Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 http://www.mustafakemal.de/[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Budur işte.![signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Süper ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 açımlıyor[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Resimi açamayanlar için. [spo1=Tık..][/spo][signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Neyine afferin? atatürkçü düşünce derneği adı altında yasadışı işler yapmalarına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mükemmel...[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Gazanfer, 08 Eylül 2005 01:40 tarihinde demiş ki: Neyine afferin? atatürkçü düşünce derneği adı altında yasadışı işler yapmalarına? Evet. Bak tekrar diyorum. Aferim aslanlarım.[signature][hline] Hö ? [Bu mesaj Mavi tarafından 08 Eylül 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Gazanfer ne demeye calısıyorsun Atatürk çülük karsıtı mısın sen[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yasadışı değil ki. dikkatli okuyun biraz.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Rion, tartışma olmasın lütfen. Karşıtı olabilir bırak yazsın düşüncesini de tartışma çıkmasın gereksiz yere.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 cok güzel bi calısma olmus[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 :-)[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ne yapılıyordu ki sitede,neden böyle birşey yaptılar? ayrıca birşey varsa hukuki olarak değil kesinlikle hackleyerek çözmüşlerdir,düşünün bir Atatürk karşıtı bir sitesiniz,kabul ettiniz suçlamaları, yasasl işlem yapıldı, adamların sitesine link verirmisiniz,orada yazılanları yazdırır mısınız? hayatta yapmazsınız,içeriği silersiniz,kısa bir olayları açıklayan yazı yazarsınız ama bu mesajı yazmazsınız,ben hack kokusu alıyorum.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bence her ne yol olursa olsun bu konuda mübahtır ama hacki de sole yapmıslardır büyük ihtimal adamların1 yıllık site sozleşmesi bittigi anda siteyi kendileri alabilirler daha cevik davranıp bu cok yasal olur hiç bişi yapılamaz.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 PROTESTO... ARKADASLAR, BU MESAJI SITEYI ACMADAN > LUTFEN TANIDIKLARINIZA FORWARD EDER MISINIZ LUTFEN KATILIN SITEYI ACMADAN SADECE > FORWARDLAYIN ROTESTO EDIYORUZ, SIZ DE > KATILIN ..... SITEYI SAKIN ACMAYIN... EGER BUGUN BU KADAR RAHAT YASAYABILIYORSAK ONUN > SAYESINDE. SEVSENIZ DE SEVMESENIZ > DE... > BEGENMEYEN BU ULKEDEN DEFOLUP GIDEBILIR. Onemli !!! Sonuna kadar kontrol edin..... SITEYI ACMADAN > FORWARDLAYIN SITENIN RAITINGINI ARTIRMAYIN) > > http://www.mustafakemal.de adresindeki sitede Turk > Millettinin kurtaricisi Mustafa Kemal > ATATURK'e cirkin hakaretler yagdiriliyor. >Bizim sizlerden > istedigimiz >bu > >> >>>>mesaji tanidiginiz herkese FORWARD etmeniz. eğer2.000.000 protesto > forwardi toplayabilirsek site > kapatilacak. Ilginiz icin simdiden > tesekkur ederim. Prof.Dr. Yavuz OKAN[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hmm,ama yinede bana pek öyle gelmedi,sonuçta adamlar nerden öğrernecekler ki kontratlarını bitip bitmediğini,ya otomatik olarak hesaptan çekiliyorsa(ki bence öyledir)? kesin hack filan bu.Eğer hackse bunu kutlamak ne olurs olsun yanlış.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 tamam da kim kime forwardladığını nerden biliyor ki? amerikan hükümeti 800.000.000 forward alınca Irak işgalini kaldırıcak,Bu mesajı 30 kişiye yolla dileğin gerçekleşsin gibi birşey bu yazdığın. Forward tracker gibi bir sistem yok benim bildiğim. Kaldı ki kaç Türk internet kullanıyor? Benim veya arkadaşlarımın mailine böyle birşey gelmedi(fw ederlerdi gelse),2milyon forward aldılarsa herkesin forwardlaması gerek,zaten 2 milyon kişi kullanıyordur internet,ki dediğim gibi forward sayan bir olay yok ki.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1. Hiçbir site forward maillerle kapatılmaz. Tersine inanan dangozdur, başka da bişey değildir. 2. Bişeye tepki göstermenin adabı vardır, hele de bu tepkiyi birisi ya da bir kurum adına gösteriyorsanız. 3. Tepkim kapatılmasına falan değil, ancak hacklenerek kapatılmasınadır, çarpıtmayın. [Bu mesaj Gazanfer tarafından 08 Eylül 2005 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 kim kapatacak başka türlü sen o sitenin yasayla kapanacağına inanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sen atatürkün adını taşıyan bir derneğin yasadışı işler yapmasını kabulleniyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuiCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 nasıl kapatılmışsa kapatılmış kime ne sizemi kaldı bunu savunmak, böyle yapılan şeylere karşı çıkıp atanıza savunanları mağdur durumda gösterip ileri görüşlü,aydın , demoktratik olduğunuzumu zannediyosunuz. insanlar canlarını verdiler bu ülkeyi kurtarabilmek için hayatlarını feda ettiler. onlarahakaret edenler şerefsizdir, onları mağdur gösterenlerde en az onlar kadar öyledir. bu işte etik fln yok HELAL OLSUN!!!!!![signature][hline]Bir gün kırbahçe kır pazarında bomfile bom kaynatırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @g. sen bukadar saçma düşünebilmeyi nasıl başarıyorsun ona hayret ediyorum ben boşuna tartışmaya girmicem benim için bu kadar boş düşünceli bi insanla konusmak daha saçma bi aktivite.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 O site hack hariç hiçbir şekilde kapatılamazdı zaten, Apo'yu ve PKK yı besleyen Almanya oturup aaa adamlar bu kadar forward yapmış hmm tamam biz izin verelim bu sitenin kapatılmasına mı diyecek. Geççeksiniz bunları. Bence site en güzel şekilde kapatılmış. Gereksiz yere yok hackle kapatılmış yok bilmemneyle kapatılmış deyip laf salatası yapmayın. Sitenin bariz bir şekilde kapatılması gerekiyordu ve en güzel şekilde kapatıldı. Yapanlara helal olsun bence.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar