HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 arkadaslar benım +50 mage im var ve ben 2 tane +8 item karsılıgında vermek ıstıorum bana item yardımı yapmak isteyen cwp versinnnn cunku bu benım dandık mage fazla vuramıo artık (solucanlardan cıkanlar dan :( :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undertaker_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 2 tane +8 stilletto weririm :) Kabul edersen Özele yaz[signature][hline]Nick:Undertaker lvl:6x Server=Xigenon Nation=Karus np:2*** Clan:Number1 My love ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mageler ciddne mı düştü...Geçenler de biri hayır düşmedi filan dıyordu sadece elımdekı stafın bır etkısı yoktu dıyor stafı çıkardım gene aynı vurmuş fala filan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hijacker Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evet şimdilik bir bug var GM amcalar her ne kadar 4 gun once duzelticeklerini söyleselerde herzaman oldugu gibi yapmadılar staffların ozellikleri geri kazandırıldıgında bu mage tartışmasıda bitecek[signature][hline]!!!!DARK IS MY PATH!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 aga uyuz oldum olmuo bole arkadas lar la party kuruoruz 3 kısı nova atıo 5 harpy yı olduremıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 az sabır arkadaşlar bendede 50+ mage war biraz sabredin bu sonsuza kadar böle devam etmeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sexy_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Yeni serverda +8 yapmak cok basitleşti önceden +6 fabric kıyafetlerim vardı şuan +8 takımım war...ve yapmak çok basti ileride +9 denemelerine giricem..[signature][hline]clan :Tyr np :5k class: paladin ırk:human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Sanırım upgrade işi en çok paper mage/battle priest ve fullplate rouge ların işine yaradı ;)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yoq ya ne işime yaraması 1 gunde 63 tane elbıse yaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bi taktiği felan varsa biri bana solesın bole hergun hergun 63 elbise pahalıya patlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Genelde başkası Patlatdığında Ugrade için OK a bas bi bir çözüm fl diil ama Genenlde Oluyo bunla avunuyoruz işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HuMaNZ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yoq ya onu bende bılıom saten hep onun yusunden yaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar