ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben demiştim konu daılcak.Ben adamı başka yere yönlendirirken cevap verdin sen :)[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 konu zaten balon cikti en azindan patch'in bizim clientla uyumlu olup olmadigini ortaya cikaralim.. programci arkadaslar bilir tek bir eksik dll dosyasi dahi programin calismasina mani olabilir yada sistemin verimliligini azaltabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya öle bişi olamaz.nasıl client uyumsuzlugu ya Japko da KE farklı MYko da farklı USko da farklı + patch code larıda farklı. O sitedeki de USKO patch i ama biz sadece güvenligini tartısıoruz(hatta tartıstık bitti :) )[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bende bittim bence bu patch de bi nane war.. illegal bi durum deil ama bi eksiklik war.. deneme surumunun patch'i bile olabilir.. sonucta bunu filefront'a yukleyen adam usko admini deil senin benim gibi bi user.. her turlu hata olabilir.. buglari duzeltilmemis patch olabilir.. officialdan yukleyenlerle karsilastirma yaparsak en azindan emin oluruz elimizdekinden.. yoksa isimiz allaha kalmis. tek biseye dikkat.. usko official'daki patch'in file name su "patch1298" bizim indirdigimizse su "patch1298_1_nzzip" al sana difference... [Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dosya ismi sadece 1298 olan (üstteki) 34mb gibi bişey alttaki ise 63mb al sana bi difference daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 oraya uplaod eden adam deiştirmiş.ismi sanırım nullzilla ve adam patch i , patchin yayınlandıgı ilk saatlerlde Ko nun FTP sitesinden almıstır.VE daharahat bi yere upload etmiştir. ismide deiştrimiştir. eksik olmaz sanmıorum.USko da hatalı patch i sızdırmaz bence dısarıya.[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Aware3, 08 Eylül 2005 01:29 tarihinde demiş ki: dosya ismi sadece 1298 olan (üstteki) 34mb gibi bişey alttaki ise 63mb al sana bi difference daha ciddimisin? Bence öle bişey yok bende baktım heryerde 6xmb[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yani bende öyleydi zaten çalışmadı belkide eksik yüklemiştir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya arkadaşlar biliyorsunuz symantec nasa nın serverlarını koruyan bir şirket norton bulamadıysa kesinlikle bişi yoktur ki düşünün virüs kodlarının başlama kodlarını içeren dizinlerde bile scan yapacam tutma beni dio norton 2005 system work var bende sahip makina tertemiz dio bana ve ben o patchi indirmiştim haberiniz olsun ama siz bilrisiniz sonra bişi olur sen bole dedin demeyin herkes özgür oyunuda sildim zaten oynamıyom[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bende sildim tekrar yüklemeyi denedim sayfa görüntülenemiyor:([signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben tekrar yükliyecem galiba bilemiyorum ko olmayıncada canım sıkılıyo[signature][hline] KE DELETED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yüklüyo biliosan yükle:D[signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 :D:D öğlen 1 den beridir deniyorum şu an gece saat 2:23 patch yükleme başarısız :damn: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 simdi patch'i disaridan yukledk.. ustune bi suru kavga ettik.. az once servera baglandim.. suna bi goz atin.. [spo1=doktor bu ne?][/spo] beta diyo ya.. hicmi goren olmadi bunu kardesim? ne alaka? official dan yukleyenlerdede cikiyomu bu.. challenger bi bak lutfen ya..[Bu mesaj madnmad tarafından 08 Eylül 2005 02:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu ne yaw hangi link den aldın sen bunu?[signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 darksoul'un verdigi linkten indirdigim patch'le baglandigimda aldigim ss bu.. official'dan indirip deneyenler bi test etsin ayni msg geliyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bende ordan almıssıtım ama sildim[signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwerty2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aynısı bendede var offical dan cektım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bence en iyisi biraz beklemek 1 gün filan[signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Eh be sildim patchi taratmak aklıma gelmedi ko yu uninstall yaptım arada japko da kaynadı patch temiz çıkmış sağlık olsun ke yi full client i ile çekicem ke de ko gibi lag,dc sorunları yaşanırsa japko yu indirip dewam edicem[signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Şimdi ben ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/patch1298.zip buradan yükledim. Bu dosyada sorun varmı yokmu ? :( Emin olmak için şuan knight online ın resmi ftp sinden de indiriyorum patch i. Dosya boyutları aynı. Bi sorun var veya yok diyosanız iptal edicem indirmeyi? ftp://kedownload.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ Şimdi söyle bi tespitim oldu resmi ftp deki Resmi olmayandaki. 2 dosya arasında 200kb lık bi fark var. Çok mu paranoyağım ?? Birde resmi olmayan ftp de yeni patch çıkarmışlar ama resmi olanda o patch yok???[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: BeramusI Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi[Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Eylül 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Ek olarak şuan launcher dan download edemiyorum. Yarıda kesilirse de devam edemem onun için resmi ftp deki dosyayı indiriyorum. Devam mı ediyim yoksa öbür dosya güvenlimidir :S[Bu mesaj CaNNi tarafından 08 Eylül 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 İşe bakın. Şimdi de ftp den sildi dosyayı %5 falan olmuştu zor zar.![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: BeramusI Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 *!kafası karışır* *!Bu saatte bi halt düşünemiyeceğinin farkındadır,o yüzden umursamaz* : Edit:Canni iyi takip etmişsin.Duruma bakılırsa full client indiricem. [Bu mesaj Buzi tarafından 08 Eylül 2005 03:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 filefront ve virus ??? Lol ben malezya serverınıda burdan indirdim hiç bişi olmadı[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Allahım sen bana sabır ver yarabbim!! DÜn sabah orji siteden indirmeye çalıştığım patch hala inmedi üstelik çük kadar ilerleme var :( ehüüüüü[signature][hline]visuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar