oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: metboy, 08 Eylül 2005 22:30 tarihinde demiş ki: converse sevmiyorum artık alıyorsun yırtılıyor hemen, tamam belki yırtık giymek karizma falan, özelliği de bu olabilir ama hoşlanmıyorum napayım. alla alla yırtık ayakkabı giymenin nesi karizma yau.. karizma yapacam diye çır çır olursanız o zaman bi yerimle gülerim :horace:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tabi ki converse.hem çoook rahat hem kullanışlı. ben derisini kullanıyorum kışın :) ayrıca yırtılma gibi bi sorun olursa fişi ile götürünce değişiyolar. bnm kuzen 6 kere değiştirdi böylece farklı modeller denedi :) ben de açıldı sanki diye bahaneyle götürdüm ilgilenen çocuk bence brz eskit öyle getir dedi :) yani converseden şaşma![signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Farklı ol connverse giyme..ben converse giyenlere eziq gözüyle bakıyorum artık... ayrıca şekil olarak adidas çok iyi...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 adidas ya bu conversi giymesi bi dert cikarmasi bi dert sonra converse yirtilio dandik ayakabi bide herkezde war artik sevmiorum[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2. adidas herkeste var bu ara.. Bende de var giymeye tiksiniyorum resmen.. Herkes kardeş gibi dolaşıyor valla ayağında aynı ayakkabı..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 converse bence...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 converse daha güzel gibi[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 konvers cok guzel..en begendiğim modellerden biri hatta bu.ama pek kulanıslı deilller malumm ole her yerde giyeceksen adidas[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 converse one star al, olmazsa buradaki adidastan al, chuck falan alma, cok ayaga düştüler artık, hem o kadar da güzel durmuyor[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 voys gel ikisinde alma..ben senı bi yere götüreyim en pahalısı 20 milyon ayakkabıların..alırsının 3-4 çift deiştire deiştire giyersın.. tahminimce ikisininde fiyatları pahalıdır..ben hiç bi zaman pahalı bi ayakkabı giymek istemedim..giymedimde.(giyemeyecek durumdamıyım yoo) bazı seylere karizması uğruna yada markası uğruna para vermeyin.yazık o paranıza..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Her türlü converse ama 1. resimdeki değil :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 karizması değil olay. modellerini beğendım. giydiğim tarz bu. markasız olsun aynı modelde olsun verın gıyeyım. bende adidas yada converse giyiyorum demek istesem en parlak renklilerinden alırdım.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hayır be ben öyle demek sitemdim tarz olarak görüntü oalrak converse çok daha tatlı duruyo yani en azından bende öyle duruyo :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Converse.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 converse daha ii[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Converse Forever[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 okula giyiceksen converse tavsie etmiom burak, adidas i al... dinle beni =) okulda converse giyen tiplerin çoğunluğunun kız olduuğunu varsayarak konuşuyorum eheh.. ( en azından bizim okulda öleydi), dışarda giyiceksen kesinlikle converse.. ölümüne =)[signature][hline]Andoria Reloaded www.andoria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Bence 2. resimdeki Adidas, daha şık. Ayağınla daha iyi bütünleşir.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Gothic_Angel, 08 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Farklı ol connverse giyme..ben converse giyenlere eziq gözüyle bakıyorum artık... ayrıca şekil olarak adidas çok iyi... bunun mantığı nedir ?[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 superstar all the way.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 neresi olursa olsun mono...[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Deacon, 09 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki: said: Gothic_Angel, 08 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Farklı ol connverse giyme..ben converse giyenlere eziq gözüyle bakıyorum artık... ayrıca şekil olarak adidas çok iyi... bunun mantığı nedir ? Mantığı ne mi ? kim ne derse desin converse giyenler hep birbirinden özenmiş basit insanlar (!) kimse itiraz etmesin bütnü converse giyenler öyle...tiksiniyorum resmen özenti gençlik böğğğğğğ ps: istisnalar ![signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ayakkabı alıcaksan Adidas, yok ben hava amaçlı alıyorum, imaj moda ayağı falan diyorsan Converse. Yani bu konuda Converse gerçekten hakkını verir :-P Sağlam bi spor ayakkabı istiyorsan Adidas..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 lol gothic bak bende converse giyiyorum ama alaksı yok istedigim modeli sadece converse de buldum ve direk aldım aa bu converse piyasa seyi diye dusunmedim yanı oyle de dusunursen ne giyceksın sorabılır mıyım? hatta aldıgım model nisan damı ne aldım memnunum ama biraz çabuk kirleniyor ve temizlenmiyor =) http://www.converse.com.tr/urunDetay.asp?maid=87&cid=95&UID=44[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize edit : yazcağım seylerı yazmamışım =) [Bu mesaj jacabo tarafından 09 Eylül 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bende converse giyiyorum? ben bateri çalıyorum,en rahat ayakkabı bence calarken düz taban ve hafif? benim sebebim bu burda özentilik warmı sence?[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar