Necro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Amacınız nedir ya?[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 7xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 valla bende free trialde başladım malezya serverinde kasıoduk 15 e kadar 1 hafta sonra siliniyordu :D çok zevkli gelmişti koşuyoduk dümdüz aynı yere gelioduk sadece geyiq yapıoduk zevkliydi sonra usko ya geldik açılınca ordada baya takıldık devam ettik şimdi diyebileceğim tek laf varsa lanet olsun böle oyuna[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Diablo Batllenette bi Rakip vardı benim Kıl Herifin Tekiydi Benden lvl yükseK ikinciyDi kişiydi oyunda Herif Dedi BurDa beni yakalayamssın Gel KO oyna orda kapışıRız dedi eheh Heyt ulem Dedim Geliom Geliş o Geliş adam Burdada 69 lvl A.k yakalaYamıom herifi Batllenette lvl 147 di bide düşünün Herif piskopat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 internet cafede arkadaşlar oynarken gördüm cafe sayibinden cd yi aldığım gibi oyuna başladım AY başlamaz olaydım.ama oyundaki arkadaşlıklar güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kendim ettim kendim buldum:(( universiteydeyken bi cafeye daldim adamlar biseler oldurup duruolar..kendi kendime uye olup oynamaya basladim...simdi evde bom bom ekrana bakiyoz server online olcak mi die:(([signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamTurk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 başlayalı 1 ay oluyo merak etmiştim yeni oynuycak bi oyun arıyordum ilerlemi savaş oyunlarından sonra birde dedim internet üzerinden oynanan oyunlara bakıyım gittim 3 ytl verip bi kafeciden indirme zahmetine girmeden aldım oyunu kurdum biraz oynadım bilen bi kaç kişiden yardım aldım kastım filan derken şu son 1 haftadır dışarıya sadece cuma namazı için cıktım arada bi WC gidiyorum annem yemeğimi getiriyo masaya ve bir psikolog aramaya başladım bu oyuna girememe sorunu yüzünden sigara yerine buna çözüm bulmaya çalışsalar ne süper olur :)[signature][hline]http://www.tekmp3.com Herşey KO İçin :P [Bu mesaj DreamTurk tarafından 11 Eylül 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar