glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu serverların yanındaki yeşil-sarı-kırmızı renkler serverlardaki doluluğu mu gösteriyo? eğer öyleyse a3 de sarı renkler var, bu serverda insanlar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Evet ve maalesef biz hariç insanlar var..[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yok onların hepsi karus. (diye iğrenç bi espri yapardım da. akşam akşam kusturmayım hadi :D)[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hayvan olmucaktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 peki biz niye giremiyoruz? knightonline ın resmi sitesindeki forumda da ingiltere deki insanlarda giremiyomuş, bugun toplam kaç saat oynadık bu oyunu? çok yazık çok, o kadar emek ver lvl 60+ yap sonra oyunu oynayama :( giden pre ler bizim paramız bu insanlar ne zaman emeğe saygıyı anlayacaklar acaba? ke tamamiyle gelmeden neden aceleyle ko yu bitirip ke ye geçtik? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Adamlar resmen kepenkleri çekmiş.[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: yok onların hepsi karus. (diye iğrenç bi espri yapardım da. akşam akşam kusturmayım hadi ) koptum yahu :D[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cyper LvL : 59 Job : Clerıc Np : 4xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 O fullken bile ben rahatlıkla giriom ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ares ya da cypher a giren? (saat 23:04)[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yoq :([signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 şu an girebilen var mı arkadaşlar[signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar