oreca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 pisikopat a katılıyorum en hızlısı seri dts. tank yapacan 4 melee bitane de healer en hızlısı bu.çünkü apos 8 kişi dts 5 kişi siz yapın hesabını ve kirpinin dediği gibi spanw zamanları önemli
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 lol ben diezde wariorla 2.5~3 haftada 60 oldum[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active)
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 mantıklı görünüyor aslında. premium member mevzusunun exp'e büyük katkısı var. 1 hafta olmasada 2 haftada olabilir ama.
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hayal desem anlattıkların :D nerde ezik alıcak party hadi buldun bu kadar seri kasmak çok zor[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges
capital Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yahu arkadaşlar, kusura bakmayın ama bu o çoğu zaman açtığınız "espiri olsun diye" başlıklardan olsun lütfen!!(öyle bir haftada lvl 60 falan çıldırtmayın beni) yok değil ciddiyiz diyorsanız bir kaç konu var kafama takılan ben yaklaşık 3 aydır haftada ortalama 15 saat oynuyorum ama hala lvl 39 dayım(el-morad mage fire/glacier +7 fire alchemy staff) bazen bir kaç arkadaşla party yapıyoruz ama onlar da lvl 35 -55 arası 1- sectiğim karakter mi yanlış? 2- genelde yalnız oynamayı severim bu bir suç mu? 3- illa ki cok yüksek lvl arkadaşlarla party yapmak zorundayım? 4- yoksa bilmediğim fazladan exp alma lolları mı var?:))[signature][hline]İ S T A R İ
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 haftada 15saat ben günde 10 saat oynardım eskiden dedikleri yine imkansızı zorlamaktır k.o ya göre k.e yi zaten hiç sevmedim onun hakkında yorum fazla yapmıyorum sanırım guildwars a dğru sürükleniyorum[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 en iisi seri troll. czde olursa daha da ii olur. çünkü çıkmasını beklemiosun. sürekli kesiosun.[signature][hline]Kısalttım :D
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 en iisi seri death mare (eslandda spotu var) :)[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D
Necro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 11 Eylül 2005 20:59 tarihinde demiş ki: lol ben diezde wariorla 2.5~3 haftada 60 oldum Sen zaten uçmussun olm :D ne zaman görsen online ım ve kasıyosun sürekli ^^[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Benim oyunda nick im Densiz değil clanım felanda yok :P ezikde sensin :D[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo.. --------- Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi.
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bunların olması imkansız en aşağı 3 hafta alır ama hızlı lvl kasmak isteyenler için tavsiye olarak 30-40 arasını solo dk ile yada master bir arkadaşları ile tyonda kassınlar derim. 40-45 arasınıda master bir arkla seri dts veya buffer/healer priestla seri dts(yanlız bunun için lvl 35 büyünüzün olması zorunlu.) arkasından sağlam bi clan bulup harpy en iyisi.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Efsane Topic,Bakın Yarılın :-)
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zevk için oynuyorsan kimse bişey demez... ama arkadaşın bahsettiği hardcore leveling. sürekli durmadan kasmak. 60tan sonra zaten oyun zevk vermeye başlıyor ... günde 15 saat oynayarak 3 ayda level 39 olmayı başarabildiysen sen zaten pek sallamıyorsundur oyunu ... said: capital, 11 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki: yahu arkadaşlar, kusura bakmayın ama bu o çoğu zaman açtığınız "espiri olsun diye" başlıklardan olsun lütfen!!(öyle bir haftada lvl 60 falan çıldırtmayın beni) yok değil ciddiyiz diyorsanız bir kaç konu var kafama takılan ben yaklaşık 3 aydır haftada ortalama 15 saat oynuyorum ama hala lvl 39 dayım(el-morad mage fire/glacier +7 fire alchemy staff) bazen bir kaç arkadaşla party yapıyoruz ama onlar da lvl 35 -55 arası 1- sectiğim karakter mi yanlış? 2- genelde yalnız oynamayı severim bu bir suç mu? 3- illa ki cok yüksek lvl arkadaşlarla party yapmak zorundayım? 4- yoksa bilmediğim fazladan exp alma lolları mı var?:))
extergen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 premium serviste olsa üzgünüm ama senin verdiğin zaman imkansız!! ben günde 12-13 saat oyun oynıyan biriyim ama 51den 52 olmam 2gün sürdü.. öle ks yapılmadan esc çekilip kapılmadan öle 1 saat party aramadan deru-apos kesilseydi bu oyunda 60 altı adam kalmazdı..
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: BeAx, 11 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: said: Densiz, 11 Eylül 2005 21:23 tarihinde demiş ki: Benim oyunda nick im Densiz değil clanım felanda yok :P ezikde sensin :D len ogün kurt adam benmi kesiodum :) Beax yanlışın var. Kurt la worm le işim olmadı. :)[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo.. --------- Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi.
Öne çıkan mesajlar