Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MAGELER UNIQE STAFF ILE UNIQE SHILED I BI ARADA KULLANABILIR MI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler eer gereken str statları verilirse mageler uniqe staff ile uniqe kalkanı bi arada kullanabilirmi. Bunun örneğini xigenon serverinda zad da bi kaç kez gördüm. Normal kalkanla normal asa kullanılamıyo ama acaba uniqe olunca bi farklılık var mı bunu örenmek istiyorm
EEr bööle bişi varsa mageler gerçekten biras güçlenir adama döner :P
Mesaj tarihi:
şööle bi olay var en basit kalkanla asa yı kullananı bende gördüm ama o bug dı çünkü ben denediimde olmamıştı. Ama uniqe olunca kullanılabildini bi kaç kişiden duydum bu konunun mageler için hayati bir önemi var ( mage olan bilir :P) Ayrıca ke de yapılan bi değişiklik mi dir bu, yoksa yokmudur böyle birşey, yoksa ko dada vardıda biz mi bilmiyoduk ki buna pek ihtimal vermiyorum. Ben de olmaz diyodum ama zad karakterinde bir kaç kez gördüm acaba olabilir mi ???
Mesaj tarihi:
Chitin shield zaten mage kadar nasıl taşısın ya[signature][hline]deli_berki, 11 Eylül 2005 00:00 tarihinde demiş ki:reserler 30 taşla kaldırınca niye 15 taş geliyo ee 15 taş nereye gidiyo bunların hepsi tekrar canavarların içine ve satıçıyas gidiyo..

---------
Mame Online hakkında bilgisi olan pm atabilirmi.
Mesaj tarihi:
said:
dontgo, 11 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
şööle bi olay var en basit kalkanla asa yı kullananı bende gördüm ama o bug dı çünkü ben denediimde olmamıştı. Ama uniqe olunca kullanılabildini bi kaç kişiden duydum bu konunun mageler için hayati bir önemi var ( mage olan bilir :P) Ayrıca ke de yapılan bi değişiklik mi dir bu, yoksa yokmudur böyle birşey, yoksa ko dada vardıda biz mi bilmiyoduk ki buna pek ihtimal vermiyorum. Ben de olmaz diyodum ama zad karakterinde bir kaç kez gördüm acaba olabilir mi ???

Str ye 1stat point werirsen mesela ss(scorpion shield) takablrsn staff la birlikte tabi ... (çok karizma görünüo :lol:)[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 8k +
Server : Ares
Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 11 Eylül 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
eet sadece görüntü o ben göremiom ama başka playerlar görüodu ss le elixir i bi arada

İşin uzmanıda geldi :-P sen takıon daha ii bilrsn bu konuyu :lol:[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 8k +
Server : Ares
Mesaj tarihi:
yok diosunuz yani ahh ben hayallerimi yıktınız boşunamı lycoan aldık :P:P neyse o zaman aslında cz de bu taktik iyi olur millet elinde kalkan varmış gibi görecek :) yermi assaslar bilmem ama dalmazlar sanırım ehuehe walla ii fikir :)

şu mageleri biras güçlendirmeleri lazımmmmmmmmmm
Mesaj tarihi:
damageler düzelirse ben damageimle mutluyum zujamasterPL die bi human var 800 koydum ki int mage im ama unique takı lasım 450 defansım var paper gibiyim :([signature][hline]( 10061 )
Lvl62
CamthalionTasardur
Elemental Lord
Karus
  • Yeni Oluştur...