Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun kız arkadasımla tartıstım ve bu çıktı ortaya aglamaklıyım :( Acımı paylaşın.

quamor

Öne çıkan mesajlar

aşık olmak nedir biliyo musun aslında karşındaki için gururundan vaz geçmek onu kaybetmemek için elinden geleni ardına koymamaktır 2 kez düşünmemektir onun için yapsam mı yapmasammı diye kendinden çok ona önem vermektir kırmamak için dikkatli olmaktır laflarını 2 kez düşünüp söylemktir ona karşı başkasına söyleyeceğin sert şeyleri daha yumuşak ifade etmendir öpmesende onu yinede sevebileceğini bilmektir sadece bir dokunuşu gülüşü senin için herşeydir o zaman yüzünü görmek için herşeyi feda etmektir aslında aşk mesefayi umursamadan elinden geliyorsa ziyarete gitmeyi göze almaktır ne olursa olsun eskiden dedikleri gibi o kız için dağları delmek tepeyi düz etmektir aşk aşk basit bir duygu değildir aslında tüm duyguların birleşimidir aynı anda çok şey hissetmektir sadece onu düşünmektir aşk...(aha bende edebi konuşmaya başladım sakata gelicem gibi :D )[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mad_Can, 17 July 2003 13:19 tarihinde demiş ki:
aşık olmak nedir biliyo musun aslında karşındaki için gururundan vaz geçmek onu kaybetmemek için elinden geleni ardına koymamaktır 2 kez düşünmemektir onun için yapsam mı yapmasammı diye kendinden çok ona önem vermektir kırmamak için dikkatli olmaktır laflarını 2 kez düşünüp söylemktir ona karşı başkasına söyleyeceğin sert şeyleri daha yumuşak ifade etmendir öpmesende onu yinede sevebileceğini bilmektir sadece bir dokunuşu gülüşü senin için herşeydir o zaman yüzünü görmek için herşeyi feda etmektir aslında aşk mesefayi umursamadan elinden geliyorsa ziyarete gitmeyi göze almaktır ne olursa olsun eskiden dedikleri gibi o kız için dağları delmek tepeyi düz etmektir aşk aşk basit bir duygu değildir aslında tüm duyguların birleşimidir aynı anda çok şey hissetmektir sadece onu düşünmektir aşk...(aha bende edebi konuşmaya başladım sakata gelicem gibi :D )[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

gerçekten biliyorum hoşlanmakla arasındaki farkı[hline]trees and I are one

Mirluin lvl 16 student in Kadıköy (neophyte fletcher)
Sosyal ağlarda paylaş

mirluin o yazı sana değildi kusra bakma yani genelde içimi döktüm desem doğru olur yanlış anlaşılma için özür[hline]Maximilian Stonefist;

Sosyal ağlarda paylaş

Biliyorum o yagmurlu gecenin sabahındaki guneşi sende izledin
Dogarken parlamıyordu benim için bu sabah
Nedendir bilmem ama artık kuşlar bile otmuyor penceremde
Yoksa onlarda mı aşk için geliyormuş ne?
Yok guzelim yok aşk için gelselerdi yine gelmeleri lazımdı
Nasıl neden güzelim,benim aşkın bitermi zannettin...

saat 6,15 te yazmıştım bunuda bi iki tane daha var ama ne yapıcagımı şimdi buldum. bu şiirleri ona yollicam mailine evet en guzeli bu ..[hline]ALI G. MY BITCH
Sosyal ağlarda paylaş

sevmek güzelmidir?
eh bırakın..
güzel falan değil ben çok seviyorum kız arkadaşımı şu anda ama sonuçta bi sürü acı çekiyosun onun için tamam oda çekiyo ama değermi dediğimde düşünüyorum kendime bu kadar şeyi yapmama, gururumdan vezgeçmeme, kendimdne ödün vermeme, sürekli düşünüp kafamı yormaya, göremediğim zamanlarda özlem duyuğta kendimi yememe, kırılmaması için laf söyleyemeyip sert bi şekilde yumuşatmaya ve bu yüzden çoğu şeyin içinde kalmasına ve kendimi sıkmama değer mi?

belki değer ama sevmek hiç güzel bişey değil ciddiyim kafayı yemek için ideal bişey , ölmek istemek için ideal bişey..

daha zevkli deilmiydi kızlarla dalga geçmek , bağırıp çağırmak yürüyüo gitmek sallamamak kafaya takmamak durup dururken ayrılıp şaşırtmak bi yere çağırıp gitmemek onunla konuşcağına dur bi diyip arkadaşlarınla ilgilenmek yada oyun oynamak daha zevkli deilmiydi sorarım size?

al adam sabaha kadar kafayı yedi işte ne gereği war bilmiyorum sevmek kötü bişey onu biliyorum .. ayrılmak hiç istemiyorum ama bi yandanda ayrılıp rahat olmak milletle oynamak istiyorum.. zor be.. of..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 17 July 2003 18:08 tarihinde demiş ki:
Kız arkadaşı olmayan o kadar çok insan var ki off of[hline]
KinGpiN
the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...

eheh örnek ben :).[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Sosyal ağlarda paylaş

en kolay yoldan aşk para ile alınır ama masraflı olur şimdi sen o kıza bir pırlanta yüzük alsan barışmazmı barışır ama almazsın hiç bir kızın okadar masrafa deyiceğini düşünmüyorum eyer babanın iyi bir arabası varsa onunla kandırabilirsin :P

[Bu mesaj TheSilver tarafından 17 July 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 17 July 2003 21:38 tarihinde demiş ki:
en kolay yoldan aşk para ile alınır ama masraflı olur şimdi sen o kıza bir pırlanta yüzük alsan barışmazmı barışır ama almazsın hiç bir kızın okadar masrafa deyiceğini düşünmüyorum eyer babanın iyi bir arabası varsa onunla kandırabilirsin :P

[Bu mesaj TheSilver tarafından 17 July 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiş]

hişt ne oluyor lam ilk biz dedik para alır diye +1 vericekseniz bana verin :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mumu, 17 July 2003 17:39 tarihinde demiş ki:
daha zevkli deilmiydi kızlarla dalga geçmek , bağırıp çağırmak yürüyüo gitmek sallamamak kafaya takmamak durup dururken ayrılıp şaşırtmak bi yere çağırıp gitmemek onunla konuşcağına dur bi diyip arkadaşlarınla ilgilenmek yada oyun oynamak daha zevkli deilmiydi sorarım size?

bunları cidden yaptınmı?
heh. ben olsam utanırdım adam foruma yazmış.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 17 July 2003 18:08 tarihinde demiş ki:
Kız arkadaşı olmayan o kadar çok insan var ki off of[hline]
KinGpiN
the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...

hello ! :-) me. bence olmaması bir yerde güzel.[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,
Progression backwards is this where we are heading,
Take back your soul forget your emptiness.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...