Othranx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 gözlerinde bakmak gibi denize bembeyaz kumlarıyla bir sahilde,öyle güzel gözlerin, güneşin o kusursuz yansımasında oynaşan su damlacıklarında kaybolmak, her taneciğe sevgini kazıdığını hayal ederek kalp çizmek ıssız kumsala, hayalini hayal etmek saatlerce,günlerce, öyle imkansız ki gözlerin, huzur veren,sağanak yağmurdan kaçmak gibi evine, browni yemek kıyıya çarpan melodiler eşliğinde, zamanın sonsuza kadar donması öpüştüğümüz sahnede, yaşam dolu serinleten bu cehennemi bir nebze, ve özlem dolu ,ellerin ellerimde, son bakışında... belki ebediyen kaybetmiş olsam da seni, ya hiç bulamamış olsaydım diyorum,ama yine de, deliriyorum sessizce, hep sıcacık olacak ateşin,hep en derinde, en tatlısıydı bu yaşadığım, anı yaşamak,gözlerinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 işte browni ya! bu cümlenin literatüre geçmesi lazım, browni aşkla doğrudan alakalıdır arkadaşlar. yiyin gayri![signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 sir e katılıyorum browni çok güzel bişi :D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 çok güzel olmus... Browni bölümünü çok sevdim bende :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Aoç süt ve browni, evet hayatın anlamını çözdüm. :p Parça da güzelmiş olmuş özellikle .... bölümü. ehehe[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Yeni Konu - Browni ve Aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar