lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 canni bana inanmadı msnde topic ac sor dedi.ama bana bgn wormdan +8 wood ve shılandanda enoin uniqe bow cıktı ... 270 m e sattım forgetten temple itemi dior ama bana cıktı ... arkadasımada +8 97 attacjklı pembe kalpler sacan bi bow cıktı .... cıkmamamsımı lazımdı ? imakansız dedi canni ??[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 hö[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Forgetten itemleri; Dark Vane - Made by the Dark Elf, it kills the opponent instantaneously. - Attack 62, Glacier Damage 30, Dex 5, MaxHP-100, MaxMP100. Smite Hammer - Crafted by the monk from the Logos Temple. - Attack 92, Flame 20, STR5 MAXHP, MP+50 Hanguk Sword - Crafted by the artisans of Chosun. Has mysterious powers. - Attack 67, Poison 30, STR 5. Defender of the Lord - Shield of Zignon. Said to have embedded magical powers. - Defense 185, MaxHP, MP+10, Knife, Bow Defense 5, Reflect Physical Attack 5. Hell Breaker - Built only in Halskarem, the city of steel. - Attack 131, Flame 50, INT 5 Enion Bow - Said to be made from the hair of Elf Enion. - Attack 91, Lightning 30, STR 5. Wreath of Erenion - Contains strong flame power. - Attack 65, Flame 30, STR 5, MP 1, MAX MP+20, Resistance to Lightning 20. Glacier Erenion - Contains strong glacier power. - Attack 65, Glacier 30, HP 5, MP 1, MAX MP+20, Resistance to Flame 20. Lightning Erenion - Contains strong lightning power. - Attack 65, Lightning 30, INT 5, MP 1, MAX MP+20, Resistance to Glacier 20. Ron�s Staff - Magician of Brisbia. Said to have been missing since his battle against manticore. - Attack 60, Flame 20, Glacier 20, Lightning 20, MP 1, MAX MP+20, Flame resistance +5, glacier resistance +5, lightning resistance +5. You can also earn gold, silver, and 6th armor, and various other items. --------------- Diyorum ki forgetten templ. itemleri monsterdan çıkması imkansız.![signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Np: Noproblem Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Enion Bow mu çıktı ? Shilandan? ?!? *kafası karışmış*[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bi kere attack 111 idi ... ve bissürür yesil yazılar vardı ... vede cıktı ....aarkadasımada ii bi bow cıktı ... bugdanmıdır nedendir bilmiorm ama 270 me sattım ... wormdanda +8 wood cıktı ... arkadasıma harpyden +1 mirage cıktı bunların hepsi doru ...[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 off kafam falan karısmadı arkadasımada +8 97 attacklı bow cıktı ... üstünde pembe kalpler cıkan .... banada enion bow cıktı ....[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 [spo1=Silah bu da..nasıl olur ya][/spo][signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yavaş :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 demekki +6 olarak düşmüş :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ahanıda bu ... 111 attack ama bendeki 60 lr idi yannıs hatırlamıorsam ...[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Yanlış anlamayın o SS bana ait KO da çekmiştim..Arkadaşa düşen upgrade mi bilmiyorum..Silahı göstermek amacıyla koydum.[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 malach aha işte bu silah ... ama lr daha az gibiydi sanırım 60mıydı neydi[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ya insaf o zaman "unique=eşsiz" yazmasınlar.....[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bence bug falan varda ondan olabilir ....[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ula neden evvelden sölemediniz salak gibi 270m sattım birine 600m satardım bu akdar iise :((([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ya ciddi ciddi düştüyse bug mug değil saçmalık olur..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 BAGRIM YANIOR ULANNNNNNNNNNNNNNNNNNN BU KONUSMADAN SONRA .. !! enıon bow mu cıktı len sana Lupine: eft Lupine: mal gibi 270m sattım klk: ss aldınmı Lupine: koydumun 10.snsinde aldılar Lupine: hyr Lupine: warriro chtn shlle Lupine: satıonmu? klk: sana 2 milyar verirdim o bowa Lupine: ne dion la sen ?? Lupine: offfff allahım klk: yokkı warior shell valla[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Eğer çıktıysa (Ki sanmıyorum) Beramus un ilk enion bow u. Hayırlı olsun...[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 canni istediğin kadar inanmayabilirsin ..... inandırmak zorundada değilşsin ben kendim gerceği biliorm o bana yeter zaten bagrım yanıo adam 2 milyar vericekmiş :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben soguk bardak su içmeye gidiom :(([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2 milyar verecekmiş niye satmadın? :-) Düzenleme : Tamam gördüm iş işten geçmiş =) [signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... [Bu mesaj Malach tarafından 08 Eylül 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 üüühüh çünkü bu konusma 10 dakka evvelinbe ait :(((([signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya bug ya yalan[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 marlo_on inat ettirip alan adamın nickini buldurup göstertme ... snnda sen iftiracı cıkmıs olursun a.q neden inanmıorsunuz enion bow cıktı 111 attacklı 270m e sattım arakdasıma +8 97 attacklı bow cıktı kalpler cıkan .. !! arkadasıma +1 mirage cıktı harpylerden wormlardan +8 wood staff cıktı hepsi bgn 1 saat içinde oldu ... enion bowuda shılan keseli 10 dakka bile olmadan cıkardım !! mannerım 215 olmasına ragmen !! isteyen inanmayabilir !![signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage Flame/İce Level: 53 Clan: Online2 Server: Beramus Np:1.3K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Ben bu kadar bug varken olabilir ihtimali veririm kesinlikle..[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...) İş : Post Kasmak (!).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar