Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Annesi Babası ayrı olan kaç kişi var?

scheize

Öne çıkan mesajlar

said:
Baggio, 18 July 2003 18:58 tarihinde demiş ki:
Ozel olmuyor mu biraz bu, sananemsi bi soru bence?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

tam senlik bir tepki herkes düzgünce yazıyor işte eğer özel olduğunu düşünüyorsan buraya hiç yazı yazmasın ...[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Evlilik kurumu post-modern yaşamda sonu belirsiz bir dibe vurmak üzere. Bana göre gelişmiş ülkelerde bundan 20 30 sene sonra evlilik olayı azınlık bir yüzdeye düşebilir. Alternatif yaşam biçimleri popülerleşebilir.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok."
Sosyal ağlarda paylaş

ben baggio ya katılmakla beraber özel ama burda annesi babası ayrı olan herkes de görüp mesaj atmaz buraya sanmıyorum. yani kimene die düşünüp söylemeyenler de olmuştur(olacaktır). sonuç itibariyle özel bir soru.
isteyen istediği mesajı da atar ayrıca.
benimkiler ayrı değil bu arada.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReaperXS, 18 July 2003 22:37 tarihinde demiş ki:
benimkiler de ayrı(lacak).[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O

hala şansın var biliyomusun
kaç yaşındasın bilmiyorum ama yeterince yüksek gibi...
ben çok küçüktüm ayrıldıklarında.....herşey senin elinde[hline]"Do not fear, my son! Awake the dragon inside
For he may guide you, being the worlds hidden eye
Through a dark time, when mankind is bleeding within
Oh little dreamer..."
Sosyal ağlarda paylaş

Ayıp bişey değilki herkese saygılıyız tabiki isteyen yazar isteyen yazmaz ama çıkıp sanane diyenede aynı saygıyı gösteremeyiz yazıp yazmama seçeneklerinden biri seçilebilir.

Benim babam vefat etti ben 12 yaşındayken annemle yaşıyorum ama şu an çok mutluyum tabiki babamın hayatta olmasını çok isterdim ama çekirdek aile kavramında olupta mutsuz olan ve bana özenen çok arkadaşım var

"Malesef"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 18 July 2003 18:58 tarihinde demiş ki:
Ozel olmuyor mu biraz bu, sananemsi bi soru bence?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111

+1[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bu konunun mantigi nedir, simdi ayri olsa ne olcak olmasa ne olcak, ne isine yariyacak? Hadi anket yapiyorum paticikte kac kiside var % olarak cikarticam desen tamam da boyle olunca bana garbage topic gibime geldi.

Bi de nickinde scheisse yazmak istemissin sanirim :) almanca shit oluyor anlami. Ha scheize bilerek yazdim diyosan kusura bakma bilmislik taslamak degil amac :)
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya annesi babasi ayri olan cevap verse nolcak yaw, bunun neresi özel ,insanin annesi babasi ayri olunca hayvan mi aluyo affedersiniz, bizim toplumun en büyük sorunu iste etrafini acaip takma olayi, özelmis zartmis zurtmus, bu isin özeli mözeli yok arkadaslar herkes hayata belli artilar ve eksilerle gelir,anne babanin ayri olmasi cocugun üstünde belli etkiler yaratabilir - bakin yaratir demiyorum - ama yani bunun özeli nerde yaw o da insan, o insan kendini burda aciklayinca kendini daha mi asagida görecek isteyen cevap verir isteyen vermez yikin artik su etrafinizdaki özel konular konusulmaz konular zart zurt duvarlarini yaw, amma yasakci toplumuz amma cok kendimizi kisitlamayi seviyoruz yaw, avrupada böyle bisey yüzünden "özel konudur konusulmaz" diycek bi tane adam yasamiyordur o yüzden zaten aramizdaki bu fark onlarla bu kaar büyüdü, onlar herseyi konusuyo hic takmadan ve rahat mutlular biz bi halt konusmuyoruz sikintili ve acilamayan bi toplumuz...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla annem le babam ari ama ben bundan okadar etkilenmedim... Hatta iyi bile oldu?!? Çünkü hergece hergece kavga ediyolardi :-( bi ara evi terk etmeyi bile düsündüm valla... Neyse simdilerde iyi yanlarida oluyo valla. Babam1hadi gel çapkinlik yapalim" diyo fln. annem-kardesim-ben tatile gittik geldik simdi bu pazar de babam-kardesim-ben gidiyoruz. :D babam soruyo " olm paran varmi veriyimmi?" Bende annem verdii halde "evet babam para suyunu çekti,bitti.. biraz verirsen sevinirim" diyorum aliyorum. Daha yazsam 3-5 tane daha var bööle ama baazende ayri olmalari koymuyo deil yani. insanin boazina bisiler düümleniyo ööle aileler hep beraber güle oynaya dolasirken fln görünce... Ama suan hayatimdan memnunum, fakat ayri olmalari genelde iyi deil.

Bu duygularimi sizinle paylasmak beni mutlu etti. :lol:

Saygilarlimla...[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 19 July 2003 01:26 tarihinde demiş ki:
Yahu bu konunun mantigi nedir, simdi ayri olsa ne olcak olmasa ne olcak, ne isine yariyacak? Hadi anket yapiyorum paticikte kac kiside var % olarak cikarticam desen tamam da boyle olunca bana garbage topic gibime geldi.

Bi de nickinde scheisse yazmak istemissin sanirim :) almanca shit oluyor anlami. Ha scheize bilerek yazdim diyosan kusura bakma bilmislik taslamak degil amac :)

sana göre garbage olabilir ama başkalarına göre gayet anlamlı. Sorunları olan arkadaşlarla bu sorunlarımızı paylaşabiliriz olduğu zaman işte alsana mantık garbagelık bir sürü başka bulacağın topicler var...[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...