Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uyumak istemiyorum!!

Anelor

Öne çıkan mesajlar

ya aynen ya okullar açılınca böle rahat rahat takılamıcaz buralarda.. bende uyumak istemiom ama feci şekildede uykum war.. yrn da brz erken kalkmam lazım.. ne yapsam ya..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 10 Eylül 2005 02:02 tarihinde demiş ki:
harbi banada çok koyardı deli gibi uykum olsada uyumamaya çalışırdım

ama korkunun ecele faydası yok.

korkuyla ne alakasi war abi anlamadim :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu ultima ne sacma o kadar altin cikariyorum ama altindan para deil set yapiorum yani simdi bullshit mursit oh shit ....... delirdim[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Sosyal ağlarda paylaş

Neden son gün ? Saatin 02.00 olduğunu düşünürsek Cumartesi değil mi bugün ? Cumartesi gününü okul öncesi hazırlığa falan mı ayırıyorsunuz ?[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de uyuma. Eğer rüya görürsen yandın. Freddy Kruger, bu gece senin rüyana girecek. Kolla kendini. Kabus dolu bir gece seni bekliyor. Rüyaların Elm Sokağı Kabusuna dönecek.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir.
Kemal Atatürk

[Bu mesaj King_Tiger tarafından 10 Eylül 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 10 Eylül 2005 22:51 tarihinde demiş ki:
20 gunluk hakını ilk 20 gunde kullan (yapan arkadaşlarım vardı)

bu sene ilk 20 günde olmasa bile 20 günlük hakkımı tamamen kullancam..19.5 fln yapmam lazım yoksa içime oturcak yani..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...