NaRaYaN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Stream, 11 Eylül 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Onemli olan warriorin cok tus az tus kullanmasi degil bence. Warrior oynayan birinin cok seri ve pratik biri olmasi lazim. /quote] seri oynayan zaten cok tuş az tuş kullanmış olmuyormu? Narayan Forever aLL FoR One One FoR aLL [Bu mesaj NaRaYaN tarafından 11 Eylül 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj NaRaYaN tarafından 11 Eylül 2005 17:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stream Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Seri oynamak ile cok tus kullanmak arasinda bir baglanti kuramadim. Seri oynamaktan kastim olaylara cabuk react (turkcesi ne bunun ya :/) edebilen gerektiginde baskasinin gorevini o kisi olduyse veya bir sorun varsa hemen devralabilen anlaminda soyledim.[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo [Bu mesaj Stream tarafından 11 Eylül 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tepki verebilen[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Hyperx, 11 Eylül 2005 11:53 tarihinde demiş ki: One hand weaponlamı? 2h canim UF ile[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 4.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Stream Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Seri oynamak ile cok tus kullanmak arasinda bir baglanti kuramadim. Seri oynamaktan kastim olaylara cabuk react (turkcesi ne bunun ya :/) edebilen gerektiginde baskasinin gorevini o kisi olduyse veya bir sorun varsa hemen devralabilen anlaminda soyledim.[signature][hline]Dancic teh Warrior of Praemium Callidus (Burning Legion) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo [Bu mesaj Stream tarafından 11 Eylül 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tepki verebilen[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Hyperx, 11 Eylül 2005 11:53 tarihinde demiş ki: One hand weaponlamı? 2h canim UF ile[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar