Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Arkadaşlar elimde 6 gb'lık bir film var, benim bu filmi kalite düşürerek yada başka bir şekilde 4.7 gb'lık dvd'ye yazma imkanım varmı, 1 2 tane kopyalamıyacam yaklaşık 200 adet kopyalıyacam ve şu anda boş dvdler elimde ve kullanmak zorundayım... :S[signature][hline]Vakit varken tomurcukları topla, zaman hala uçup gidiyor, bugün gülümseyen bu çiçek yarın ölüyor olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 6 gb'lık dvd formatında bir film mi bu? formatına göre değişir. mesela zaten divx'le en küçük birime kadar sıkıştırılmışsa, tekrar sıkıştırmak pek mümkün olmuycak. ama sıkıştırılmamış formatta ise, divx, xvid vs kullanarak sıkıştırman mümkün[signature][hline]Beş Hececiler -I didn't expect a spanish inquisition. -Nobody expects the spanish inquisition! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Zagg, 11 Eylül 2005 20:32 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar elimde 6 gb'lık bir film var, benim bu filmi kalite düşürerek yada başka bir şekilde 4.7 gb'lık dvd'ye yazma imkanım varmı, 1 2 tane kopyalamıyacam yaklaşık 200 adet kopyalıyacam ve şu anda boş dvdler elimde ve kullanmak zorundayım... :S Netten AnyDVD ve DVDShrink indir. AnyDVD'yi çalıştır, sağ tarafa yerleşsin. Sonra DVD'yi tak, DVDShrink'i çalıştır. Önce en soldaki "Open Disc" tuşuna bas, bir ayar yapsın. Sonra sağdaki "Backup" tuşuna bas. Otomatik olarak sana 4.7GB'lik bir DVD yaratacak.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bunu yapman mümkün. www.videohelp.com adresine gidip format conversation bölümünden dvd9to1dvd seçip aşağıdaki search and list düğmesine tıklarsan sana çeşitli rehberler gösterecek. Şahsen böyle bir işlem yapmadığım için pratik bilgi veremiyorum. :),ben gidip videohelp 'e bakıp cevap yazana kadar arkadaşlar cevaplamış bile sağolsunlar [Bu mesaj jagd tarafından 11 Eylül 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar