KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 pöfff madem orda ölmek istemiyosunuz..gitmeyin.... valla ben oraya kdr gidip abyse kasmak yerine 500kya temizini alıyorum hem zmndan kazanç hemde sitresten uzak....[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Nedemk temizini Al ? Ben abysdeki mallr,arıma Kirli mal DedirtMem ulem yan sanayimi bizimKiler ehuaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben zaten gıttımmı 15+ katlardayım oraya gelen giden pek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 onlar 60 + warriorunu soksun ben de 62 priestimi sokiyim. muahha[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben 14 yda 15 inci katta centaur keserken bi orc 64 lvl b.p daldı(ama Allah için centauru kesene kadar bekledi) sonra küt yerdeyim ve p.m u lost xp? ananı.. please eng how r ru mohter i think fine him..ok genede ananı s.. ama benden xp gitmedi şimdi ne olur ne olamz guardımla beraber gidiyom ful scrol basılı bi halde :)[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:_ZuLu nation: El morad hit:Kim vurduya gittim gelecem server: Beramus np:33xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Oda Lvl 1 Gm ini Sokarsa mauhau Abarrtım biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar