Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ELVEDA PATİCİK

lupin

Öne çıkan mesajlar

arkdaslar tam 1 saat sora yatmak zorundayım :(( eee ilk günden yeni lisemize ayıp olmasın:(( offf elveda paticik ve KE off off bagrım yanıor falla .... hastada 2-3 saat girip bakabilirim sanırım .... ben hiçbirinizi unutmıcam özelliklede BADDAL seni :D falla çok ii atısıorduk tüh :( görüşürüüz bi cogunuzla msnde 2-3 saatlik dilimde konuscaz zati ama burayada msj atarım :(( off gitmek istemiorm ... ii aksamlar şimdiden :(( baslık büyük harfle acılmaz demeyin son kez 1 kural ihlal edip gidim dedim :([signature][hline]Name: UltraslanTr
Nation: Paper Mage
Job: Paper Mage Flame/İce
Level: 53
Clan: Online2
Server: Beramus
Np:1.3K

Sosyal ağlarda paylaş

zati öle oluor çünkü ke oynayabildiğimiz yokki günün 22 saati serverlar down .... kalan 2 saaattede uyuduumuz vakte denk gelior :(( ühühü napem daha erken ama lise die 2.günden dersler baslıcak aglıam falla 1 yıl daha beklicem bu yazı :( istemiom okul mokul :( ne cabuk gecti gene yaz gene hiçbişi anlamadım :(([signature][hline]Name: UltraslanTr

Sosyal ağlarda paylaş

off bi üniversiteyi bitirim .... ohhh 5 yıl dısa dogru kapalıu olcam sırf ke ... sabah 8 de kalkıs öglen belki 3 de bi yemek ... sabah 5 de yatıs ... ee 3 saat uyku yeter offf :(([signature][hline]Name: UltraslanTr

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Metakuso, 11 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
lise son = kebap :D demek isterdim ama öss var ya :(

falla snn durumun dahada kötü be kardes bide sistem değişti :(([signature][hline]Name: UltraslanTr

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arxchill, 11 Eylül 2005 22:17 tarihinde demiş ki:
walla ikinci günden ders başlamıyo kandırmışlar seni bi hafta boş boş dolaşacan yeniysen onla tanış bunla tanış falan filan bayık ortamlar olcak :D:D:D:D:D:D

fallamı la ?? bayık ortama razıyım ben ?? 1 hafta ders yokmu şincik bak 2.gün baslarsa pm atarım ! :([signature][hline]Name: UltraslanTr

Sosyal ağlarda paylaş

olmaz ki ben 1 yıl sora gene gircem ... ayrıca haftada 2-3 saat girebilirim o zaman oynıcam :( günün 15 saati ko oynayan şimdi haftada 2-3 saati zor oynıcak ... off delircem !![signature][hline]Name: UltraslanTr

Sosyal ağlarda paylaş

valla baylar okul açılıyo diye üzülmeyin.biz naapalım iş güç ekmek derdi(biraz abartı oldu galiba :) )en azından sizin 3 ay yaz en az da 1 ay kıl tüy tatilleriniz oluyo.bize veriyolar 1 hafta geri kalan 51 hafta çalış dur.hadi yeni ders yılınızda hepinize başarılar.cümlenizeee
Sosyal ağlarda paylaş

Bünyene güveniyossan hafta içide nolcak lise 1 de ders olmas korkma bendde yarın yeni dandik liseme başlıcam
bende sabah 7 de kalkcam ama kötü bi laf banane aq okul kaçıomu :D o beklesin ben oyun oynıcam :P 1 de yatarım bu gün nolcak ya bi su tut sıcacık sabah bişi olmas :D[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 7xx
Server : Paticik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...