Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangisini seçeceğime karar veremedim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu istisnalar yazdım görmüon mu ?Ama kimse inkar etmesin çoğu converse manyakları Ö-Z-EnT-i[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
bu arada convers in ne ozelliği var bir zamanlar jordan nın ayakkabısı olması dısında?
hayır verilen o paraya acıyorumda boş işler...[signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Mesaj tarihi:
Herkes ya adidas demiş yada converse. Peki Nike ve Reebok markalarına ne oldu? Benim spor ayakkabım Reebok ve çok memnunum.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk
Mesaj tarihi:
said:
King_Tiger, 09 Eylül 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
Herkes ya adidas demiş yada converse. Peki Nike ve Reebok markalarına ne oldu? Benim spor ayakkabım Reebok ve çok memnunum.

bende reebok hastasıyım fakat arkadşa 2 ayakkabıdan birini seçmemizi istemiş[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
Yada en iyisi bırak adidası conversi git kendine bi gucci al. Çünkü farkına vardımki resimdeki ayakkabılar tarz olarak birbiriyle alakaları yok. Giyim tarzına göre al bize ne soruyon şimdi:P[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..."

Mesaj tarihi:
http://www.converse.com.tr/urunDetay.asp?maid=88&cid=110&UID=165

bunu beğendim bide.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
kanıtla :)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
adidas ekbette[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
Converse alma derim çünkü ipini koparan alıyor kızılay dağıtıcak yakında

bence adidas al daha sağlam[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Mesaj tarihi:

Adidas'ın o modelindense converse'yi tercih et derim :)
Bendede bundan var.

[spo1=Converse & Puma]

Gerçi Running ama çiviler çıktıktan sonra gayet tabi kimsede olmayan bir ayakkabı görünümünü alıyor :)

[/spo]

[signature][hline]Tek başıma mutluyum...

[Bu mesaj insight tarafından 10 Eylül 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Herkesin altında Converse var artk.Adidas diorm[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..
Mesaj tarihi:
adidas derim bir de adidasin hardal rengi var ona bak o da guzel bende ondan var...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity
Revenge is a dish best served cold
Mesaj tarihi:
kendime converse icon
babama da converse catch aldık

halimizden mutluyuz

chuck alma diyorum hala kesinlikle, converse in diger modelleri oldukça iyi, eger onları düşünmüyorsan kesinlikle adidas düşün derim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
  • Yeni Oluştur...