Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En hızlı nasıl kasılır..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pisikopat a katılıyorum en hızlısı seri dts. tank yapacan 4 melee bitane de healer en hızlısı bu.çünkü apos 8 kişi dts 5 kişi siz yapın hesabını ve kirpinin dediği gibi spanw zamanları önemli
Mesaj tarihi:
yahu arkadaşlar,
kusura bakmayın ama bu o çoğu zaman açtığınız "espiri olsun diye" başlıklardan olsun lütfen!!(öyle bir haftada lvl 60 falan çıldırtmayın beni)

yok değil ciddiyiz diyorsanız bir kaç konu var kafama takılan

ben yaklaşık 3 aydır haftada ortalama 15 saat oynuyorum ama hala lvl 39 dayım(el-morad mage fire/glacier +7 fire alchemy staff)
bazen bir kaç arkadaşla party yapıyoruz ama onlar da lvl 35 -55 arası
1- sectiğim karakter mi yanlış?
2- genelde yalnız oynamayı severim bu bir suç mu?
3- illa ki cok yüksek lvl arkadaşlarla party yapmak zorundayım?
4- yoksa bilmediğim fazladan exp alma lolları mı var?:))[signature][hline]İ S T A R İ
Mesaj tarihi:
haftada 15saat ben günde 10 saat oynardım eskiden dedikleri yine imkansızı zorlamaktır k.o ya göre k.e yi zaten hiç sevmedim onun hakkında yorum fazla yapmıyorum sanırım guildwars a dğru sürükleniyorum[signature][hline]LuciferTR
lvl 61
kasar hood
xgenon(human)
np:50xxx
clan:judges
Mesaj tarihi:
said:
JustGiveMeUrNp, 11 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
lol ben diezde wariorla 2.5~3 haftada 60 oldum

Sen zaten uçmussun olm :D ne zaman görsen online ım ve kasıyosun sürekli ^^[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 7xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:
Benim oyunda nick im Densiz değil
clanım felanda yok :P

ezikde sensin :D[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi.
Mesaj tarihi:
bunların olması imkansız en aşağı 3 hafta alır ama hızlı lvl kasmak isteyenler için tavsiye olarak 30-40 arasını solo dk ile yada master bir arkadaşları ile tyonda kassınlar derim.

40-45 arasınıda master bir arkla seri dts veya buffer/healer priestla seri dts(yanlız bunun için lvl 35 büyünüzün olması zorunlu.)

arkasından sağlam bi clan bulup harpy en iyisi.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...

Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Mesaj tarihi:
zevk için oynuyorsan kimse bişey demez... ama arkadaşın bahsettiği hardcore leveling. sürekli durmadan kasmak. 60tan sonra zaten oyun zevk vermeye başlıyor ... günde 15 saat oynayarak 3 ayda level 39 olmayı başarabildiysen sen zaten pek sallamıyorsundur oyunu ...

said:
capital, 11 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
yahu arkadaşlar,
kusura bakmayın ama bu o çoğu zaman açtığınız "espiri olsun diye" başlıklardan olsun lütfen!!(öyle bir haftada lvl 60 falan çıldırtmayın beni)

yok değil ciddiyiz diyorsanız bir kaç konu var kafama takılan

ben yaklaşık 3 aydır haftada ortalama 15 saat oynuyorum ama hala lvl 39 dayım(el-morad mage fire/glacier +7 fire alchemy staff)
bazen bir kaç arkadaşla party yapıyoruz ama onlar da lvl 35 -55 arası
1- sectiğim karakter mi yanlış?
2- genelde yalnız oynamayı severim bu bir suç mu?
3- illa ki cok yüksek lvl arkadaşlarla party yapmak zorundayım?
4- yoksa bilmediğim fazladan exp alma lolları mı var?:))
Mesaj tarihi:
premium serviste olsa üzgünüm ama senin verdiğin zaman imkansız!! ben günde 12-13 saat oyun oynıyan biriyim ama 51den 52 olmam 2gün sürdü.. öle ks yapılmadan esc çekilip kapılmadan öle 1 saat party aramadan deru-apos kesilseydi bu oyunda 60 altı adam kalmazdı..
Mesaj tarihi:
said:
BeAx, 11 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
said:
Densiz, 11 Eylül 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
Benim oyunda nick im Densiz değil
clanım felanda yok :P

ezikde sensin :D

len ogün kurt adam benmi kesiodum :)

Beax yanlışın var. Kurt la worm le işim olmadı. :)[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi.
  • Yeni Oluştur...