lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 arkdaslar tam 1 saat sora yatmak zorundayım :(( eee ilk günden yeni lisemize ayıp olmasın:(( offf elveda paticik ve KE off off bagrım yanıor falla .... hastada 2-3 saat girip bakabilirim sanırım .... ben hiçbirinizi unutmıcam özelliklede BADDAL seni :D falla çok ii atısıorduk tüh :( görüşürüüz bi cogunuzla msnde 2-3 saatlik dilimde konuscaz zati ama burayada msj atarım :(( off gitmek istemiorm ... ii aksamlar şimdiden :(( baslık büyük harfle acılmaz demeyin son kez 1 kural ihlal edip gidim dedim :([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Görüşürüz lupin bey :)[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :(:(:([signature][hline]CLAN _Miqrop_æ.çç(aslında _Miqrop_™ idi ama) clan leader benim server diez +45 aliyoruz isteyen PMlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aglıcam la şimdi :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 erken olm daha nere gidion. benim de yarın okul var ama bak burdayım daha :D yarın sabah okul öncesi çorbacıya gitcez zati arklarla :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Benim öyle bir durumum olursa KO dan çok paticiğe üzülürüm :)[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zati öle oluor çünkü ke oynayabildiğimiz yokki günün 22 saati serverlar down .... kalan 2 saaattede uyuduumuz vakte denk gelior :(( ühühü napem daha erken ama lise die 2.günden dersler baslıcak aglıam falla 1 yıl daha beklicem bu yazı :( istemiom okul mokul :( ne cabuk gecti gene yaz gene hiçbişi anlamadım :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 senin okul fln yok mu malach :D yaş kaç ki :)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Okula ne kadar çok gidersen o kadar çabuk biter.Gitmezsen bitmez :D[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 BAŞLIK BÜYÜK HARFLE ACILMAZ :D:D:D:D:D:D[signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lise son = kebap :D demek isterdim ama öss var ya :([signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 walla ikinci günden ders başlamıyo kandırmışlar seni bi hafta boş boş dolaşacan yeniysen onla tanış bunla tanış falan filan bayık ortamlar olcak :D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 off bi üniversiteyi bitirim .... ohhh 5 yıl dısa dogru kapalıu olcam sırf ke ... sabah 8 de kalkıs öglen belki 3 de bi yemek ... sabah 5 de yatıs ... ee 3 saat uyku yeter offf :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Metakuso, 11 Eylül 2005 22:16 tarihinde demiş ki: lise son = kebap :D demek isterdim ama öss var ya :( falla snn durumun dahada kötü be kardes bide sistem değişti :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Arxchill, 11 Eylül 2005 22:17 tarihinde demiş ki: walla ikinci günden ders başlamıyo kandırmışlar seni bi hafta boş boş dolaşacan yeniysen onla tanış bunla tanış falan filan bayık ortamlar olcak :D:D:D:D:D:D fallamı la ?? bayık ortama razıyım ben ?? 1 hafta ders yokmu şincik bak 2.gün baslarsa pm atarım ! :([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hangi okuldasın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Galatasaray ... hehehe sır orası sölenemz :([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sen okula gıdıceksen ıtemlerı bana versene bakiim :==)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 olmaz ki ben 1 yıl sora gene gircem ... ayrıca haftada 2-3 saat girebilirim o zaman oynıcam :( günün 15 saati ko oynayan şimdi haftada 2-3 saati zor oynıcak ... off delircem !![signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :) ya senle tanışamadık ama olsun bende liseye geçtim ne yapcam bilmiyom yarın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yapma yaws :( msn verde dertleselim :([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 valla baylar okul açılıyo diye üzülmeyin.biz naapalım iş güç ekmek derdi(biraz abartı oldu galiba :) )en azından sizin 3 ay yaz en az da 1 ay kıl tüy tatilleriniz oluyo.bize veriyolar 1 hafta geri kalan 51 hafta çalış dur.hadi yeni ders yılınızda hepinize başarılar.cümlenizeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carizard52 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi bende senle aynı dertdeyim bende ordu öğretmen lisesinde okuyom 16 ders var Aresde 52 warrior 20 mage breamusda 39 priest var ben buraya kadar getirdim şimdi ise 1 saaat oynayabşilsem iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bünyene güveniyossan hafta içide nolcak lise 1 de ders olmas korkma bendde yarın yeni dandik liseme başlıcam bende sabah 7 de kalkcam ama kötü bi laf banane aq okul kaçıomu :D o beklesin ben oyun oynıcam :P 1 de yatarım bu gün nolcak ya bi su tut sıcacık sabah bişi olmas :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 harbi len yarın okul baslıo 18 yasına geldım ztn daha lise 2 deyim şu okulu içat eden..........(kalsik oldu ) [Bu mesaj klk tarafından 11 Eylül 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar