Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OYUN İPTAL OLCAK DİYOLAR ASLI VARMI ACABA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
gondorr, 11 Eylül 2005 22:07 tarihinde demiş ki:
ehehhe rebbeliondan biri geldi =) neden kimse sewmio bu clanı ya:D

Emin ol senden once burdaydım Sadece boş boş Post kasmıyordum...[signature][hline]Char :CoI3aR
LVL : 5x Buffer/Healer
NP : xxxx
Clan : Rebellion
Server :Cypher
Mesaj tarihi:
dalga geciyolar sankı ınsanlarlaa.bu oyun ıptal olursa sşze şu kadarını söylüyorum türkler yapar abı bı tane düzgün oyun merak etmeyin onlınee.

TURKONLİNE die çünkü çok deli para kırdı knightonline
eee turkun aklıda buna çalışır.yapar bi oyun sürer dünyaya
Mesaj tarihi:
gerci yapsalar ole bişi ii olur iz makara gecerik yabancılarlaa azmı makara gectiler bizle paticigide resmi site yaptılar tmm dır
Mesaj tarihi:
itemlerin adıda türkçe olsa süper olur cleaver=satır bardish=tırpan adamlar bize sorara bizde onları kekleriz işte buda sıradan bi türk aklı[signature][hline]lvl-57 paper archer
clan-cyber
np-0 :)
Mesaj tarihi:
abi bi oyun bu kadar tutuldu dünyada yapılabilecek en eşsiz oyundu bu knıghtonline ama oda batırıldı.ama bi tane daha yaparlarr.karı kız herkez oynuo olum bu oyunu
bi cafe var bursada sibel net abı kız erkek kadınlar herkez oyunda.
turk yaparsa yapar bence ama zaman işteee
Mesaj tarihi:
slm arkadaşlar oyun iptali falan geyik şirket bastırır parayı susturur ailesini nasıl olsa biz prem. den besliyoruz knight ı bekleyecez dün gecede böle olmustu gece 2 den sonra acılmıstı bekleyip görecez herkese selamlar cypherdan beni tanıyanlara[signature][hline]6x paper mage
np 29xxx
clan : rebellion
Mesaj tarihi:
MAGE=FALCI
ASSASİN=KASAP
PREST=AVRAT
VARRİOR=GULYABANİ :D
İNNHOSSTES=ŞEKERBANK
:D:D:D:D:D[signature][hline]NP=(10060)
Nick=DarkCr0w
lvl=5x (Hunter)
Server=Chyper
İtem=+9/90 totomic Bow :D
Mesaj tarihi:
saol power sen nasılsın sabır dimi kardeş sabır bekleyecez açılsın server lar hemen boss kesmeye 3 günde çoook para yaptık boss lar sayesinde bi nevi işimize geldi :D[signature][hline]6x paper mage
np 29xxx
clan : rebellion
  • Yeni Oluştur...