CoI3aR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: gondorr, 11 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki: ehehhe rebbeliondan biri geldi =) neden kimse sewmio bu clanı ya:D Emin ol senden once burdaydım Sadece boş boş Post kasmıyordum...[signature][hline]Char :CoI3aR LVL : 5x Buffer/Healer NP : xxxx Clan : Rebellion Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ke girmeyince artık burda boş boş konuşuom napalım ya :D 2 3 laf edioz burda[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 daha oflıne hepsı ama bı acılyo bı kapanıyo nedndır acaba makaramı yapıyolar ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extergen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 germiyelim gerilmiyelim.. oyunu eğlence için oynıyalım dimiii??? evt evtt :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dalga geciyolar sankı ınsanlarlaa.bu oyun ıptal olursa sşze şu kadarını söylüyorum türkler yapar abı bı tane düzgün oyun merak etmeyin onlınee. TURKONLİNE die çünkü çok deli para kırdı knightonline eee turkun aklıda buna çalışır.yapar bi oyun sürer dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 nerde para orda türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 :D:):D[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gerci yapsalar ole bişi ii olur iz makara gecerik yabancılarlaa azmı makara gectiler bizle paticigide resmi site yaptılar tmm dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yaa gece saat 3 gibi açık oluyo serverlar hergece giriyodum ama bu gece giremicem okul var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 itemlerin adıda türkçe olsa süper olur cleaver=satır bardish=tırpan adamlar bize sorara bizde onları kekleriz işte buda sıradan bi türk aklı[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi bi oyun bu kadar tutuldu dünyada yapılabilecek en eşsiz oyundu bu knıghtonline ama oda batırıldı.ama bi tane daha yaparlarr.karı kız herkez oynuo olum bu oyunu bi cafe var bursada sibel net abı kız erkek kadınlar herkez oyunda. turk yaparsa yapar bence ama zaman işteee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 haaa daggerada :ekmek bıcaga yazarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 elixirin yeni halini gördün mü ? onada maymun kafası falan derler[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 slm arkadaşlar oyun iptali falan geyik şirket bastırır parayı susturur ailesini nasıl olsa biz prem. den besliyoruz knight ı bekleyecez dün gecede böle olmustu gece 2 den sonra acılmıstı bekleyip görecez herkese selamlar cypherdan beni tanıyanlara[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evet ben gördüm elıxer +8 hemde bizim clanda chunxl var onun stafı super bişey yaa biz paper mageiz elimizde myz staf var +8 :( bi tek yanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 h.geldin kardes senı tanıyoruz tabıkıde nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkCrow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 MAGE=FALCI ASSASİN=KASAP PREST=AVRAT VARRİOR=GULYABANİ :D İNNHOSSTES=ŞEKERBANK :D:D:D:D:D[signature][hline]NP=(10060) Nick=DarkCr0w lvl=5x (Hunter) Server=Chyper İtem=+9/90 totomic Bow :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 senle tanısırız tanımasak ta kardes ks yok artık ama bakarız bı halle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 baska bi forumda okudum oyun ıptal olmuomus oyundakı buglar falan hepsı bulunmus ve bunun üzerine derin caplı bi temızleme varmıs.hersey daha iyi olcakmıs duyurulurr .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 knightı seviyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 saol power sen nasılsın sabır dimi kardeş sabır bekleyecez açılsın server lar hemen boss kesmeye 3 günde çoook para yaptık boss lar sayesinde bi nevi işimize geldi :D[signature][hline]6x paper mage np 29xxx clan : rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 prıeat avrat deıl prıest:eczacı :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 power turk yapmış demedi olabilir dedi![signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Priest = Hemşire[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar