Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Neden diminishing olmasın? Blizz Mage'lerin koskoca Frost-Tree'sini diminishing yapıyorsa, diğer bütün diminishing ve immobilizing effectler de diminishing olmalı. Ayrıca eklemek isterim ki, Mage'lerin bütün Frost skilleri (immobilizingler dahil) oyunun başından beri Resist edilebiliyor.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 zaten %2 şansla vurduğun şeyi neden resistletirler ya[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Cunki mage adam 5 yardındaykende savaşabilir ama warrior 5 yard dışıdnakine karşı acız.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ama cripling poison'a geliyo resist olayı tamam 1vs1 çok az yaşanıyo bg sayesinde ama rogue adam özelliğinin %2 ile uygulayabildiği olayın resistlenmesi saçma olmuş edit:// bu arada cüce cvbın bana mıydı? :)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper [Bu mesaj nameless13 tarafından 10 Eylül 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Warrior'u kastetmemiştim aslında :) Crippling Poison idi söylemek istediğim. Ama yine de, bence Diminishing olması lazım, sonuçta bunun bütün Slowing ve Immobilizing'lere uygulanması gerektiğini söylemeye çalışıyorum. Burayı Mage şu alanda üstün, Warrior şu alanda üstün tartışmasına çevirmeyelim.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Oyunun mekanikleşmemesi için randomness şart dolayısyla posion'da resisit olmasıda doğal, ki zaten combat sırasında bedel öedemeden yapıyosun kastığın bişey yok kendi kendine adam yok yavaşlıyo yok yavaş buyu yapıyo[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Suark, 10 Eylül 2005 00:16 tarihinde demiş ki: oy iimiş ozaman o =).. Bide elf açıcam bi sakıncası yoktur herhalde? -lutfen taraflı yorum yapmayalım [cuce =)] gnome ac : ) valla druid biciyorum escape artist saolsun :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Gangren, 10 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Warrior'u kastetmemiştim aslında :) Crippling Poison idi söylemek istediğim. Ama yine de, bence Diminishing olması lazım, sonuçta bunun bütün Slowing ve Immobilizing'lere uygulanması gerektiğini söylemeye çalışıyorum. Burayı Mage şu alanda üstün, Warrior şu alanda üstün tartışmasına çevirmeyelim. Yok zaten öle bi tarşıtmaya girmeyi bende istemem =) sadece fikrimi belirttim. Bencede oyunda fazlasıyla snare efecti var üstelik cok ama cok gucluler, bunların en babasının en fazla %70'şe indirmesi gerekir bence[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 benim demek istediğimde şuydu zaten %2 şans ve crippling poisonın zaten genelde off-hand e konuluyo (main kullansın banane demeyin :)) yani baya düşük uygulama şansı var; bu düşük şans bi de resistlenirse rogue naapcak bi warrior'a karşı ya da kaçmaya çalışan bi caster'a karşı[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sprint, gouge, blind ne bileyim bulunur bi yolu o kadar zor değil. Özellikle sprint cok sağlam bi ozellik[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sprint gerçekten sağlam bi özellik ama bunlar hep cooldownlı neyse uzatmiyim warrior konusu NERF SHAMAN!![signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ben şu olayı anlamıyorum. Neden Blizzard size kaçan bir oyuncuya karşı 100% şans tanısın ki? O zaman nerede bu oyunun adil tarafı? Senin rakibin kaçabilecek ki, sana karşı bir şansı olsun. Hep bana, hep bana olmaz..[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ayrica rogue gibi classlarin kacmasini engellemek, gögüs gögüse carpismalarini beklemek de dogru olmaz cünkü arkadan vurma aflan üzerine bir class sonucta PS. Oh be profil upload edebildim sonunda, imzaya koyana kadar geberdim :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 crip. uygulama şansı arttırın demedim ben sadece %2 ile uygulanıyo o da resistlenmesin bari dedim hep bana hep bana diye bişey yok rogue isteğinde girişip istediğinde kaçmak için bi class ;)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Oh paşam isteğinde vur istediğinde kaç kimse farketmesin her tarafı izle gör kimn canı az bak ustune kes ama gerekincede kaç. Yok yanı bunları yapamasa rogue neler istiyosun sen böle diyimcemde artık sadece daha ne istiyosun diyebiliyorum =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben crip. resistlenmesin istiyorum ühühü[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bende Frost-tree'sinin Diminishing olmamasını diliyorum. Sizlerinde koskoca bir talent-ağacınızda bulunan bütün, yanlış anlamayın BÜTÜN skillerinize (aa pardon Frost Ward hariç :P)böyle bir nerf gelirse, neler düşünürdünüz bilmek isterim :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: nameless13, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: ben crip. resistlenmesin istiyorum ühühü Ya o cok feci birsey ama.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Eylül 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Frost'un nerflenmesi de feci birşey :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 resistlensin o kadar dert etmiyorum ben. crippling şu anki haliyle fazla güçlü zaten ( ben de rogue'um) . ama frost-treenin diminishing olayını anlamadım ? 3 kez frostbolt atınca slow effectine immune falan mı oluyor adam ?[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Gangren, 10 Eylül 2005 00:53 tarihinde demiş ki: Frost'un nerflenmesi de feci birşey :) Abi siz arada kaynadiniz valla ama diminishing olmasaydi shamanlara karsi sürekli frostshock effecti altinda oynuyor olacaktik ki o zamanlari yasayanlar biliyor bunu : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet, diminishing oluyor sonuçlar. Kaç frostbolt gerektiğini, PvP'ye hiç zaman ayırmadığımdan bilmiyorum ama :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Aralarına 15 saniye koymadığın surece azalır gittikce slow'un suresi bi sure sonra slow'a immune olur target atmaya devam edersen durmadna bu olayda devam eder, ha beklersen 15 saniye bu olay sıfırlanır. Yanı böleydi sanırım =) Ha bide chill nedir öle ya bazen korkuyorum agelere vurmaya %70 be yuh be yuh![signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Evet çok mantıklı Blizzard'ın yaptığı.. "Ee warrior kardeş, benim Frostbolt effectin düzelmesi için 15 saniye lazım, mümkünse biraz beklesek?" :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ha bu arada frost armor'ın etkisiinde diminishing returns varmı?[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar