dolayı o yazıları da pas geçiyorum. o yüzden site yabancıları saymazsak gayet tehlikeli bir siteydi ve böyle kalmaması gerekiyordu, burda anlaşalım. yabancılar için de, sitede hacklendi diye bir ibare yok, adresine göre de içindeki resim gayet normal. yapılabilinecek en güzel şeyi yapmışlar. yabancılar dediğin insanlar da kimin ne olduğunu biliyorlar az çok, en büyük 100 insanın içine (times) Atatürk ü alarak. hedef yabancılar olsa ingilizce yaparlardı siteyi ki adamların yabancı forumlarda ağlayacak kadar bile ingilizcesi olduğunu sanmıyorum. cahil insanları kandırıcaklardı, patladılar.o yüzden iyi olmuştur, hayırlı oğurlu olsundur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Crane, 08 Eylül 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
Ya insanlar tuttugu takim icin rakip takimin taraftarini dovuyor, olduruyor.
Ataturk icin herhangi bir insan gibi konusmussunuz. Bizim biz olmamizin sebebi, mukemmel bir insan icin site hacklenmis, birsey mi bu?!? Evet HELAL OLSUN!!!
//
@ Gazanfer; bahsi gecen site mustafakemal.de yani sahsin adini, soyadini tasiyan bir domain ismine sahip bir site. Arama yapanlarin bu siteye ulasmasi cok kolay. Isteyen kalkipta abidikgubidik.com'da Ataturk'u kotulesin, o siteye ulasmak mustafakemal.de'ye ulasmaktan cok daha zor. Iste bu nedenle bu siteye bu kadar cok yogunlasildi. Yoksa Ataturk'u kotuleyen tek site degil bu yani..

anlamaz, onlar kuş beyinli mahlukatlar. sitenin domain i Hessen Eyaleti Atatürkçü Düşünme Derneği adına kaydırılmıştır yazıyor ki hiç bir yerde Atatürk adına bu siteyi hackledik öhöm möhöm yazmıyor beyni yıkanmış dallamalar.[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html
Sosyal ağlarda paylaş

@aradhell:
site değişmiş evladım,bir zamanlar böyle değildi, şimdi gayet normal bir site haline gelmiş eskiden bu yoktu.
Hiç mi uyanmadın biz dakikalardır site hakkında konuşuyoruz, böyle şeyler yok ki sitede demedin? hakaret etmeden önce bilgi sahibi olmak önemli birşey tabii.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

site hacklenmedi, isme domain oldugu icin ve hakaret icerdigi icin alman savciligina bir dilekce ile basvuruldu ve kisa sure icersinde yasal olarak domain kaydirildi. com acarsaniz o zaman yasal mudahale zor ama de acarsaniz, isme domian ise isiniz cokta zor degil, sonu tr ile bitenleri dusunun.

sonucta alman savciliginin bile sizden daha cok kafasi basiyor.

edit: haa kasim 2003`ten beri site boyle. ayni yazi ayni resim var.

[Bu mesaj rahatsiz tarafından 12 Eylül 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...