Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warriora dair sorular

Suark

Öne çıkan mesajlar

Neden diminishing olmasın?

Blizz Mage'lerin koskoca Frost-Tree'sini diminishing yapıyorsa, diğer bütün diminishing ve immobilizing effectler de diminishing olmalı.
Ayrıca eklemek isterim ki, Mage'lerin bütün Frost skilleri (immobilizingler dahil) oyunun başından beri Resist edilebiliyor.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
Sosyal ağlarda paylaş

ama cripling poison'a geliyo resist olayı
tamam 1vs1 çok az yaşanıyo bg sayesinde ama rogue adam özelliğinin %2 ile uygulayabildiği olayın resistlenmesi saçma olmuş
edit:// bu arada cüce cvbın bana mıydı? :)[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper

[Bu mesaj nameless13 tarafından 10 Eylül 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior'u kastetmemiştim aslında :)
Crippling Poison idi söylemek istediğim. Ama yine de, bence Diminishing olması lazım, sonuçta bunun bütün Slowing ve Immobilizing'lere uygulanması gerektiğini söylemeye çalışıyorum.

Burayı Mage şu alanda üstün, Warrior şu alanda üstün tartışmasına çevirmeyelim.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun mekanikleşmemesi için randomness şart dolayısyla posion'da resisit olmasıda doğal, ki zaten combat sırasında bedel öedemeden yapıyosun kastığın bişey yok kendi kendine adam yok yavaşlıyo yok yavaş buyu yapıyo[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 10 Eylül 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
oy iimiş ozaman o =)..
Bide elf açıcam bi sakıncası yoktur herhalde?
-lutfen taraflı yorum yapmayalım [cuce =)]
gnome ac : )
valla druid biciyorum escape artist saolsun :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 10 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Warrior'u kastetmemiştim aslında :)
Crippling Poison idi söylemek istediğim. Ama yine de, bence Diminishing olması lazım, sonuçta bunun bütün Slowing ve Immobilizing'lere uygulanması gerektiğini söylemeye çalışıyorum.

Burayı Mage şu alanda üstün, Warrior şu alanda üstün tartışmasına çevirmeyelim.

Yok zaten öle bi tarşıtmaya girmeyi bende istemem =) sadece fikrimi belirttim.

Bencede oyunda fazlasıyla snare efecti var üstelik cok ama cok gucluler, bunların en babasının en fazla %70'şe indirmesi gerekir bence[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

benim demek istediğimde şuydu zaten %2 şans ve crippling poisonın zaten genelde off-hand e konuluyo (main kullansın banane demeyin :)) yani baya düşük uygulama şansı var; bu düşük şans bi de resistlenirse rogue naapcak bi warrior'a karşı ya da kaçmaya çalışan bi caster'a karşı[signature][hline]karnım aççç!
çok klas bi blog
Zarkuu lvl ?? NE Rogue (ThePantheon) - Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica rogue gibi classlarin kacmasini engellemek, gögüs gögüse carpismalarini beklemek de dogru olmaz cünkü arkadan vurma aflan üzerine bir class sonucta

PS. Oh be profil upload edebildim sonunda, imzaya koyana kadar geberdim :)[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Oh paşam isteğinde vur istediğinde kaç kimse farketmesin her tarafı izle gör kimn canı az bak ustune kes ama gerekincede kaç.

Yok yanı bunları yapamasa rogue neler istiyosun sen böle diyimcemde artık sadece daha ne istiyosun diyebiliyorum =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

resistlensin o kadar dert etmiyorum ben. crippling şu anki haliyle fazla güçlü zaten ( ben de rogue'um) . ama frost-treenin diminishing olayını anlamadım ? 3 kez frostbolt atınca slow effectine immune falan mı oluyor adam ?[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 10 Eylül 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
Frost'un nerflenmesi de feci birşey :)
Abi siz arada kaynadiniz valla ama diminishing olmasaydi shamanlara karsi sürekli frostshock effecti altinda oynuyor olacaktik ki o zamanlari yasayanlar biliyor bunu : )[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Aralarına 15 saniye koymadığın surece azalır gittikce slow'un suresi bi sure sonra slow'a immune olur target atmaya devam edersen durmadna bu olayda devam eder, ha beklersen 15 saniye bu olay sıfırlanır.

Yanı böleydi sanırım =)

Ha bide chill nedir öle ya bazen korkuyorum agelere vurmaya %70 be yuh be yuh![signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...