Bellephorn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlar biz bu gruba bi 5 sene kadar hayranız... sizden istediğim iyilikte şu bana alive in athens ın dvd yada cd sini bulabileceğim bi link adres telefon hede hödö bişey bulmanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 istanbuldaysan Be$ikta$ Pena Müzik'te var. taa yıllar önce ordan almı$tım 3 cd'yi de.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Alternoya güvenin.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dvd lazım aslında bize bu arada geyik olsun diye değilde iced earth cidden çok iyi adamları dinledikten sonra bi süre alternatif falan korna gibi geliyo insana gerçi bu o bada bada giden twin yüzünden de olabilirde neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Melancholy şarkısını dinlemiştim sadece ama çok güzel bi şarkıydı başka da dinlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bence dünyanın en iyi ritm gitaristleri iced earth'de özellikle blind guardianla yaptıkları DEmons&wizards albümü dehşet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: sirnaber, 10 Şubat 2005 18:27 tarihinde demiş ki: emule'de vardı yanılmıyorsam.. [spo1=ed2k link]ed2k://|file|Iced.Earth.-.Live.In.Griechenland.(Greece).(Alive.In.Athens.-.Tour).1999.(Live).[Link.found.at.www.eselmetal.de].mpg|342264776|6B591C9038B3702F9BDCC88E37E013CD|/ [/spo] :P[signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] / The Willow [Bu mesaj HellHound tarafından 11 Eylül 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bellephorn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Demons & Wizards ın yeni albümü geliyor bu arada. Iced Earth güzeldir de Amerika gösterisi yapmasalar ... Attila'yı tavsiye ederim.[signature][hline]Undeadler ölmez vatan bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kadiköy/atlantis müzükte her türlü albüm&konser cd/dvd sini bulabilirsin orjinal.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= if you ever smell nightelf blood up in the mountains, then get youraxe and chop them down! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 When The Eagle Cries caliyor suanda, bu sarkıyı oldum olası cok sevmişimdir, aradım sarkı hakkında topic bulamadım buraya yazıp paylaşmak istedim ben de =)[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 damien'ın tersini bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? ya da ben nasıl yapabilirim bu reverse işini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Gerçekten bilmediğimden soruyorum: bu ters olayı nedir? :D[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 KAdıköy-Atlantis Beşiktaş-Pena Beşiktaş-Köstebek buralardan bulabilirsin.[signature][hline]Büyük iyilikleri tanımak için, küçük kötülükleri tanımamız gerekir. J.J.Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MatthewBarlow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 zaidral said: damien'ın tersini bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? ya da ben nasıl yapabilirim bu reverse işini? bullshit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 zaidral'ı 3 sene önce bi araba kazasında keybettik. 2005'ten kalma konu uplamıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MatthewBarlow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Başımız sağ olsun. Metal dostuymuş. Umarım dinlendiği yerde huzur içindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Askerdeyim yahu, atarsa 81. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 oha adam hortladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 EŞŞEDÜ ENLA..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 TÖVBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar