reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 bana kalırsa ülkede çok değil 3 sene içinde bir bilim patlaması olur. özellikle türk televizyon kanallarının vatana millete bi hayır sağladığı yok. kişi her ne bilgiye ulaşmak isterse gazeteden televizyondan, özellikle internetten sağlayabilir. sadece tek bir kanal kalmalı oda haberi objektif olarak vermesi açısından. (trt-1 olabilir mesela) televizyon resmen bir aptal kutusu ve resmen izleyeni uyuşturmaktan ve özentileştirmekten başka hiçbişey yapmıyor. neredeyse son 3 senedir günlük televizyon izleme oranım günde 10-15 dakikayı geçmez. birşey kaybettimmi? hayır. kazandımmı? evet.. daha çok internette dolaştım gezdikçe öğrendim, forumları okudum bilgilendim,aptal dizilerin bir sonraki bölümlerini merak etmedim, arkadaşlarımda daha çok vakit geçirdim, kız arkadaşıma daha çok vakit ayırdım, yani interaktif oldum, televizyon insanı anti-sosyalleştiriyor. aslında yazacak daha çok şeyim var ama, türkiyenin gelişmesini engelleyen (hatta birçok ülkenin) en büyük faktör bu televizyon olayıdır. tekrar yazıyorum, 3 sene televizyon izlenmesin şu ülkede üretimde ve gelişimde büyük bir patlama yaşanır. beyinlerimiz uyuşuyor farkında değiliz.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 japon televızyonalrı bzıden ebter ama herıfler del ıgıbı calısıyor ızlemıyorlar o televızyonu sorun TV de degıl ınsanlarda[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Senin bu tezine göre bilgisayar oyunlarının da yasaklanması gerekir. Haksız mıyım?[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk
reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 @tiger : alakası yok, bana kalırsa bilgisayar oyunları ingilizce gelişimine (özellikle rpg olanlar) büyük katkı sağlıyor. en azından kendimden ve arkadaşlardan biliyorum. tv olayı bambaşka bişey.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
sir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 viktor'a katılıyorum, televizyon olmasa başka bişey çıkar "kendimizden daha önemli insanların" hayatıyla ilgileniriz, merak ederiz bi şekilde. memlekette kolay yoldan köşeyi dönme merakı, tembellik, çıkarcılık, para hırsı almış başını gidiyo. bilimsel patlama olması için televizyonu kaldırmaktan daha fazlası na ihtiyacımız var.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 internet çok daha fazla asosyalleştiriyo insanı merak etme.ayrıca tv kaldırılsa nolur hala hayatında bilgisayar gormemiş milyonlarca insan var turkiyede.yanlıs anlamayın bunu asagılamak adına soylemiyorum bu bi gerçek.O yuzden dunyaya en kolay açılma aleti olan televizyonun kalkması soz konusu bile olacagını sanmıyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Cintonik, 10 Eylül 2005 20:30 tarihinde demiş ki: internet çok daha fazla asosyalleştiriyo insanı merak etme.ayrıca tv kaldırılsa nolur hala hayatında bilgisayar gormemiş milyonlarca insan var turkiyede.yanlıs anlamayın bunu asagılamak adına soylemiyorum bu bi gerçek.O yuzden dunyaya en kolay açılma aleti olan televizyonun kalkması soz konusu bile olacagını sanmıyorum. dünyaya en kolay açılma aletimi? ne açılması ya.. resmen dış dünyaya kapatıyo televizyon bizi. (özellikle türkiyedekilerden bahsediyorum) saçma sapan pembe diziler, gelin kaynana programları, tamamen reklama dayalı bi televizyonculuk anlayışı. milleti ne kadar çok, sadece tüketime yönlendiren bi alet olduğunu göremiyomusunuz? tv olmasa, önce insanlarımız afallar bu bi gerçek ama öyle yada böyle canı sıkılan toplum ister istemez üretime geçecektir. tv den özenip bağını bahçesini satan şehre yerleşen köylüler evlerine geri dönecek üretime başlayacak. 2 saat boyunca gelin kaynanayı izleyen kadın, örgü örecek, yemek tariflerine bakacak, çocuk yetiştirme hakkında kitaplar okuyacak. bretney spears ı görüpte saçları sarıya boyatıp, düşük bel giyen özenti gençlik kalmayacak. bana kalırsa beyinlerimiz uyuşmayacak. tüketim değil üretim toplumu olucaz. bilgisayar ve internet olduktan sonra hiç gereği yok televizyonun falan, olay interaktif olup bilgi alışverişi sağlakmaktan geçiyor, tekdüze olarak, bize hiçbirşey katmayıp yan gelip yatarak televizyon izlemekten değil.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Arapların birbirlerine hakaret için "ananı türk televizyonunda gördüm" dediğini biliyor muydunuz? Uydular sağolsun, tüm ortadoğuya rezil olduk.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yani biri bana ananı alman japon veya tüm uydu kanallarında gördüm dese ben yine küfür olarak algılarım. He tabi yinede türkleri ezmek için birşey var bu sözde[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Öne çıkan mesajlar