thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ea yine pazarlama stratejisini ortaya koydu, download edin diye linki verdi :D yeni uo'yu indirin: uo.com/uoml/downloads.shtml[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 05 Eylül 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 alakasız olcak ama sayfanın title i utlima :-)[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected]
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Tcpip, 05 Eylül 2005 23:26 tarihinde demiş ki: alakasız olcak ama sayfanın title i utlima :-) haha güzel yakalamışsın.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ottomans empire çıksada oynasak bitsede gitsek ıptıs ıştıs 300-500[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 abı benmı yanlıs arastırdım yoksa uoda yuzme ortamıdamı basladı??
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bi not: böyle eklentileri en azından mondain's lagacy yi görmek için runuo da oynamanız lazım. sphere aynı kalacak. üzgünüm.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 voys sen sanırım 56b'yi duymadın :) bende şu anda mondain's legacy kurulu, 56b test sürümü kurulu ve herşey dört dörtlük çalışıyor :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 :D görmeden inanmam vay be sphere kendini aştı desene :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yılların güdük spherei yenilik akımına ayak sağlıyor? hmm[signature][hline]shinsetsu desu..
Coder Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bence olayı çok karıştırmaya başladı ea bence tek sürüm version version gitmeli uo v1.0 2.0 vs.. şimdi çok karışıyor uo ta2 uo lbr uo aos uo ml uo se biraz suyu çıktı gibi aslında ben bu sürümleri bi konuda seviyorum bunların bütün mul dosyalarını toplayacaksın bi server yapacaksın miss gibi DE bunu çok komplike etmek istediğinde sphere yetersiz kalıyor gerçi son versionu oldukça iyi sphere'ın ama risk yinede çünkü daha stable değil.. sphere dan sadece sphere klasoru altında çalışmaya mahkum olmayan sisteme daha hakim bir yapı bekliyorum ben mesela mysql olayı süper olmuş saveleri de mysql de tutabilsin sphere özel telnet komutlarına açık olsun neden bu kadar kapalı tutuyorlar anlam veremiyorum... en doğrusunu kelly söylemişti "time to set sphere a open source project" keşke böyle olsa rahat rahat derlesek kendi sperelarımızı.. Zaten sphere ı da runuo karşısında kötü konuma sokan da bu değilmiydi ?? Neyse başlarındaki demian ile olabileceğin en iyisi de bu zaten..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Apache, 06 Eylül 2005 07:43 tarihinde demiş ki: yılların güdük spherei lol apaçi bittim aBİ bu lafa... waşişş 700mb KAlsın abi. Bi elf için indirmeye değmez :-P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Voys Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 siper alın sphere coştu. bence olmayacak, bi hata çıkacak kesin. yok yok imkanı yok.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Korax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 elbette çıkar,sphere'mı?herzaman orda biyerde görünmeyen bi hata vardır :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Hatasız Sphere Olmaz :)[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
Gordios Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İki Kişinin Bildiği Sphere DeğiLdir[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Coder Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Gordios, 07 Eylül 2005 01:33 tarihinde demiş ki: İki Kişinin Bildiği Sphere DeğiLdir eyuahuuhauah hatasız sphere olmaz da iyiymiiş hatalarımla sev beni :)[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hatasını Yerim Onun :D Hatanıda Severim Senide :D Alevinle Yanıyorum şiphörrrrrrr[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr www.msxturks.com Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Hepimiz ÖLECEZ!!!!!
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bu simse benzedi paso yeni paket sdfs[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: thelegbra, 06 Eylül 2005 01:53 tarihinde demiş ki: voys sen sanırım 56b'yi duymadın :) bende şu anda mondain's legacy kurulu, 56b test sürümü kurulu ve herşey dört dörtlük çalışıyor :D evet bende açtım ama herşey dortdortluk deil.. patch yaparken hatayla karsılastım o yuzden npcleri fln goremiyorum.. Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http://www.uo.com/ for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort. boyle bir hata sende cıktımı????
Coder Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 patch diye bi lasor yarat transerv diye klasor varsa sil tekrar patch yap bu bende hep oluyor nedense..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yakında abd diye pack falan cıkarırlarsa hiç şaşmam :P[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Ownerdamian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyla alakasız olucak ama... @Coder O imzadaki ne oyle ya? sen mi becerdin?[signature][hline]
rbrt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 3 kere indirdim hepsinde de çalışmayan exe'ler çıktı bende mi bir problem var acaba başka bir link var mı? ftp ve http'den çektim ikiside bozuk gözüküyor bende...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 downlaod.com da bile var istersen ordan bak. ultima online diye arattır[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
Öne çıkan mesajlar