gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya power 55+ diil ya ben 57 almıolar :( ama pc abiyede hak wermek lazım ne bende cyber clanındayım pelerin aldık bizde lord_cyber in clanı :D ama attention gerçekten harika bi clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 biz bu oyuna gercekten dostluk adına basladık clanda hep yardımlasma oldu hıc kelek arkadasımız olmadıı.herkez parasından tut ıtemlerıne kadar paylastı ben trınamı bıle verdım yerı geldı param oldu paramı verdım tabıkıde banada hep verdıler.pckopat_warıor gercek bi lider bence kereme saygım sonsuzdur.ara sıra tatsızlıklar cıktı bız biliyosunkı payback clanıyla ally olduk bi ara 1 hafta bile sürmedi zaten paybacten ayrıldık ertesı gunu pelerinimizi aldık. hak ettigimiz yerde deilizz cunku bızde ks bile yapmıo kimse.bu kadar ınsanların emegıne saygılı bi clanız biz hersey turkler için.yeterkı turklerı lekelemesınler die hiç bi yerde ks yapmadık. dedigim gibi oyunda bi kaç kankım mastır bunlar tabıkıde oyunu bıraktılar.kocaman bi yazık dıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 POWER_TURK ben eskiden attentiondaydım zaten payback ile ally olunca çıktım :) düşmanımla dost olucağıma çıkarım dedim we çıktım o Paybacki reelde bi yakalarsam öpücem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zaten payback ıtemlerı alıp clanı bozmus kacmıs dıolar adam pressok gecmıs öyle die duydum nedir ne deildir bilmiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evet bencede atentıon clanı 10 numara bı clan onların yanın da yer almak ısterdım ks gelınce ben ks yaptım arkadas partılere almadılar zaten napıyım arkadas bı dts ye gıdıyoz yanyana 4 partı kıme ekmek duscek syper kalabalık bı server mecbur ks kızmayın arkadas lar en saglam ks de mavı pelerınlı yabancılara oldu cok kızmıslardır bana cunku kutu actıgımı bılıyom hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 carolına vs dıe perulu bı cocuk vardı bılıyorum harpylerde bıze ks yapa yapa 2 lvl almıstı cocuk bıze neler dıo hahaha aklıma getırdın sımdıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben attentionda pelerini yokken wardım we mutluydum ally olduğumuz ilk gün PayBack ile kawga çıktı hepsi adi ya kendilerini çok beğeniolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zaten artık payback yok kankaa.en ıı kavgayı schzofren ettı resmen allyde ana avrat duz gıttı ıyıde ettıı cerenı tanıyosundur pckopat gırl işte ona ally kapattık bız aynen dumduz herıflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dıez acık yetısım barı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dıez acık yetısım barı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Payback klanı ile olan allylığımız süresince ben bir sorun yaşamadım şahsen , neden allyı bozduğumuzu da bilmiyorum ama gerek Payback'in gerekse diğer payback oyuncularının bana bir ters veya yanlış hareketi olmadı...neyse önümüze bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cyperrrrrrr acıl susam acıll yaaa yeter aglıcam sinirimdenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 neden ko gitti bi anlasam ya ke hugo mario gibi bi oyuna benzemiş tyonlar çiftlikte yemek yiyo dtsler robot olmuş apos yerleri gazinno gibi ........ LOL[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kavga nedenı AttentıoN clanını heryerde bızım alt clanımız AttentıoN dıe tanıtmalarıydıı kavga bundan cıktıı.baska seye dönüştü sonra mutlu son hersey bıttı. payback mazide ama gercek clan hala ayaktaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ağzından bal damlıyo power:D[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ya ben yolları karıstırıom bulamıom ne nerde. cocuk parkı gibi olmus oyun nerdeyse czde orclarla kayıraktan kaycaz tatırewallıye falan bincez kardes kardes boylee oyuna resmen afedersiniz ama sıçmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abi 2 tane dm koymuşlar etrafında dark stone 5 6 tane dts sepmişler etrafına bu ne ya biz oraya ne spotu dicez? hangisi kescez daha doğrusu cewaplarınızı bekliom walla aklımda (???) war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu oyun kapancak sorusuna bı yanıt varmı mahkemedeydı bende bırınden duydum burda ama beklıyom yok kapandısa beklemeyem haberı olan varmı????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: m____k, 11 Eylül 2005 22:01 tarihinde demiş ki: bu oyun kapancak sorusuna bı yanıt varmı mahkemedeydı bende bırınden duydum burda ama beklıyom yok kapandısa beklemeyem haberı olan varmı????? yok kapanmaz m_____k[signature][hline]Wer kaempft kann verlieren, Wer nicht kaempft...hat schon verloren! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ilk davayı cocugun ailesi kazanmıs 2. davaya bakcak herseyy ama cocuk harbı malmıs 57 saat oynamıs bu oyunu hıc uyumamıs ve yemek yememıs.bu oyun ınsanda yemek yeme hissini uyandırmıyomus ve ac kalsanda acıkmamıs hissi verıomus.sürekli ekrana bakmaktan garıbım mallasmıss.. peki size bi soruu bunun ailesi bu cocukla neden ilgilenmemiş çokmu zor agzının ortasına 2 tane cakıp git odana uyu demek.işte haksız aslında aile ama kaybeden knıghtcıkllar oluyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoI3aR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: _PoWeR_TURK_, 11 Eylül 2005 21:58 tarihinde demiş ki: czde orclarla kayıraktan kaycaz tatırewallıye falan bincez kardes kardes boylee yorum yapıcaktım vazgectım... Kaldırma olayıda yalandır bence kımseye zorla oynatmıyorlar:S[signature][hline]Char :CoI3aR LVL : 5x Buffer/Healer NP : xxxx Clan : Rebellion Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yap yap cekınmee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ehehhe rebbeliondan biri geldi =) neden kimse sewmio bu clanı ya:D[signature][hline]lvl-57 paper archer clan-cyber np-0 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 abı rebellıonu LADYKILLER sevmezdı hıc.benım bı ark vardı newport2 arasıra kavga ederdık ama ıyı cocuktuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m____k Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ıcm rahatladı kapanmadı dıye paladın saol ıcımı serınletıyon aga yanı beklemeye devam yanı sabaha kadar mokoko!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar