Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nasıl bir oyun ?

raistlin14

Öne çıkan mesajlar

Upload etmeye üşeniyorum.
3 realm var(midgard,hibernia,albion) ve hepsi savaş içindeler.
Her realmın,diğer realmların giremeyeceği toprakları var.Bİrde frontier denilen yerler var.Frontier lar 3 realmında girebilidiği savaş alanları.
Oyunda PvP den çok RvR var(realm versus realm)
Savaşlar genelde 8vs8 yada direk 50-60 kişi karambol oluyor.
Benim hiçbir oyunda görmediğim bir karakter çeşitliliği var oyunda.
Karakterlerin maksimum ulaşabileceği seviye 50.
Ondan sonra frontier alanlarında oyuncuları öldürerek realm point kazanmaya başlıyorsun.
Realm pointin arttıkça yeni özellikler alabiliyorusn.
Kısaca böyle.Soru sormak istersen pm atabilirsin yardımcı olacağım[signature][hline]Düdüt

[Bu mesaj Zeytin tarafından 26 Ağustos 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

resim koyamayacigim ama kaba taslak anlatayim eminim burdaki arkadaslar daha guzel anlatirlar....

DAoC- Dark Age of Camelot- cok guzel bir oyundur =)

Mmorpg olmasi lazim =) ve cok guzeldir.
Level Sistemi Vardir ve cok guzeldir.
Max level 50 dir ve cok guzeldir.
3 Realm bulunmaktadir; Albion, Midgard ve Hibernia ve bu 3 realm devamli bir savas icindedir ve bu savas diger oyunlarda bulamiyacagin kadar zevk verir.
Keep Takes, kale savaslari cok guzeldir =)
Trebuchet leri dikip kalelere saldirirsin duvarlarda delik acarsin towerlari yerlebir edersin ve cok guzeldir...
Su ana kadar rastladigim insanlar cok cana yakindir ve oyuna zevk katar...
Bu realmlarde basic olarak Caster , Tank ve Supporterlar bulunur ki bole soledigime bak cok class var ....ve hepsi cok guzeldir.

Bir kac ay wow oynadiktan sonra Hawaii de tatil gibi gelir bu oyun insana cunku cok guzeldir....

Neyse pek bisi anlatmadim ama cok guzeldir haberin olsun =)[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 26 Ağustos 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
O kadarda guzel degildir.. Olsaydi o kadar oyuncusunu kaybetmezdi.. Inanilmaz zaman harcanmasi gereken expansionlari ve onlarca kere yaptiklari nerfler vs. yuzunden soguttular oyundan sagolsunlar..

guzellik goreceli bir kavramdir arkadasim... o kadar oyuncuyu kaybetmesinin nedeni Blizzardin taninmis buyuk bir sirket olmasidir bence.Blizzard oyun cikarirda kim almaz....
Ikinci-El alaninda wow dan bayanlarida gorebiliyoruz ayrica :D

DAoC > WoW[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben daoc u 2 sene oynadım wowu 3 aydır oynuyorum.
2 yerdede güzel charlar yaptım...

benim şahsi fikrim;
wow daocun , ynndan bile geçemiycek bi oyun!

ya şöyle bi dünya düşünebiliyormusunuz;
"Arkadaşlar Onyxia yı nası kestik ehee euheeh euhehu"
"Arkadaşlar 40 kişi geldik kestik gazabımız mübarek olsun hadi rollayın [bu item %0,01 düşüyor] grtz kazandın al bakalım."

Yer : IF toplanmış yüzlerce adam herkesin kafasındaki düşünce şu;
"hmmm acaba napsam wsg ye gidip bebelerle bayrak yarışımı oynasam yoksa 1000000. defa scholoya gidip yaratıkmı kessem"

ben hayatımda exp life dönemi bittikten sonra bu kadar anlamsızlaşan bu kadar pve'ye yönelik bi oyun görmedim...

insanlar bu kadar meraklıysa pve ye veya yapay zekaya karşı oynamaya fable veya dungeon siege2 oynasınlar bence boşuna para vermesinler...

Şu haliyle bana hiçbir haz alamıyan bir oyun bence nerde o odin's gate beee :(((((((([signature][hline]Daoc- Deygos - RR9 Chanter - Exc.
Wow- Lamara - Lvl42 Mage - TheMaelstrom -Euro
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Al_Thar, 05 Eylül 2005 09:20 tarihinde demiş ki:
said:
O kadarda guzel degildir.. Olsaydi o kadar oyuncusunu kaybetmezdi.. Inanilmaz zaman harcanmasi gereken expansionlari ve onlarca kere yaptiklari nerfler vs. yuzunden soguttular oyundan sagolsunlar..

guzellik goreceli bir kavramdir arkadasim... o kadar oyuncuyu kaybetmesinin nedeni Blizzardin taninmis buyuk bir sirket olmasidir bence.Blizzard oyun cikarirda kim almaz....

DAoC > WoW

Arkadasim herkesin fikri kendine ben DAOC'u uzun sureler oynadim(belki senden fazla), ama artik zamani somurmeye baslayinca biraktim(TOA'dan sonra). Simdi WoW oynuyorum, gayette memnunum. Fikirlerinizi guzel sekilde ifade edin. DAOC>WoW falan gereksiz hareketler. Bu arada Blizzard oyun cikardi herkes levelladi, eee hicmi sikilip geri donen yok? Hala 2milyon kisi oynuyo birini, digerinide 30bin...[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna girmek icin sıra bekliyorsun bayrak kapma yarısına girmek icin sıra bekliyorsun en iyi duengonlara gitmek icin item puan biriktiriyosun vs vs vs.. combatlarında tam ne oldugu anlasılmıyor tam bi zerg havası ama solocularda var pvp servarlarında daha cok pve agırlıklı grafik olarak gayet basarılı her oyunda oldugu gibi bazı charterler digerlerinden daha baskın her zaman yapacak birsey bulunuyor 100 lerce gittigin bi yere bidaha gidiyorsun buna benzer bi suru sey WoW

Lvl 50 olana kadar baya bi ızıdırab pesine artifactler template parcaları ml ler iyi bir ingilizce ile azda oyun bilgisi ile 1 aydan kısa zamanda hepsini yapmak mumkun.Pvpde oyun 2 ye bolunmus durumda solo charlar grp charları grp charıysan iyi bi guild lazımki oynadıgın oyunudan zevk alasın solo isen ustundeki itemlara ve oyun becerine guvenmek zorundasın lvl 50 ml9 full templatten sonra yapacak teksey pvp otesindekiler cansıkıntısına yada para hırsına pve yapmak Daoc

Wow uoynamıyorum ama ortalama 14 saat bilgisayar basındayım internete cafede calısıyorum yanımdaki cogu kisi oynuyor onlar kadar ezberledim neyin derden dusecegini daoc'u 2 seneden beri oynuyorum assaga yukarı...[signature][hline]Tjorn.....
Sosyal ağlarda paylaş

kesinlikle wow zaman kaybı açısından facia durumda şuan... yapacağın herşey için ; "bekle biraz yahu biz bu oyunu zaman harcayasın diye yaptık" diye bi ses duyuyorum derinden....[signature][hline]Daoc- Deygos - RR9 Chanter - Exc.
Wow- Lamara - Lvl60 Mage - TheMaelstrom -Euro
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 06 Eylül 2005 08:02 tarihinde demiş ki:
said:
Al_Thar, 05 Eylül 2005 09:20 tarihinde demiş ki:
said:

DAoC > WoW

Arkadasim herkesin fikri kendine ben DAOC'u uzun sureler oynadim(belki senden fazla), ama artik zamani somurmeye baslayinca biraktim(TOA'dan sonra). Simdi WoW oynuyorum, gayette memnunum. Fikirlerinizi guzel sekilde ifade edin. DAOC>WoW falan gereksiz hareketler. Bu arada Blizzard oyun cikardi herkes levelladi, eee hicmi sikilip geri donen yok? Hala 2milyon kisi oynuyo birini, digerinide 30bin...

daoc oynayıpta wow a başlayanların %75 i ya daoca geri döndü yada wow u bıraktı, daoc un pvp sinden sonra wow un pvp si bişeye benzemiyo. ben wow u 3 hafta oynadım direk bıraktım. ha ben PVE sewiyorum PVP neymiş diyosan wow tam sana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

lan olm... savage daoc a senden benden once başlamış biri :)[signature][hline]Stjoseph RR10L2 Paladin (Kay Albion)
Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard)
Teddyybearr RR7L1sorc (Kay albion)
Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia)
Kereste Animist (Lancelot Hibernia)
Rosina 3L3 Vampiir (Lancelot Hibernia)
Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia)
Jostab İnfil (Kay Albion)
Svitg Warlock (Merlin Mid)
Stj Bainshee 5L5 (Gareth Hib)
For Albion için!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun süre DAoC oynadim 1 sene flm önce hafif bayar gibi olup bulduğum tüm online oyunlari oynamaya başladim kimini bi kaç ay kimini bir iki hafta ve 2 hafta önce kendimden emin bi şekilde daoc'a döndüm;
-DAoC'a Uo'dan gelmiştim ve bunun sebebi "lame" oyun tarzından kurtulmak istememdi (özellikle PVP de) oynadığım bu kadar oyun içinde en iyi PvP bence DAoC'ta
-Herşeyden önemlisi oturmuş bir sistemi var ve pek sorunlara karşılaşılmıyor
-Her önüne gelenin 2 tuşa basıp oynayabileceği bir oyun değil. En azından emek istiyor ve 10 yaşlarında çocuklar rahat rahat oynayamıyor

WoW çıktığında bende aldım çünkü Althar'inda dediği gibi Blizzard gibi bi firmadan çikiyodu almamak olmazdi. Ama 1 ay sonra oyundan sıkıldım PvP'si zevkli diildi (daoc kdr) herşey çok çocuksuydu ve ufacık veletler oynuyodu. Veletlere takmış olmamın sebebi hepsi Türk UO genci ve ehe kestim aha kastım şeklinde dolaşan canlılar. WoW'ın tabiyki oynayani daha fazla olur hem daha iyi reklam yapti hem herkes bu oyundan haberdardi hemde çok kolay alinip oynaiyor. Ama bunlarin hiç biri WoW'i iyi bir oyun yapmaz.

Ben WoW yada herhangi bir oyun iyi kötü demiyorum sadece DAoC bana göre piyasadaki en iyi oyun. Eğer aradiğin oyun bu tarzdaysa almani tavsiye ederim.

Ayrıca gereksiz kasış flm denmiş bu oyun multiplayer bi oyun tek başına kasarsan bi yerlere gelmek aylar yıllar sürer ama insanlarla beraber oynarsan çok kısa sürede istediğini elde edersin;
*Dün açtığım merc'ü 6 saaatte 41 yaptim 2 gün içinde 50 olucak bi hafta içinde artyleri tamamlanıcak sonra yavaş yavaş ml ve RvR yapıcam
Doğru kişilerle doğru yerde olursan bu kdr hızlı olmasada gayet rahat bi şekilde oynayabilirsin...[signature][hline]Streea the Mincer
Reany the Necro
Froc the Merc
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 06 Eylül 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
Yoo oyle bisi demiyorum ama hala oynuyorum. DAOC ilk basladiginda PvP sistemi denen birsey yoktu. WoW daha cok yeni, zaman vermek lazim biraz. Cogunuzun DAOC'u ilk 1 yildan sonra oynamaya basladigi cok belli..

hahah :D
ben daocu betasindan beri oynuyorum we neyin nezmana geldiğini biliyorum, ilk başta RA denen bişey bile yoktu rpts leri boşuna alıyodun... daoc da betasından beri RVR sistemi aynı sadece new frontiers we realm ability gibi yenilikler geldi, bu oyunu bazılarınızın betasını oynamadığı çok belli...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SavagE, 08 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
said:
Yoo oyle bisi demiyorum ama hala oynuyorum. DAOC ilk basladiginda PvP sistemi denen birsey yoktu. WoW daha cok yeni, zaman vermek lazim biraz. Cogunuzun DAOC'u ilk 1 yildan sonra oynamaya basladigi cok belli..

ben daocu betasindan beri oynuyorum we neyin nezmana geldiğini biliyorum, ilk başta RA denen bişey bile yoktu rpts leri boşuna alıyodun... daoc da betasından beri RVR sistemi aynı sadece new frontiers we realm ability gibi yenilikler geldi, bu oyunu bazılarınızın betasını oynamadığı çok belli...

Sen rahat ol :)[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 08 Eylül 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
said:
SavagE, 08 Eylül 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
said:

Sen rahat ol :)

ne alaka?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SavagE, 09 Eylül 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 08 Eylül 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
Bazilarinizin betayi oynamadigi belli diye bi laf etmisin ya ona dedim o lafi..

sen millete bilip bilmeden yok daoca 1 yıldan sonra oynamaya başladığın belli dersen bende bunu söylerim

Cok buyuksun kusura bakma hata ettim...[signature][hline]Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney

Now Barista..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...