Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eski konunun suyu çıkmıştı (+ uplayacak kadar mesajım yok eheheh) ondan bu 2 ay sonra ilk denememiz şimdi hangi versiyonlar kullanılacak. www.piratesbay.org adlı güzel mi torrent sitemizden heroes 3 all in one pack i (bütün exp ve heroes 3 un oldugu bir gold edition) yükleyecegiz benim gibi 256 adsl niz var ise upload uda 1 kb ile sınırlarsanız (napıyım leech ettim bunu) 12 ile 23 arasında seyreden dl hızı ile 6 8 saat arası yükleyebilirsiniz patch vb yapmayacagız direk oyun.. katılanlar, katılmak isteyenler adlarını yazıversinler[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi yanlış yazdın galiba linki[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bende Complete edition var, onla bağlanılabilir mi acaba? D&R da satılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evet link yanlışmış düzeltirim :) ozan onunla girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 heroes 3 shadow of death+armageddon's blade kurulu bende şu an, oynuyorum habire. yapılırsa katılmaya çalışırım[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 heffer oyle oynayamassın gold editionla oynicaz ama belki giriliodur bi ara seninle deneriz oynamayi oluosa yaparız bişiler[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar