Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Msn 5 dakkada bir kopup duruyor.Kendi kendine oturum kapatıyor.Hem beni hem messenger'dakileri rahatsız ediyor.Monitöre bi adet uçan kafa attım sinirden sıra klavye mouseye gelcek sinirden çıldırdım.Bunu nasıl düzeltebilirim ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 monitörün böbreğine çalış özellikle. (bekle biraz geçer, sakin ol)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
taz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 senin gene iyi, ben hiç bağlanamıyorum ne msn messengera baglanabiliyorum ne msn.com a! of adam gibi proxy var mı bildiğiniz
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 abi hiç bağlanma daha iyi bari küfür yemion.Adamlar sinir oldu on/off oluşuma :)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
bobo21 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 msn basli basina bir bela ya..calisir calismaz donar donmaz,simdi de parali olcakmis diye duydum?[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor..
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Masteis, 10 Eylül 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Msn 5 dakkada bir kopup duruyor.Kendi kendine oturum kapatıyor.Hem beni hem messenger'dakileri rahatsız ediyor.Monitöre bi adet uçan kafa attım sinirden sıra klavye mouseye gelcek sinirden çıldırdım.Bunu nasıl düzeltebilirim ? durrrrrr ...bi site vardıı bilgisayar parçalamacaa...neydi o ya!!!topiği açılmıstı.lutfen hatırlayan koyabilirmi..ordan hırsını alırsın.[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yok abi ben mouse tuşuna tıklayarak sanal dövmeyecem bak ellerim kaşınıyor *Klavyeye Gömer* hayde I 'nın noktalı versıon'u bozuldu tuşlardan.Bıldırırım ben bunun hesabını[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :) Sakin ol ya. Msn arada sırada sapıtıyo. Hiç açılmayanları da düşün (:[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hiç açılmasa daha iyi insayt ya. açılıyo kapanıyo deli ediyo. açılıyo kapanıyo.... açılıyo kapanıyo... açılıyo kapanıyo...[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla!
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 messengerin sitesine gir. orada problem olduğunda yazıyorlar...[signature][hline]... that's me in the corner...
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Appear Offline yap listendekileri rahatsız etmemiş olursun en azından sorun düzelene kadar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
angband Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Mantar, 10 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: monitörün böbreğine çalış özellikle. (bekle biraz geçer, sakin ol) yaw mantar sen beni oldurcenmi...10 dk dir guluyorum...hahah...
Öne çıkan mesajlar