Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Epic mount için para kasma yöntemleri...

MADBOY

Öne çıkan mesajlar

ZF farm:

witchdoctor huseyin kesilir..
5 mins per run
approx. 1 large radiant shard per 2 runs
1 large radiant shard = 8g

bunun video'sunu yapsam, leeroy gibi 879454165 hit'e vurur ama buraya yaziorum ilk defa, kiymetimi bilin ;)

[Bu mesaj mikado tarafından 14 Temmuz 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 14 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
said:
Disappear, 14 Temmuz 2005 06:16 tarihinde demiş ki:
arcanite reaper ama level 50 gibi aliniyor o level icin cok iyi ayni stormshroud set gibi roguelar icin. ayrica crafting de cok az para var anca enchant ki onunda boku cikti zaten herkes enchanter

lvl 50 gibi almak için arkada guild destği filan olması lazım, ben kendi kazanacağı paraya göre düşünüyorum. ha ayrıca AV çalışıyorken lvl 51'lerin elinde ice barbed spear vardı ki gözüm kapalı onu tercih ederim arcanite reaper'a..

iced barb guzel bir silah ama arcanite'in yaninda adi bile gecmez adam hunter degilse.. sahsen arcanite'imi sadece earthshaker,finkle's ve spinal ile degismeyi goze aliyordum ki buda olduktan sonra artik emanet olarak yanimda dolastiriyorum.. (shaman ve warrior var..)

2 post oldu pardon, ee bu saatten sonra ancak bu kadar..

[Bu mesaj mikado tarafından 14 Temmuz 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj mikado tarafından 14 Temmuz 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Honor system reward items with a rank requirement will now require a lifetime "highest rank" of that rank, rather than requiring the character to currently have the required rank.

eskiden bizlerin 800g a aldigi epic binek simdi size 90g ve omur boyu. epic binek`in istedigi honor`u toplayip alabilirsiniz ve artik rank`iniz dussede o binegi kullanabilirsiniz.
sacmalik!!!
bizim gibi 800g epic binek`e bayilanlara buyuk haksizlik[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: White Rose

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 14 Temmuz 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
said:
Disappear, 14 Temmuz 2005 06:16 tarihinde demiş ki:
arcanite reaper ama level 50 gibi aliniyor o level icin cok iyi ayni stormshroud set gibi roguelar icin. ayrica crafting de cok az para var anca enchant ki onunda boku cikti zaten herkes enchanter

lvl 50 gibi almak için arkada guild destği filan olması lazım, ben kendi kazanacağı paraya göre düşünüyorum. ha ayrıca AV çalışıyorken lvl 51'lerin elinde ice barbed spear vardı ki gözüm kapalı onu tercih ederim arcanite reaper'a..

tamamda ice barbed spear yeni cikan bisi , sonucta ben eskiye gore konusuyorumki arcanite bar cok zor bisi degil abartiliyor oyle farmlamam ama gordugum mine i affetmem banada 2 tane dustu 1 ayda 21 tane yapan arkadas var gunde 1 2 saat gidiyo dedigim gibi abarti bisi degil [kendin kasiyosan][signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mikado, 14 Temmuz 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
ZF farm:

5 mins per run

bunun video'sunu yapsam, leeroy gibi 879454165 hit'e vurur ama buraya yaziorum ilk defa, kiymetimi bilin ;)

lol brilliant shard o kadar etmiyor , eskidendi radiantlarin 8g oldugu gunler... yukarda bende yazdim large radiantla para kazaniyordum ama bitti o gunler[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Penthesilea ftw...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 15 Temmuz 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
said:
mikado, 14 Temmuz 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
ZF farm:

5 mins per run

lol brilliant shard o kadar etmiyor , eskidendi radiantlarin 8g oldugu gunler... yukarda bende yazdim large radiantla para kazaniyordum ama bitti o gunler

Valla şu an sylvanasta hala para ediyor :) Ama bu witch doctor amca hangisi ? bossmu normal elite mi. Bide ben ins. içerisinde yalnız gezen mob görmedim nasıl olacak bu iş :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
hmm beni de sardı epic mount şeysi . şu an 330 g var , 470 g ne kadar sürede yaparım bilmiyorum :) gene scholodan helm of narv mı ne öle bi epic item düşer de gen ben kazanırsam hemen alabilirim aslında :) 245 alch , 300 herb var . bugün bi priestle gittik sm'yi yerle bir ettik , iyi para var aslında. ama çok kasıyo farm, herb mü satmalıyım ?[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
LBRS chest farm ve lbrs rare boss farm solo roglar için ideal.Lvl 58 elite olsada kolay kesiliyor ve düşen patern iyi bir fiyata satılıyor.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
rankı yüksek birini bulup 800g ona aldırıp sonrada size vermesini sağlıyabilirsiniz.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 14 Temmuz 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
ben enggineering ile 400 500g yapmistim surekli ah de ucuza jade ve aquamarine aliyodum wildvine ida kendim kasiyodum gidip green lens yapip disenchant tanesi 7g ye satiyodu maliyeti tas catlasa 2g idi
icine ettiler abi o isin.
Gnomeum engineer iste, priest de enchanter, 3.5g a anca satabiliyorum large radiantlari. Ayip yahu[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Peki ilk mountu almak için nereleri farmlamak gerekiyor?.Ben lvl 32 warrior'um.Mining+Skinning var.Zar zor 10 altın biriktiriyorum sonra bi lvl atlıyorum nerdeyse tamamı traininglere gidiyor.Arathi Highlands de hem grind hem para kasıyorum ama dediğim gibi öyle 20 altını filan henüz göremedim.Bir de warrior olduğum için 40 olunca plate masrafı da çıkacak.Cidden bi fikir verin.[signature][hline]EU Frostwhisper Turkish Heroes Guildi
Sosyal ağlarda paylaş

baronun atinin dusmesi icin party veya raiddeki birinin argent dawn ile exhalted olmasi lazim. samets sanada bir sey soyliyim. ben low lvlken ah yi bosaltirdim simdi ne kadar yanlis yaptigimi gordum . hic kasma plate lazim falan diye ne lazimsa instancetan dusuyor. paran ileriye kalsin[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben ah de kasiyorum 2 gunde 1 de arcanite bar yapiorum o kadar:) Lvl 50 yim 250 gold civari param var :) Gunde 1 saat felen ah ye bakiyorum o kadar soyle lvl 60 a yaklasiyim full ah de takilicam lvl 60 oldugum an binicem atima :)

P.s: Lvl 36 da mount param hazirdi :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

isveçli babası süpermarket sahibi 16 yaşında bir çocukcağız bulunur ,
ilk önce kendisi ile rep kasılıp 'friendly' olunur , daha sonra eBayer oldugu haftada 11k gold çektiği öğrenilir ,'accountunu ver ben sana kasayım sen yokken ' denir kendisine bi kaç insantance dan 3-5 item alinir 2-3 günde = 1k gold , daha sonra 0 dan AV exhalted rep kasilir arkadaşa = 3k gold , köşe dönülür , bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neverhood, 13 Temmuz 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
said:
Chris_Metcalf, 13 Temmuz 2005 20:41 tarihinde demiş ki:
Core Marksman Rifle sattım ben 3 kere sattım aldım :D

ama diğer türlü instance SM boss farm, grind falan

piyasayı takip et
ben runecloth, çeşitli otlar ve potionlar satarak sabit bir gelir oluşturmuşken
piyasa spekülasyonlarıyla ve harbi ticaretle asıl voliyi vurdum
50-60g ye epic alıp 145 e satıyordum
veya arcanite barın 38 olduğu zaman birinden toptan 10 tane crystalı 200g ye alıp 180-190 g kar etmiştim

daha yeni dikkatimi çekti ama lol demeden edemiyorum.istese 2-3 epic at alabilcek insana piyasayı takip et demen yanlış bence :D gözümün önünde 2 günde 1.5kg yaptı ya 2 tüfekle :D:D:D:D:D[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...