Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cennet Cehennem?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İnanlarda cennete gitme yarışı hızla sürüyor ama hiç düşünüyorlarmı bu yaptıklarını sadece cennete gitmek yani ''kendi çıkarları için'' yaptıklarını.EE bu olaya karşılık hala cennete gidilebiliniyorsa ilginç.
Bide şu açıdan bakalım:
Ee maden ki cennete gitmek için yapılanlar çıkar bişi yapmayalım.O zamanda cehenneme gidecen ama.

En iyisi boş verin bunları iyi insan olun yeter.
Mesaj tarihi:
bu ne ya
heryerde cennet cehennem allah ölüm vs vs gibi konular
insanın içini bi hoş ediyonuz
yeter be ^^[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Mesaj tarihi:
bu bence tartışılması gereken bi konu biraz önce biri bana ateist misin diye sordu.Ona şu cevabı verdim.
Sen adını öle koyarsan evet ben bilime inanırım.Başkası istiyo diye ona tapmam bu yüzden varsada cehenneme gideceksem saçmalık.Hayatım boyunca dürüst ve iyi biri oldum cehenneme gitme nedenim tanrının var olduğunu ispatlıyamıyolar diye ona inanmamamsa bu işte bi saçmalık olmalı bence!

Eğer ben sadece böyle düşünüyorsam bende mi sorun var yoksa benden başka kimse düşünmeden ot gibi mi yaşıyo merak ettim.
Mesaj tarihi:
said:
sir, 11 Eylül 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
kitlenme potansiyeli yüksek bir topic. hem zaten yassah.

Yanlış bişeymi söylüyoruz Yoo küfür mü ediyoruz Yoo olayın içinde hard cinsellik mi var Yoo ee ozaman niye kitleniyor?
Mesaj tarihi:
bu aralar çok dinsel konular açılmaya başlandı.Bunun seveni var sevmeyeni var açmayın ya[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
said:
diablotg, 11 Eylül 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
bu aralar çok dinsel konular açılmaya başlandı.Bunun seveni var sevmeyeni var açmayın ya

Sana kesinlikle katılıyor ve eklemek istiyorum.
Beyen miyorsan okuma bile.
Ters bir cevap vermek istemedim yanlış anlama sevmem öle şeyleri iyi niyetli
Mesaj tarihi:
Ateist misin diye soran bendim.

cunku sana cenneti yada cehennemi Allah ı yada ruhun varlığını kanıtlayamam kendi inancıma göre demin solediğim seyleri savunuyorum.Yanlız burdan beni örümcek kafalı sanmayın.Zira ben cehenneme gideceğime inanıyorum.Bircok gunah işledim ve işlemeye de devam ediyorum.

Kardeş fazla deşme sonucta admin gördüğü anda kilitlicek buyuk bi ihtimal yada o olmassa birisiyle gecenin 3-4 kufurleşmeye baslıcan bu konular kişiseldir insandan insana değişir bir seyleri kimse kimseye empoze etmeye calısamaz.Daha demin öle bişi yaptıysam özür dilerim.[signature][hline]And I'd give up forever to touch you
Cause I Know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

Mesaj tarihi:
hayır güzel kardeşim ondan değil biri çıkar ters konuşur ortalık kavga gürültü küsenler darılanlar cafesini basanlar inanç yüzünden böyle şeyler yapan insan kaynıo ortalık.Böle konuların tartışılması dahi yapılmaz tekrar sölyüorum açmayın[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
Yok cenım ne demek ben de kimseye bişi empoze etmeye çalışmıyorum yanlız ca merak benimki kim ne düşünüyor isteyen söler isteyen okur geçer dimi:)
Mesaj tarihi:
tbf bu tarz konulara izin vermiyorlar paticikte işte.
sen de bunu anla istiyorsan
tartışabileceğin ortamlar vardır, git oralarda tartış
Mesaj tarihi:
cafemi bastılar!

tamam beğenmeyen okumasın o zaman diye küfürlü saçma sapan topicler de açalım?

bi kurallar var, bi de serbestlik var. bu tarz konular çok açıldı, çok konuşuldu, sonucunda hep kavga gürültü oldu, kimseye de bişey kazandırmadı, o yüzden istemiyoruz böyle topicler paticikte.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
  • Yeni Oluştur...