Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yahu istisnalar yazdım görmüon mu ?Ama kimse inkar etmesin çoğu converse manyakları Ö-Z-EnT-i[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bu arada convers in ne ozelliği var bir zamanlar jordan nın ayakkabısı olması dısında? hayır verilen o paraya acıyorumda boş işler...[signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Herkes ya adidas demiş yada converse. Peki Nike ve Reebok markalarına ne oldu? Benim spor ayakkabım Reebok ve çok memnunum.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 king cunku voys patimiz 2 sini begenmiş sadece 2 snden birini soruyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: King_Tiger, 09 Eylül 2005 13:39 tarihinde demiş ki: Herkes ya adidas demiş yada converse. Peki Nike ve Reebok markalarına ne oldu? Benim spor ayakkabım Reebok ve çok memnunum. bende reebok hastasıyım fakat arkadşa 2 ayakkabıdan birini seçmemizi istemiş[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Yada en iyisi bırak adidası conversi git kendine bi gucci al. Çünkü farkına vardımki resimdeki ayakkabılar tarz olarak birbiriyle alakaları yok. Giyim tarzına göre al bize ne soruyon şimdi:P[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Converse bencede..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://www.converse.com.tr/urunDetay.asp?maid=88&cid=110&UID=165 bunu beğendim bide.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o da güzel bende begenmiştim onu [Bu mesaj jacabo tarafından 09 Eylül 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kanıtla :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 2side guzel ben converse alıcam ama[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bu benim converse her bokla çok iyi uyuyor tavsie ederim okulda flnda giyersin http://www.converse.com.tr/urunDetay.asp?maid=88&cid=103&UID=90 gayet hoş kot mot giyersende çok hoş duruyor tavsie :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Adidas bence daha güzel ama siyahını değil beyaz/siyahını bul bence .. (bende var) onlar daha güzel duruor ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agent_47 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 converse derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 adidas ekbette[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 adidas al adidas. converslerin sagi solu portluo cabucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Converse derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Converse alma derim çünkü ipini koparan alıyor kızılay dağıtıcak yakında bence adidas al daha sağlam[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o adidas bişiye benzemiyor converse daha ii be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 resimdeki converse'den bende var , 1 ayda rengi siyahtan kahverengiye dönüyo benden söylemesi :) o yüzden adidas al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Adidas'ın o modelindense converse'yi tercih et derim :) Bendede bundan var. [spo1=Converse & Puma] Gerçi Running ama çiviler çıktıktan sonra gayet tabi kimsede olmayan bir ayakkabı görünümünü alıyor :) [/spo] [signature][hline]Tek başıma mutluyum...[Bu mesaj insight tarafından 10 Eylül 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Herkesin altında Converse var artk.Adidas diorm[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki: Ban San O Biz Siz Ortam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 chuck alırsan 1 yıl giyersin.. adidaslar en az 3 yıl gidiyo...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 adidas derim bir de adidasin hardal rengi var ona bak o da guzel bende ondan var...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 kendime converse icon babama da converse catch aldık halimizden mutluyuz chuck alma diyorum hala kesinlikle, converse in diger modelleri oldukça iyi, eger onları düşünmüyorsan kesinlikle adidas düşün derim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar