sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 orası doğru, hergün ürettiğimiz milyonlarca sperm hücresine karşılık, kadınlar ayda bir adet yumurta üretiyorlar. bu yüzden biz abazayız, onlar seçici. ama bu aşkın, daha temiz, daha "insanca" duyguların olmayacağı anlamına gelmez. belki de cinsel dürtü+sevgi+saygı toplamıdır aşk? tek eşlilik de apayrı konu. bi insan bence birden fazla kişiye aşık olabilir :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 işte esasıdna düşündüğün kadar temiz değil.. neden boşaldı8ktan sonra bir anda aydınlanıyorsun.. ne bilim mesela "ah kapıya ekmek sepetini asmayı unuttum" ya da "ulan arabanın 5000 bakımı vardı yarın gidip yapayım" gibi artık aklından geçenlerin temiz olması için şimdiye kadar hiç cinsel ilişkiye girrmemiş olman lazım milli olmuş adamın karakteri tavrı değişir. o çocuk gider bir herif gleir ki aman aman.. her türlü zeka düzeyi ve düşünce yapısında durum aynı ve kadın-erkek ikisinde de aynı şey.. cinsel birleşim kendisi için bir dürtüden daha çok bir eğlence olan iki cins yatratık var; biri biz i,nsanlar öteki de yunuslar ve yunuslarda hayvanlar aleminin zeka düyei yüksek sınıfına dahildir. bütün saflık ilk cinsel deneyime kadardır.. bazı erkek ayzarlar vardır çok duygusal ve öldürücü yazılar yazarlar.. işte onlar aseksüeldir dikakt edersen onlar zaten yazdıkları ve içlerinde yaşadıkları buhranlarla cinsel dürtüyü köreltmiştir[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o kadar basit değil bence ya, cinsel birleşme dediğin 10-20 dakkalık bişey(sting değilsen..sting isen 6 saat). milli olduktan sonra hayatımda büyük değişiklikler olmadı doğrusu, insanlara, aşık olduğum kişilere olan bakış açım değişmedi, görüşümü bulanıklaştırmıyo yani bu cinsel dürtü. evet tertemiz duygularla çocuk gibi aşık olunmaz tabi bi yaştan sonra, ama bu yine aşkın olmadığı anlamına gelmez. bütün öldürücü yazı yazanlar cinsel dürtülerini köreltmiş olamazlar, çok uçuk bi genelleme oldu o. bazen homoseksüel yazarlardan çok damar yazılar çıktığı oluyor, bazıları da hakkaten derin bunalımlar yaşamış oluyor..bazıları da gerçekten aşık oluyo ve yazıyolar. sezai karakoç'un mona rosa şiirini örnek vermem gerekiyor burda.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ama onlar duygusal buhran sonucu yazılan öldürücü yazılar aseksüeller duygusal bunalımdan öyle yazı çıkarmaz. peki aşk var diyelim peki nasıl oluyor da insan denilen varklık sevgilisi veya eşi öldükte sorna da bir ilişkiye girebiliyor? nerde aşk denilen şey? bir yeni aşk mı oluyor?[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tabii ki yeni aşk oluyor..neden olmasın? insan hayatı boyunca bi kişiye aşık olacak diye bi kaide mi var?aşkın kaidesi yok bence. ama bunlar tamamen benim bakış açım, benim hissettiklerim. başka birisie sorsan bambaşka şeyler söyleyecektir. aşkta çok fazla üzülmüş, kırılmış, aşk yüzünden bunalıma girmiş insan "aşk diye bişey yok uleen, yalan hepsi, yalannn!" diyecektir. benim gibi nispeten şanslı insanlar "aşk vardır, güzel bişeydir, yiyin gayri" diyecektir. hayatı sevişmekten ibaret olan bi kişi ise "çok süper aşk sözcükleri buldum, hiç bi hatun beni reddemiyo valla" dicektir, aşkı bi araç olarak görecektir yani. zaten birisi "aşkın kitabını yazmışlar oğluuum" derse inanmıcaksın. bi de "aşkın ömrü 3 yıldır" kitabı vardı, babam okuyup gülmüştü baya :) sözün özü, hayvansı yanımızı unutmayalım, yadırgamayalım, ancak insansı yanımızı da bi kenara atmayalım, sevelim, sevdirelim, mutlu mesut yaşayalım.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 hah işte madem bir den fazla aşk oluyor birden fazla aşkın kökeninde ne var? cinsel dürtü. yani aş yok yine.. sadece cinsel dürytülerin için bir eş daha seçiyorsun ve bazı hayatta tek başıan idare edemeyeceğin gereklilikler için evleniyorsun yani ortada yien aşk yok mantık ve cinsel dürtü var[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben diyorum ki, sevgi+saygı+cinsel dürtü+şefkat+ihtiyaç; bunların hepsi aşkın bünyesinde var. kökeni tek bir nedene bağlı değil, dediğin gibi mantık da var bu işin içinde, ihtiyaç da, cinsel dürtü de. aynı hisleri neden başkası için duymasın insan? ayrıca her insan eşi öldükten sonra evlenmiyor, bazısı sadece cinsel ihtiyaçlarını gidermek için birileriyle beraber oluyor, evet orda söz konusu olan aşk değil. ama her aşk da cinsel ihtiyaçtan ibaret değil. benim babannem hala dedem aklına geldiğinde ağlıyosa, bence burda cinsel dürtüden fazla bişey var. hayvansal olduğu kadar sosyal ve insani bir olgu aşk, yadsınamaz bence.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 sevgiş saygı vs ayrı kulvarlarda hisler annene sevgi duyarsın arkadaşlarına sevgi duyarsın ama sadece karşı cinsine karşlı cinsel sevgi duyarsın sevgi ve cinsel sevgi farklı kavramlardır şimdi oturupda "ee bunalr şimdi böyle bir araya geldi biz bnu paket program yaptık adına da aşk koyduk" dersen bilemiyorum yani cümlenin gelişinden bir kunillik sezdik yani farklı duyguları ortaya getirip melez bir duygu yaratamazsın.. bir insana karşı hem nefret hem sevgi duyarsan bu melez bir his oluşturmaz. sadece hizler bütünü veya hisler karşıtlığı oluşturur. şimdi tek eşlilikden aşk çıkaramadık, hisler bütününden aşk çıkaramadık ve daha bir çok şeyden de aşk çıkaramayacağız her "peki şöyle olsa" dendiğinde bir şeyler çıkacak daha önceki konuşmalarda en son i,nsan corteksine girmiştik ki beyaz bayrak çekmişti karşıtlar ;) yoruldum uykum geldi[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 benim de uykum geldi, ancak duygular matematiksel denklemler kadar kolay çözümlenemiyor malesef. her insanı harekete geçiren, tahrik eden, teşvik eden şeyler farklıdır diyorum ben hala. kişinin birden fazla motivasyonu, hedefi olabilir, davranışları için birden fazla sebep olabilir. sevgi ve nefret karşıt duygulardır ona tamam, ancak şöyle bişey var. bi kişiyi sevebilirsin. sonra cinsel istek de duyabilirsin. bu sevgi ve istek, seni belli bir şekilde hissettirebilir. kalbin çarptığı zaman "aha kalbim cinsel istekle zangır zangır titriyo" diye kesin bir yargıya varabiliyo musun?hissettiğin herşeyin bir nedeni/sonucu olması gerekmez, beyin apayrı bir dünya ve henüz tamamı keşfedilmedi. ve buralarda sanırım cortekse girmek gerekiyo :) tek eşlilikten aşk çıkaramadık senin yargın. ben derim ki ikisi farklı kavramlar, aşk mutlak ve muhakkak tek bir kişiye karşı duyulacak bişey olmak zorunda değil bana kalırsa. cinsellik bittikten sonra aşk biter mi sorusu var burda, onu da 60lı yaşlarımızı geçince incelicez bu platformda :) ben tamamen kendi tecrübelerime ve bakış açıma göre konuşuyorum.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 o zaman daha yaşayacağın bir şeyler daha var bazı şeyleri de yaşamak lazım artık olumlumu olumsuz mu bilemem[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 bitirme cinselliğimi daha bu yaşta ühü herkesin vardır daha yaşayacak şeyleri. zaten bi bakarsın 1 yıl sonra ikimiz de tam zıt şeyleri savunuyoruz, olabilir.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yok bitirme cinselliğini :) ama yok yani aşk yok.. ileriki yaşlarda da alışkanlığa bırakıyor.. ulan hiç birbirini karşılıksız seven ikili de görmedim..[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya işte, ben gördüm :) senin de görmen lazım. hatta ben kitap yazıcam aşk: olayın ne? diye. tamamdır.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 tamma yaz koyalım karşıt görüşleri güzel olur ehe bak hem yüzyılın geyiğinde de para kazandı ehuhe[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: King_Tiger, 08 Eylül 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Aşk geçicidir. Kalıcı olan karşılıklı sevgi-saygıdır. +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
husso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 walla bak bn karsiliksiz sewiorm bnkide sewio ama walla icimde baa bi aci war nedendir bilmem. bu daha berbat bi duygu yaw, nie olduunu bir anlasam.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 mutlu ask vardır ama kısa surer.sonucta dersenız evet hep mutsuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: kermit, 08 Eylül 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Beşiktaş ta da bi ara Mutlu vardı ne taç kullanırdı ama azuzuhahah, puhahahah oahahahha, :D :D :D :D :D[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 mutsuz aşk bence platonikse olur hemde en mutsuzundan.eğer platonik diilse zaten o aşkta mutsuzluk ne arasın?mutsuzluk varsa ayrılın daa ii bence öle yanii!! [Bu mesaj zeynepp tarafından 10 Eylül 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar