Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultima online: mondain's legacy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ea yine pazarlama stratejisini ortaya koydu, download edin diye linki verdi :D

yeni uo'yu indirin: uo.com/uoml/downloads.shtml[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 05 Eylül 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ottomans empire

çıksada oynasak
bitsede gitsek
ıptıs ıştıs
300-500[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
bi not:

böyle eklentileri en azından mondain's lagacy yi görmek için runuo da oynamanız lazım. sphere aynı kalacak. üzgünüm.[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
voys sen sanırım 56b'yi duymadın :) bende şu anda mondain's legacy kurulu, 56b test sürümü kurulu ve herşey dört dörtlük çalışıyor :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
:D görmeden inanmam vay be sphere kendini aştı desene :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
bence olayı çok karıştırmaya başladı ea bence tek sürüm version version gitmeli

uo v1.0 2.0 vs..

şimdi çok karışıyor

uo ta2
uo lbr
uo aos
uo ml
uo se

biraz suyu çıktı gibi aslında ben bu sürümleri bi konuda seviyorum bunların bütün mul dosyalarını toplayacaksın bi server yapacaksın miss gibi DE bunu çok komplike etmek istediğinde sphere yetersiz kalıyor gerçi son versionu oldukça iyi sphere'ın ama risk yinede çünkü daha stable değil..

sphere dan sadece sphere klasoru altında çalışmaya mahkum olmayan sisteme daha hakim bir yapı bekliyorum ben mesela mysql olayı süper olmuş saveleri de mysql de tutabilsin sphere özel telnet komutlarına açık olsun neden bu kadar kapalı tutuyorlar anlam veremiyorum...

en doğrusunu kelly söylemişti "time to set sphere a open source project" keşke böyle olsa rahat rahat derlesek kendi sperelarımızı..

Zaten sphere ı da runuo karşısında kötü konuma sokan da bu değilmiydi ??

Neyse başlarındaki demian ile olabileceğin en iyisi de bu zaten..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
Mesaj tarihi:
siper alın sphere coştu.

bence olmayacak, bi hata çıkacak kesin. yok yok imkanı yok.[signature][hline]Voic3

Mesaj tarihi:
elbette çıkar,sphere'mı?herzaman orda biyerde görünmeyen bi hata vardır :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 06 Eylül 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
voys sen sanırım 56b'yi duymadın :) bende şu anda mondain's legacy kurulu, 56b test sürümü kurulu ve herşey dört dörtlük çalışıyor :D

evet bende açtım ama herşey dortdortluk deil.. patch yaparken hatayla karsılastım o yuzden npcleri fln goremiyorum..

Error during session
Your client may not be the most recent version.
You may be able to play the game with your current client.
Check http://www.uo.com/ for help on resolving patching issues.
Click OK to play the game or Cancel to abort.

boyle bir hata sende cıktımı????
Mesaj tarihi:
3 kere indirdim hepsinde de çalışmayan exe'ler çıktı bende mi bir problem var acaba başka bir link var mı? ftp ve http'den çektim ikiside bozuk gözüküyor bende...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust.
  • Yeni Oluştur...