scheize Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Merak ettim..[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 evet imza süfer..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yatarıcı bir imza :-) burada benimkiler ayrı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ozel olmuyor mu biraz bu, sananemsi bi soru bence?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 benim ayrı[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 benimde ayri[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ayrı olması iyi ikisindende haftalık alıyorsun ooh:)[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Benimde ayrı bu arada..[hline] Never was and never will be.. - See battle Boo? Run Boo Run! - Butt-kicking for goodness! - Jump on my sword while you can, i wont be as gentle! - Fysk! Boo says "Whaaat?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Baggio, 18 July 2003 18:58 tarihinde demiş ki: Ozel olmuyor mu biraz bu, sananemsi bi soru bence?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 tam senlik bir tepki herkes düzgünce yazıyor işte eğer özel olduğunu düşünüyorsan buraya hiç yazı yazmasın ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 goarth haklı gibi. :P benim de ayrı.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 benim deil ama bütün arkadaşlarımın ayrı!arada istisnalar war bikaç tane 3 kişi fln ayrıolmayan...[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Evlilik kurumu post-modern yaşamda sonu belirsiz bir dibe vurmak üzere. Bana göre gelişmiş ülkelerde bundan 20 30 sene sonra evlilik olayı azınlık bir yüzdeye düşebilir. Alternatif yaşam biçimleri popülerleşebilir.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 benimkiler de ayrı(lacak).[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 İstemeyen cevap yazmaz zaten.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ben baggio ya katılmakla beraber özel ama burda annesi babası ayrı olan herkes de görüp mesaj atmaz buraya sanmıyorum. yani kimene die düşünüp söylemeyenler de olmuştur(olacaktır). sonuç itibariyle özel bir soru. isteyen istediği mesajı da atar ayrıca. benimkiler ayrı değil bu arada.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ayrı zaten bu boka bulaşanların %70 i ayrıdır.[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: ReaperXS, 18 July 2003 22:37 tarihinde demiş ki: benimkiler de ayrı(lacak).[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O hala şansın var biliyomusun kaç yaşındasın bilmiyorum ama yeterince yüksek gibi... ben çok küçüktüm ayrıldıklarında.....herşey senin elinde[hline]"Do not fear, my son! Awake the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ayıp bişey değilki herkese saygılıyız tabiki isteyen yazar isteyen yazmaz ama çıkıp sanane diyenede aynı saygıyı gösteremeyiz yazıp yazmama seçeneklerinden biri seçilebilir. Benim babam vefat etti ben 12 yaşındayken annemle yaşıyorum ama şu an çok mutluyum tabiki babamın hayatta olmasını çok isterdim ama çekirdek aile kavramında olupta mutsuz olan ve bana özenen çok arkadaşım var "Malesef" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Baggio, 18 July 2003 18:58 tarihinde demiş ki: Ozel olmuyor mu biraz bu, sananemsi bi soru bence?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 +1[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 sana gore sananemsi. sananemsiyse cvp vermen gerekmio. ben veriorum bana ozel de gelmedi. severişm baggioyu da gereksiz bi post atmış[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 zaten cevap vermedim düşüncemi belirttim.[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yahu bu konunun mantigi nedir, simdi ayri olsa ne olcak olmasa ne olcak, ne isine yariyacak? Hadi anket yapiyorum paticikte kac kiside var % olarak cikarticam desen tamam da boyle olunca bana garbage topic gibime geldi. Bi de nickinde scheisse yazmak istemissin sanirim :) almanca shit oluyor anlami. Ha scheize bilerek yazdim diyosan kusura bakma bilmislik taslamak degil amac :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Buraya annesi babasi ayri olan cevap verse nolcak yaw, bunun neresi özel ,insanin annesi babasi ayri olunca hayvan mi aluyo affedersiniz, bizim toplumun en büyük sorunu iste etrafini acaip takma olayi, özelmis zartmis zurtmus, bu isin özeli mözeli yok arkadaslar herkes hayata belli artilar ve eksilerle gelir,anne babanin ayri olmasi cocugun üstünde belli etkiler yaratabilir - bakin yaratir demiyorum - ama yani bunun özeli nerde yaw o da insan, o insan kendini burda aciklayinca kendini daha mi asagida görecek isteyen cevap verir isteyen vermez yikin artik su etrafinizdaki özel konular konusulmaz konular zart zurt duvarlarini yaw, amma yasakci toplumuz amma cok kendimizi kisitlamayi seviyoruz yaw, avrupada böyle bisey yüzünden "özel konudur konusulmaz" diycek bi tane adam yasamiyordur o yüzden zaten aramizdaki bu fark onlarla bu kaar büyüdü, onlar herseyi konusuyo hic takmadan ve rahat mutlular biz bi halt konusmuyoruz sikintili ve acilamayan bi toplumuz...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Valla annem le babam ari ama ben bundan okadar etkilenmedim... Hatta iyi bile oldu?!? Çünkü hergece hergece kavga ediyolardi :-( bi ara evi terk etmeyi bile düsündüm valla... Neyse simdilerde iyi yanlarida oluyo valla. Babam1hadi gel çapkinlik yapalim" diyo fln. annem-kardesim-ben tatile gittik geldik simdi bu pazar de babam-kardesim-ben gidiyoruz. :D babam soruyo " olm paran varmi veriyimmi?" Bende annem verdii halde "evet babam para suyunu çekti,bitti.. biraz verirsen sevinirim" diyorum aliyorum. Daha yazsam 3-5 tane daha var bööle ama baazende ayri olmalari koymuyo deil yani. insanin boazina bisiler düümleniyo ööle aileler hep beraber güle oynaya dolasirken fln görünce... Ama suan hayatimdan memnunum, fakat ayri olmalari genelde iyi deil. Bu duygularimi sizinle paylasmak beni mutlu etti. :lol: Saygilarlimla...[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Foxx, 19 July 2003 01:26 tarihinde demiş ki: Yahu bu konunun mantigi nedir, simdi ayri olsa ne olcak olmasa ne olcak, ne isine yariyacak? Hadi anket yapiyorum paticikte kac kiside var % olarak cikarticam desen tamam da boyle olunca bana garbage topic gibime geldi. Bi de nickinde scheisse yazmak istemissin sanirim :) almanca shit oluyor anlami. Ha scheize bilerek yazdim diyosan kusura bakma bilmislik taslamak degil amac :) sana göre garbage olabilir ama başkalarına göre gayet anlamlı. Sorunları olan arkadaşlarla bu sorunlarımızı paylaşabiliriz olduğu zaman işte alsana mantık garbagelık bir sürü başka bulacağın topicler var...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar