Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 http://www.ntvmsnbc.com/news/340442.asp Güzel bişi mi kötü mü anlayamadım!?[signature][hline]Pessimist Style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yuhhh tek kişilik okul :) ya ben richi rich filmindeki okul gibi bişi istiorum ya...manyak bişi o hatırlayanız varmı[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bundan kotu daha ne olabilirki.. kopya cekemezsin.. derste uyuyamazsın.. derste batak oynayamazsın.. muhabbet etcek kimse yok.. pff igrenc..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 çocuk ilgiden bunalır be.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yuhannes :) onlar gelsinler de bizim devlet okullarını görsünler de :) ne demek ya 18 okulda 10ar kişiden az kişi var :) bizim ülkede 10 kişi ts yazsa ts açmazlar dier 20 tm ile birleştiriler ama ts den sorumlu yaparlar :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bizim okulda oyle olsa keşke:)ama bikaç olursa daha ii olur tebeşir yutturma numarası felan yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yazık çocuğa nası kopya çekcek o?? pehh çok sıkıcı yahu... gerçi benim sınıfımda 5 kişi 4 erkek bide ben:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 ööle ortam verilmiş... kopya çekmesin bari[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 21000 euro bir şey değil yahu. Amerika'da burssuz okuyanlar senede 40000 dolar ödüyordu belli başlı üniversiteler için. Hatta görüntü yönetmenliği okulu vardı senelik 58000 dolar. :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 berbat..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 oha çok kötü bişey bu. ts okuyorum sınıfım 8 kişi, ki bu bile cok sıkıcı.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] SATILIK LAPTOP[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar