Zetes Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Sertap Erener - Gel Barışalım Artık[signature][hline]Please wait...
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Cafe Del Mar / Mandalay - Beautiful HIM - Heartache Every Moment Akeboshi - Loneliness Sarah Brightman - Eden Enigma - Boum Boum[signature][hline]
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Gripin'-Karışmasın Kimseler.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 No Doubt- Don't Speak Lady D'albanville Boat on The River Muse-Muscle Museum Muse-Unintended Choice bunlardan sonra komaya girmessen bi daha mesaj at bi kaç tane daha ekleyim[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 unintended bizim şarkımız zaten. aah nerdesin dön artık :([signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Zeki Müren der kaçarım...[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
unac Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 gokhan kırdar-üstüme basıp geçme metin özülkü-unutulmuşmuydum ve düş sokagının butun sarkıları :)[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Killem_All Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Metallica - Nothing Else Matters Anathema - Angelica Opeth - To Bid You Farewell [Bu mesaj Killem_All tarafından 09 Eylül 2005 12:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: RaVena, 09 Eylül 2005 03:02 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar Savage Garden - I Knew I Loved You Klibinde oynuyan kız Kirsten Dunst demi .. ? Evet o.[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Spidee sağol ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 opeth - windowpane[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 aa evet james blunt tam oturmuş bide keane _somewhere only we know[signature][hline]DN 41
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Kamelot - Don't You Cry[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper
Nereid Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Apocalyptica - Faraway[signature][hline]you knew you had a heart made of stone. you should've let me know. you could've let me know. .. all these other flaws will lead to mine.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 alpay - eylülde gel Baris Manco - Aynali Kemer Baris Manco - Daglar Daglar Edip Akbayram - Hasretinle Yandı Gönlüm Gökhan Kırdar - Yağmur Grup Gündoğarken - Sensiz Olmaz Grup Gündoğarken - Sen Benim Şarkılarımsın İbrahim Tatlıses - Bir Kulunu Çok Sevdim(bu başka bi damar tabii) Orhan Gencebay - Bir Teselli Ver Sezen Aksu - Geri Dön(sakıncalı. intihara sürükleyebilir.) Sezen Aksu - Haydi Gel Benimle Ol Sezen Aksu - Her Şeyi Yak(duman değil. Sezen) Sezen Aksu - Sen Ağlama vega - alisamadim yokluguna vega - bu sabahların bir anlamı olmalı burdan da anlıyoruz ki memleketimin sanatçısı damar olmayan şarkı pek yapmıyor:)[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Tabiki de Opeth - Hope Leaves edick: OHA kimse söylememiş acayip şaşırdım![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [=0=] Art Photos [latest] [Bu mesaj Ferrero tarafından 10 Eylül 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
gotzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Ferhat Tunç - Kavgamın Çiçeği Sulara ay vuruken Dalgalar öpüşürken Sokağın titrek lambası ıslanan yüzüme düşerken Seni özlüyorum Seni Sen ey kavgamın çiçeği![signature][hline]Impossible is nothing
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Rahdan feat. Karahilal - Seni Özlemek[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Sinem - Yaz yağmuru / şiddetle öneririrm. Sezen Aksunun parçaları. Nazan Öncel parçaları Nilüfer'in parçaları Rafet El Roman Emre Altuğ[signature][hline] Hö ?
Zeytin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Dream Theater-Endless Sacrifice[signature][hline]OKUYUN insight, 02 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: FUCK Fake Uyeleri Cezalandırma Kurulu.
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 tabiki dark tranquility/lethe.[signature][hline]Aslında..
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bryan Adams - Hepsi ;)[signature][hline]I Just Want To Say Hello Again ...
Öne çıkan mesajlar