carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Beyler aranızda oyuna giren var mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben değil.[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bende deil :([signature][hline]name : Yakman class : priest lvl : 53 clan : none server: Beramus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 walla oyuna girmek zannımca şu an mümkün deil neden? çünkü oyunun yeni olmasından we eksikliklerinden faydalanan uyanıklar bir sürü kopya item yapıp merchanttan su gibi sattılar eee bunları silmek lazım tabiii[signature][hline]CLAN _Miqrop_æ.çç(aslında _Miqrop_™ idi ama) clan leader benim server diez +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya connect update server diyor mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Server Status LoginServer Online Ares 1 Online Ares 2 Offline Ares 3 Online Beramus 1 Online Beramus 2 Offline Beramus 3 Offline Cypher 1 Online Cypher 2 Online Diez 1 Online Diez 2 Offline Xigenon 1 Online Xigenon 2 Offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 login server da niye onlinesa artık :/[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bide bişey sorcam low qulity jewel ne işe yarıyoo 100 tane var da bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kimse yok mu online da?Bunlar loto yeri felan yapcaklar galiba onlarla uğralyıolar peki giren giriyo yeşil şeyler doluyo neden biz giremiyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ayıp ya. mağduriyet söz konusu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 beyler bence gece 12 den sonra girecez yani yarın oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 low qulity jewel = Cursed Upgrade Scroll -- ama kullanılmıo . nedenını bılmıom[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cyper LvL : 59 Job : Clerıc Np : 4xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 1299 yaması çektik ama hala oyuna giremiyoruz.İnsan şu yamanın içine mp3 koyar bari :D[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Malach, 11 Eylül 2005 23:04 tarihinde demiş ki: 1299 yaması çektik ama hala oyuna giremiyoruz.İnsan şu yamanın içine mp3 koyar bari :D afafafafafaffffafafff :D lolll[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebirht Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yaw bıktım şu 10060 10061 hatalarından nedir bu ya rüyalarıma girecek bi düzgün oynuyamıoz allah tan okullar açılıo da bu -10 ve -16 lardan kurtuluoz yohsa istila ediolardı bence bi insan tam olarak bilmediği oyunları oynamamalı iyi bi inglizce ve rpg bilgisi olanlar oynamalı kusura kalmayın ama bu sadece bi isyan ve yarın okulların açılması üzerine duyduğum garib bi duygudu boşalttım enerjimi ohhhh....:P JOP:priest(buffer) nick:REbirht LVL:60 server :ares glan:patroit IRK:allaha şükür insanız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskarina Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu serverların online ofline olduüunu nerden görüyoruz yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 http://www.knightempire.com/server/stats.php[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskarina Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 teşekkürler... Belkim diyorum, bugün 11 Eylül olduğu için kapatmışlardır serverları. 12 den sonra açılır mı aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 güsel bi mantık ama... alakasız bence 11 eylülle k.e nin ne alakası olabilirki?[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dimi :D[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yok mu 60+ bir archer patlatsın şu balonu pls..[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zuahhaha bende 30 lvl war istersen ben patlatayım :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 walla ii olur istanbuldaysan ama başka şehirden buraya zor ondan 60 + dedim :D[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar