patatogod Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 neye gülüyon, o zamanlar deru partisi başkanı olmak cok üst mevkiydi, apostan bahsetmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 abi konudaki 2. mesaj bana ait ve tamamen ciddiyim ahahawehroıaer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 hatta böyle ne olur mesajım olmuş olmasın diye düşünerek sayfalarda geriye gittim. 11 yaşındayken bile kaynak istiyormuşum cool bi şekilde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Sahapsız köy buldunuz kasıyonuz de mi, du ben bi ünleme basam belki gören olur, beleşten kasmayın lan alın teri bu madalyalar miras deil!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 tatar kayserili galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 bölüme giren bölümün bir parçası haline geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar