Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyumak istemiyorum!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uykum war ama bu son gecem okullar acilacak uyumak istemiyorum naapmam lzm pratik cozumler?[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
ya aynen ya okullar açılınca böle rahat rahat takılamıcaz buralarda.. bende uyumak istemiom ama feci şekildede uykum war.. yrn da brz erken kalkmam lazım.. ne yapsam ya..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
şekersiz arap nescafesi yada konyaklı brezilya nescafesi.

cin gibi yapmazsa para iade garantili.
:-)[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Snoop Dogg
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
ulan gozlerimi acamiyorum miningi 100 leyecem bu gece die hirs yaptim ama ne bok yices bilmiom walla[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Aynen bende şimdi uuymak istemiorum o yüzden ablamın fransadan getirdi çikoalta içinde kahve çekirdeği olan şekerlerden yiyom[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 10 Eylül 2005 02:02 tarihinde demiş ki:
harbi banada çok koyardı deli gibi uykum olsada uyumamaya çalışırdım

ama korkunun ecele faydası yok.

korkuyla ne alakasi war abi anlamadim :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
abi bu ultima ne sacma o kadar altin cikariyorum ama altindan para deil set yapiorum yani simdi bullshit mursit oh shit ....... delirdim[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Neden son gün ? Saatin 02.00 olduğunu düşünürsek Cumartesi değil mi bugün ? Cumartesi gününü okul öncesi hazırlığa falan mı ayırıyorsunuz ?[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
yarin pazar degilmi[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Saatin 00.00'ı geçtiğini düşünürsek şu anda Cumartesi. Cumartesi gecesini bir gece olarak görmüyorsan son gecen tabii.[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
aboooo oley ben yarini pazar sanmistim oley be[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Bence de uyuma. Eğer rüya görürsen yandın. Freddy Kruger, bu gece senin rüyana girecek. Kolla kendini. Kabus dolu bir gece seni bekliyor. Rüyaların Elm Sokağı Kabusuna dönecek.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk

[Bu mesaj King_Tiger tarafından 10 Eylül 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
stajdan gelidigim için bu sene geç açılıo okulum :).Ama ben hep uykusuz giderdim benim için değişen bişey yoktu :).4 de yat 8 de kalk 3. derse kadar uyurdum.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK...........

Mesaj tarihi:
said:
tellos, 10 Eylül 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
20 gunluk hakını ilk 20 gunde kullan (yapan arkadaşlarım vardı)

bu sene ilk 20 günde olmasa bile 20 günlük hakkımı tamamen kullancam..19.5 fln yapmam lazım yoksa içime oturcak yani..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
  • Yeni Oluştur...