Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Msn 5 dakkada bir kopup duruyor.Kendi kendine oturum kapatıyor.Hem beni hem messenger'dakileri rahatsız ediyor.Monitöre bi adet uçan kafa attım sinirden sıra klavye mouseye gelcek sinirden çıldırdım.Bunu nasıl düzeltebilirim ?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 monitörün böbreğine çalış özellikle. (bekle biraz geçer, sakin ol)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 senin gene iyi, ben hiç bağlanamıyorum ne msn messengera baglanabiliyorum ne msn.com a! of adam gibi proxy var mı bildiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 abi hiç bağlanma daha iyi bari küfür yemion.Adamlar sinir oldu on/off oluşuma :)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bobo21 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 msn basli basina bir bela ya..calisir calismaz donar donmaz,simdi de parali olcakmis diye duydum?[signature][hline]umarsiz daliyor gozlerim karsi tepeden yerine bir baska sehir isildiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Masteis, 10 Eylül 2005 01:10 tarihinde demiş ki: Msn 5 dakkada bir kopup duruyor.Kendi kendine oturum kapatıyor.Hem beni hem messenger'dakileri rahatsız ediyor.Monitöre bi adet uçan kafa attım sinirden sıra klavye mouseye gelcek sinirden çıldırdım.Bunu nasıl düzeltebilirim ? durrrrrr ...bi site vardıı bilgisayar parçalamacaa...neydi o ya!!!topiği açılmıstı.lutfen hatırlayan koyabilirmi..ordan hırsını alırsın.[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yok abi ben mouse tuşuna tıklayarak sanal dövmeyecem bak ellerim kaşınıyor *Klavyeye Gömer* hayde I 'nın noktalı versıon'u bozuldu tuşlardan.Bıldırırım ben bunun hesabını[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 :) Sakin ol ya. Msn arada sırada sapıtıyo. Hiç açılmayanları da düşün (:[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hiç açılmasa daha iyi insayt ya. açılıyo kapanıyo deli ediyo. açılıyo kapanıyo.... açılıyo kapanıyo... açılıyo kapanıyo...[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 messengerin sitesine gir. orada problem olduğunda yazıyorlar...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Appear Offline yap listendekileri rahatsız etmemiş olursun en azından sorun düzelene kadar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Mantar, 10 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: monitörün böbreğine çalış özellikle. (bekle biraz geçer, sakin ol) yaw mantar sen beni oldurcenmi...10 dk dir guluyorum...hahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar