Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Messenger / Az sonra klavya mouse parçalayacam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Msn 5 dakkada bir kopup duruyor.Kendi kendine oturum kapatıyor.Hem beni hem messenger'dakileri rahatsız ediyor.Monitöre bi adet uçan kafa attım sinirden sıra klavye mouseye gelcek sinirden çıldırdım.Bunu nasıl düzeltebilirim ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
abi hiç bağlanma daha iyi bari küfür yemion.Adamlar sinir oldu on/off oluşuma :)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
msn basli basina bir bela ya..calisir calismaz donar donmaz,simdi de parali olcakmis diye duydum?[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor..
Mesaj tarihi:
said:
Masteis, 10 Eylül 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
Msn 5 dakkada bir kopup duruyor.Kendi kendine oturum kapatıyor.Hem beni hem messenger'dakileri rahatsız ediyor.Monitöre bi adet uçan kafa attım sinirden sıra klavye mouseye gelcek sinirden çıldırdım.Bunu nasıl düzeltebilirim ?

durrrrrr ...bi site vardıı bilgisayar parçalamacaa...neydi o ya!!!topiği açılmıstı.lutfen hatırlayan koyabilirmi..ordan hırsını alırsın.[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Mesaj tarihi:
yok abi ben mouse tuşuna tıklayarak sanal dövmeyecem bak ellerim kaşınıyor *Klavyeye Gömer* hayde I 'nın noktalı versıon'u bozuldu tuşlardan.Bıldırırım ben bunun hesabını[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name

BLOGGER,My love
Mesaj tarihi:
:) Sakin ol ya. Msn arada sırada sapıtıyo. Hiç açılmayanları da düşün (:[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 10 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki:
monitörün böbreğine çalış özellikle.

(bekle biraz geçer, sakin ol)

yaw mantar sen beni oldurcenmi...10 dk dir guluyorum...hahah...
  • Yeni Oluştur...