Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aferim aslanlarım.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

said:
Gazanfer, 08 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
Neyine afferin? atatürkçü düşünce derneği adı altında yasadışı işler yapmalarına?

Evet.
Bak tekrar diyorum.

Aferim aslanlarım.[signature][hline]
Hö ?

[Bu mesaj Mavi tarafından 08 Eylül 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapılıyordu ki sitede,neden böyle birşey yaptılar?
ayrıca birşey varsa hukuki olarak değil kesinlikle hackleyerek çözmüşlerdir,düşünün bir Atatürk karşıtı bir sitesiniz,kabul ettiniz suçlamaları, yasasl işlem yapıldı, adamların sitesine link verirmisiniz,orada yazılanları yazdırır mısınız? hayatta yapmazsınız,içeriği silersiniz,kısa bir olayları açıklayan yazı yazarsınız ama bu mesajı yazmazsınız,ben hack kokusu alıyorum.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

bence her ne yol olursa olsun bu konuda mübahtır ama hacki de sole yapmıslardır büyük ihtimal adamların1 yıllık site sozleşmesi bittigi anda siteyi kendileri alabilirler daha cevik davranıp bu cok yasal olur hiç bişi yapılamaz.[signature][hline]Old Kingdom...
Gloriside Human Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

PROTESTO...
ARKADASLAR,
BU MESAJI SITEYI ACMADAN
> LUTFEN
TANIDIKLARINIZA FORWARD EDER
MISINIZ
LUTFEN KATILIN
SITEYI ACMADAN SADECE
> FORWARDLAYIN
ROTESTO EDIYORUZ, SIZ DE
> KATILIN .....
SITEYI SAKIN ACMAYIN...
EGER BUGUN BU KADAR RAHAT
YASAYABILIYORSAK ONUN
> SAYESINDE.
SEVSENIZ DE SEVMESENIZ
> DE...
> BEGENMEYEN BU ULKEDEN
DEFOLUP GIDEBILIR.
Onemli !!! Sonuna kadar kontrol
edin.....
SITEYI ACMADAN
> FORWARDLAYIN SITENIN
RAITINGINI
ARTIRMAYIN)
> > http://www.mustafakemal.de
adresindeki sitede Turk
> Millettinin
kurtaricisi Mustafa Kemal
> ATATURK'e
cirkin
hakaretler yagdiriliyor. >Bizim sizlerden
> istedigimiz
>bu
> >> >>>>mesaji tanidiginiz herkese
FORWARD etmeniz.
eğer2.000.000 protesto
> forwardi
toplayabilirsek site
> kapatilacak.
Ilginiz icin simdiden
> tesekkur ederim.
Prof.Dr. Yavuz OKAN[signature][hline]
Hö ?

Sosyal ağlarda paylaş

hmm,ama yinede bana pek öyle gelmedi,sonuçta adamlar nerden öğrernecekler ki kontratlarını bitip bitmediğini,ya otomatik olarak hesaptan çekiliyorsa(ki bence öyledir)?

kesin hack filan bu.Eğer hackse bunu kutlamak ne olurs olsun yanlış.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da kim kime forwardladığını nerden biliyor ki?
amerikan hükümeti 800.000.000 forward alınca Irak işgalini kaldırıcak,Bu mesajı 30 kişiye yolla dileğin gerçekleşsin gibi birşey bu yazdığın.
Forward tracker gibi bir sistem yok benim bildiğim.
Kaldı ki kaç Türk internet kullanıyor? Benim veya arkadaşlarımın mailine böyle birşey gelmedi(fw ederlerdi gelse),2milyon forward aldılarsa herkesin forwardlaması gerek,zaten 2 milyon kişi kullanıyordur internet,ki dediğim gibi forward sayan bir olay yok ki.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum."
-Oscar Wilde
Sosyal ağlarda paylaş

1. Hiçbir site forward maillerle kapatılmaz. Tersine inanan dangozdur, başka da bişey değildir.
2. Bişeye tepki göstermenin adabı vardır, hele de bu tepkiyi birisi ya da bir kurum adına gösteriyorsanız.
3. Tepkim kapatılmasına falan değil, ancak hacklenerek kapatılmasınadır, çarpıtmayın.

[Bu mesaj Gazanfer tarafından 08 Eylül 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl kapatılmışsa kapatılmış kime ne sizemi kaldı bunu savunmak, böyle yapılan şeylere karşı çıkıp atanıza savunanları mağdur durumda gösterip ileri görüşlü,aydın , demoktratik olduğunuzumu zannediyosunuz. insanlar canlarını verdiler bu ülkeyi kurtarabilmek için hayatlarını feda ettiler. onlarahakaret edenler şerefsizdir, onları mağdur gösterenlerde en az onlar kadar öyledir. bu işte etik fln yok HELAL OLSUN!!!!!![signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken...
Sosyal ağlarda paylaş

O site hack hariç hiçbir şekilde kapatılamazdı zaten, Apo'yu ve PKK yı besleyen Almanya oturup aaa adamlar bu kadar forward yapmış hmm tamam biz izin verelim bu sitenin kapatılmasına mı diyecek. Geççeksiniz bunları. Bence site en güzel şekilde kapatılmış. Gereksiz yere yok hackle kapatılmış yok bilmemneyle kapatılmış deyip laf salatası yapmayın.

Sitenin bariz bir şekilde kapatılması gerekiyordu ve en güzel şekilde kapatıldı. Yapanlara helal olsun bence.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...