m1tc3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yawww sinirim acaip bozuldu arkadaslar yawww bu 3 gündür oyuna dogru dürüst giremiom(3 gün önce indirdim KE yi)bi giriorum ışınlancam takılıo alt f4 yapıom bu seferde dies login bilmem ne baska bi severi acmayı deniom yine aynı sey yaww ya oyunda bişi var ya bilgisayarda ya da internette(bu arada internet adsl,ona göre yorum yapın)cevaplarınızı bekliorum saolun[signature][hline]MuTtİmUsTi(nası imza?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 "bi giriorum ışınlancam takılıo alt f4 yapıom " Sen şimdi bir kez daha alt + f4 yap.[signature][hline]Buff sız bir hayat düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hahahahh cook yardımcı oldun saolasın[signature][hline]MuTtİmUsTi(nası imza?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 zuahaha :D[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sabret sayısalı tutturmama az kaldı TurKO geliyor :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 düzgün cevap yazanlar yazsın plsss[signature][hline]MuTtİmUsTi(nası imza?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 düzgün soran düzgün cevap alır.[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sana şöyle anlatmaya çalışayım oyuna giremiyorsun ve girincede dc oluyorsun bu oyun kafayı yedirir adama bende de aynı sorun var ben k.e geldiğinden beri sadece 1.5 saat oynayabildim artık kasmıyorum bünyem kaldırmıyor[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 benimki çok düzgündü :D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: chAngE Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 eee naapmamıs gerekio öle mal gibi beklicez mi???[signature][hline]MuTtİmUsTi(nası imza?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 git k.e yapımcılarıyla konuş onlar ilgilensin bizim yapabileceğim tek şey sadece mal gibi beklemek yada oyunu bırakmak(en mantıklısı)[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hocam sabahtır açılan topicleri okursan herkesin aynı soorunu yaşadığını anlarsın... tek çare sabır sabır sabır sabır sabır....... :D:D:D:D:D[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:Henüz Yok :( Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuda Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sen istersen amuda kalkip bekle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 iii madem herkes beklio bizde beklielim bizim arkadasın bi gm arkadası var onun bi yardımı dokuna bilirmi?[signature][hline]MuTtİmUsTi(nası imza?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 gm in yardımı olamaz[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Nereye yürüyosun sen yaaws :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar